Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש.

לגבי העיצוב, לדעתי כמו בג׳וליה, אלפא מציגים קו עיצובי שמרני שאינו מספיק חד (תרתי משמע :-)) יש כרסתנות ולא במקומות הנכונים, אלפא יכלו להיות נועזים יותר.

יחד עם זאת כמו בג׳וליה מדובר בטעם נרכש ולאחר כמה זמן לומדים לאהוב את העיצוב.

בדיוק פורסם מבחן השוואתי ישראלי בין ג׳יפוני פרימיום באתר איי קאר ולגבי הסטילביו תפס אותי המשפט:

״מהר מאוד הגענו למסקנה שמדובר במכונית ספורט שהתחפשה לג'יפון״

https://www.icar.co.il/מבחני_רכב/מבחן_השוואתי:_רכבי_פנאי_-_יוקרה/

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע להסביר את זה, אבל בעוד שהג׳וליה נראית ׳למל״מית׳ באופן יחסי - הסטלביו מחזיק את אותה שפה עיצובית בצורה שנותנת לו את התואר הSUV היפה ביותר בשוק, להוציא אולי מזראטי(?). זה מדהים איך אותה שפה מתרגמת שונה ע״י שינוי פרופורציות.

תתחדש ותהנה, אודה שהתפתתי להחליף את הטיגואן בסטלביו כשעברתי מקליפורניה (חבר רצה לבצע איתי lease takeover עבור הטיגואן), אבל בסוף החלטתי להמתין לסוף תקופת הליס.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
תתחדש. בהחלט רכב מעולה מבחינה דינמית. מאוד התחברתי לאיך הוא נוסע. הבעיה היחידה שלי היא עם אבזור דל עד לא קיים.

חוץ מבקרת שיוט אדפטיבית לי לא היה חסר כלום, איזה איבזור חסר לך?

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
תתחדש.

לגבי העיצוב, לדעתי כמו בג׳וליה, אלפא מציגים קו עיצובי שמרני שאינו מספיק חד (תרתי משמע :-)) יש כרסתנות ולא במקומות הנכונים, אלפא יכלו להיות נועזים יותר.

יחד עם זאת כמו בג׳וליה מדובר בטעם נרכש ולאחר כמה זמן לומדים לאהוב את העיצוב.

בדיוק פורסם מבחן השוואתי ישראלי בין ג׳יפוני פרימיום באתר איי קאר ולגבי הסטילביו תפס אותי המשפט:

״מהר מאוד הגענו למסקנה שמדובר במכונית ספורט שהתחפשה לג'יפון״

https://www.icar.co.il/מבחני_רכב/מבחן_השוואתי:_רכבי_פנאי_-_יוקרה/

דווקא העיצוב, קלאסי, נקי וזורם הוא סימן היכר של המותג הזה. הנגטיב המוחלט לעומס הקוים והזוויות החדות שאפיינו את האוטו הקודם של הפותח, שמגיע לו כמובן מברוק גדול על הבחירה שבחר. את הזוויות החדות השאירו לרוב לבתי עיצוב, כמו זאגאטו, שהרשו לעצמם קצת יותר חופש ומשחק עם זוויות וקווים. ה 156 וה 159, כמו גם הג'ולייטה והמיטו הן דוגמה יחסית מודרנית לקו האלפיסטי הקלאסי, הג'וליה והסטלביו מיישרות קו.

פורסם

פות"ש תתחדש, ותהנה, בהחלט עשיתה בחירה מעניינת.

פורסם

תתחדש! האם דיסקברי ספורט, וולבו X60 T8 ההיברידי עם 407 כ״ס או מרצדס GLC350e היו על הפרק?

ואם כן מעניין לשמוע למה בחרת בסטלביו על פניהם?

פורסם

לא מתחבר בכלל לקטגוריית ה-Obese של עולם הרכב, אבל מכל הרכבים המגודלים שמסתובבים על הכביש, זה בהחלט אחד החינניים. להבנתי, יחסית לעובדה שהוא כזה גדול ושמן, הוא גם מעניין לנהיגה, בניגוד להלך הרוח בקטגוריות האלו.

שיהיה במזל טוב.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
תתחדש! האם דיסקברי ספורט, וולבו X60 T8 ההיברידי עם 407 כ״ס או מרצדס GLC350e היו על הפרק?

ואם כן מעניין לשמוע למה בחרת בסטלביו על פניהם?

הדיסקברי ספורט מאוד פשוטה בפנים ומתומחרת בצורה הזוייה יחד עם איבזור מעליב, את המרצדס יש לחבר טוב שלי ולא התלהבתי, את הוולוו לקחתי בהתחלה בחשבון, רכב מעולה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

כמה שהוולבו הזו רכב מעולה - אולי אחד הטובים אם לא הטוב בקטגוריה.

הוא פשוט לא "סקסי" כמו הסטלביו ואין לו את הסאונד - לא היית טועה בוולבו והיית מקבל רכב יותר "טוב" - לא חושב שהיית אוהב אותו כמו שתאהב את הסטלביו הזאת.

לפעמים פחות זה יותר לא רק בנהיגה ספורטיבית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ועכשיו תמונות נוספות...

7255367.jpg

4559938.jpg

9120130.jpg

8073053.jpg

3771522.jpg

פורסם
כמה שהוולבו הזו רכב מעולה - אולי אחד הטובים אם לא הטוב בקטגוריה.

הוא פשוט לא "סקסי" כמו הסטלביו ואין לו את הסאונד - לא היית טועה בוולבו והיית מקבל רכב יותר "טוב" - לא חושב שהיית אוהב אותו כמו שתאהב את הסטלביו הזאת.

לפעמים פחות זה יותר לא רק בנהיגה ספורטיבית.

דווקא במעבר מהNX אני חושב שהיה מאוד נהנה מהוולוו שהיא סוג של מעבר טבעי מהלקסוס.

אבל אני מניח שניב חיפש משהו ספורטיבי הפעם אחרת לא היה הולך דווקא על הסטלביו (יתקן אותי אם אני טועה...), ובוולוו אין אפילו שמץ של רמז לספורטיביות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...