Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב ישן.

דייהטסו סיריון, שנת 2001, אני היד הרביעית, 145,000 ק"מ.

הוא נוסע אחלה, באמת.

יש לו בעיות שמצד ראשון לא כאלה גדולות ברמה שאי אפשר לתקן (נזילת מים, חיישן חמצן). הבלמים בו חדשים, הסטרטר חדש, המצבר חדש. הבעיות שיש בו לא עוברות טסט אבל מבחינתי הרכב הזה לא שווה את הכסף שיעלה לתקן אותו.

הטסט שלו כבר נגמר.

מה כדאי לעשות איתו? את הרכב קניתי ב3,500 ש"ח (הורדתי את הבעלים במחיר היה אמור לעלות 6,000-5,000).

למכור לחלקים בהנחה שארוויח אולי 500 שח, למכור לאנשים שעושים פרויקטים עם מכוניות, למכור לבן אדם תוך ציון הבעיות ומי שרוצה שיקנה ויקח בחשבון? מה אופציות ומה כדאי לאור המצב הנתון שבתכלס הרכב כן סוחב ורק דורש תיקון וממה ארוויח הכי הרבה?

פורסם

למכור למי שמציע יותר כסף, ואז שיעשה מה שהוא רוצה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נראה לי שב"למכור לחלקים" הוא התכוון ללמכור לפירוק שלם.

מכירה לפירוק היא אופציה, אבל קודם תנסה למכור נוסע למישהו, תוך ציון התקלות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יש לי רכב ישן.

דייהטסו סיריון, שנת 2001, אני היד הרביעית, 145,000 ק"מ.

הוא נוסע אחלה, באמת.

יש לו בעיות שמצד ראשון לא כאלה גדולות ברמה שאי אפשר לתקן (נזילת מים, חיישן חמצן). הבלמים בו חדשים, הסטרטר חדש, המצבר חדש. הבעיות שיש בו לא עוברות טסט אבל מבחינתי הרכב הזה לא שווה את הכסף שיעלה לתקן אותו.

הטסט שלו כבר נגמר.

מה כדאי לעשות איתו? את הרכב קניתי ב3,500 ש"ח (הורדתי את הבעלים במחיר היה אמור לעלות 6,000-5,000).

למכור לחלקים בהנחה שארוויח אולי 500 שח, למכור לאנשים שעושים פרויקטים עם מכוניות, למכור לבן אדם תוך ציון הבעיות ומי שרוצה שיקנה ויקח בחשבון? מה אופציות ומה כדאי לאור המצב הנתון שבתכלס הרכב כן סוחב ורק דורש תיקון וממה ארוויח הכי הרבה?

תפרסם בפייסבוק

עם כל התיאור שכתבת פה ..

700-1000 שח תקבל עליו שלם לחלקים או שיקום

אם יש לך איפה לפרק תקבל גם 2000 בחלקים

רק גלגלים עם גאנטים שווים 300 שח אחד

סטארטר 200 שח וכו...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם

תפרסם ב2000-1500 ותמכור לראשון שיבוא לקחת.

אם אתה מוכר לפירוק, תוודא שהרכב הורד מהכביש ולא על שמך,היו מקרים מעולם.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אם אתה מוכר לפירוק - חובה עליך לגשת למשרד הרישוי, להוריד את הרכב מהכביש ולקבל רישיון אדום. במידה שהטסט בתוקף, תקבל את יתרת אגרת הרישוי בחזרה.

כדאי לעשות זכרון דברים עם קונה המבהיר שהרכב לא נועד לתנועה בדרכים, להוריד את לוחיות הרישוי, ולהשמיד אותן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...