Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה בסדר, רק לבדוק את המתלה במוסך ולראות האם זה בסדר.

מה שכן כדאי לך לעשות שיחת עידוד לצמיגים, הם ביינונים ואנחנו פה בעד הצטיינות שלהם - וברצינות, מה פשר ההערה של הצמיגים הביינוניים? מה המצב שלהם בפועל?.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אולי הוא התכוון לשחוקים, תבדוק אם גודל הצמיג תואם לרישיון.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אישית אני לא מבין את האנשים שנכנסים להרפתקאות מהסוג של סקודה אוקטביה, סה"כ הבדיקה נראית כסתחית כרגיל, לא מבין גם את כל פשר הבדיקות והתוצאות שלהם השוות מבחינתי לקליפת השום, מה אתה יכול להבין מהדף הזה, מה צריך לתקן?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

יש צורך בכיוון פרונט, לבדוק במוסך את עניין החופשים, אתה מקבל מושג לגבי תאונות/ מכות.

Sent from my iPad using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מתאר לעצמי שהוא מתכוון לעניין הגיר שהוא נקודת החולשה מבחינת אמינות.

פורסם (נערך)

מכון לא בודק גיר לעומק וגם לא נותן עליו אחריות. אני לא רואה את זה פה באותיות הקטנות אבל אני לא מכיר מכון שנותן אחריות בבדיקה לגיר אוטומטי / רובוטי

לכן מה שכתב ( או לא כתב) על הגיר לא מעניין.

לגבי זה שהגיר יכול להיות בעיה בכל רכב : זה נכון אבל בשקודה עוד יותר רגיש בגלל ההיסטוריה של הגיר שלהם (תביעות ייצוגיות וכו). יש פה על זה עשרות שרשורים. תחפש.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

כמו שכתבו לפני, הסיכום הזה הוא בעיקר כסת"ח .

האם נאמר משהו משמעותי בשיחה בעפ כן הבוחן?

לא נראה שמצאו משהו חריג שצריך למנוע קנייה לטעמי.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
בכל מקרה האם על פי בדיקה של המכון

כן לקנות או לא לקנות?

(המחיר אחרי הכל הוסכם בינינו על 35 אלף)

תבדוק במוסך את כול עניין החופשים, אם אין משהו חריג אז הבדיקה גם לא מראה על משהו חמור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הבוחן לא אמר משהו חריג

חוץ מזה ששאלתי אותו בנוגע לשילדה אם היא נקייה אז הוא אמר לי ואני מצטט "אם היה משהו בשילדה לא הייתי נחמד כל כך"

בנוגע לחופשים..מה אמורים להחליף במידה וצריך ..למה זזה קשור?

ואם מישהו יודע בערך עלות של זה?

פורסם

לא יודע מה המחירון כך שלא אוכל להגיד אם המחיר טוב או לא.

יש כאן מספר ליקויים שצריך לתקן כמו מערכת קירור וחופשים כאלו ואחרים אבל מה שחשוב יותר- הייתי נגש למוסך מתמחה ברכב (אם אתה בת"א ותוכל לקפוץ לרון בתיאום,בדוק אם יהיה מוכן לעזור) ובודק ב 7 עיניים את הגיר שדי רגיש- אם תחליט לקנות תכין בצד +- 4000 למצמדים במקרה הטוב או סכום דומה למכטרוניק(יש מבצע במכוני גירים בחולון כאשר בחברה דרך אגב תיקון כזהעולה כפול- איזור ה 8K).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...