Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיבור בטלפון שקול אותו הדבר לכך שזוג אנשים נכנסים וממשיכים את השיחה הרועשת שלהם בתוך המעלית, אותו הדבר כמובן ולא ציינתי את זה מטעמים שזה מקובל שלא "לזיין תמוח" כקבוצה או כזוג במעלית לשאר האנשים.

תסיים את העליה, צא ללובי... המשך לדבר שם וגם אז, לדבר בקולי קולות בלובי כללי זה גם לא הכי WOW מבחינה תרבותית... נו מה לעשות.

פורסם
לא בטוח אם זה מה שברווז התכוון מעלי,

בטוח, בטוח. :wink:

תודה רבה!

לגבי "מפריע לשכנים",

אני הבן אדם האחרון שאגיד שלא אכפת לי מאנשים שמדברים בטלפון במעלית או באוטובוס. לי אישית מפריע אנשים שמדברים בטלפון שאוטובוס\מעלית וכדומה, אבל מצד שני אני לא מצליח להבין במה זה שונה אם שתי אנשים או יותר גרוע, קבוצה של אנשים מדברים באותה מעלית או אוטובוס. מה לעשות עם ישראל הוא עם רועש ולא יכול לנסוע באוטובוס או מעלית בהיותו שקוע במחשבות שלא או חלילה קריאת ספר.

צ'מע...

הגעתי לתובנה מעניינת בנוגע למין האנושי הנמצא בקרבה גיאוגרפית אליי. כנראה שהיא תקפה גם לאלו שלא כל כך קרובים גיאוגרפית, אך זה לא נבדק לעומק.

אנשים מונעים מאינטרסים ו"בעד עצמם", וזה ממש לא אומר שהם "נגד האחר".

פירוש רש"י:

"אני צריך לדבר. אז יפריע קצת למישהו, לא יקרה לו כלום" (ווריאצייה: "אני צריך לדבר" בלי טיפת מחשבה לגבי המסביב כי שקוע בשיחה...) - לעומת "אני צריך לדבר, אהיה מודע לסביבה ואשמור על טונים ו-ווליום בהתאם" ומול הקיצון של "שיילך העולם ל@#$% יש למלך שיחה, המלך הכי חשוב". גם כאלה יש לצערי, וגם זה לא כי הם רוצים להפריע לך- אלא כי הם השחקנים הראשיים בעולם של עצמם. או סוציומטים.

לתובנה הזו הגעתי בכביש- הם לא נגדי, הם בעד עצמם.

הנהג שחותך אותי עושה את זה כי הוא רוצה לנסוע יותר מהר, לא כי אני מפריע לו עם האוטו המכוער שלי. התוצאה שהוא מזגזג וחותך. לכן אני מגדיל את המודעות לגבי איפה יכולה להיות בעייה, כמה מרחק אני שומר, איפה הנתיבים מצטמצמים וכדומה. זה עוזר לי לנהוג טוב יותר ולהישאר בטוח. אותה המנטליות שולטת גם בשאר האספקטים של האנשים בארץ.

כמובן שיש מכל 3 הקבוצות, אבל זה מה יש. למדתי להבין שזה לא אישי, וכך אני גם יכול "לשחרר" יותר בקלות את העצבים הרגעיים שעולים לי במקרי קיצון (יש גם כאלו), לרוב אני פשוט לא מעורב רגשית (אחרי שנים של אימונים אינטנסיביים לסבלנות שלי, יש לאמור :lol: על כבישי ישראל).

לקחתי את זה לעוד מקומות, האמת, אבל קצרה היריעה האלקטרונית...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...