Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לגבי מצעים ומגבות (לך תשאל את אישתי. אין לי מושג)

לגבי כל השאר.

מחבתות. מבצעים של החגים. תחכה לראש השנה. גם לגבי הסכום.

לגבי כל השאר. !!!!

תשמע...... תקרא את מה שאני כותב פעמיים. כי זה יחסוך לך המון. אבל המון כסף.

** יש יד 2 **

קניתי משם עד היום.

מקרר (סמסונג כבר עובד אצלי 5 שנים. ) עלה לי כולל הובלה בערך חמישית מחדש.

מדיח כלים (חדש באריזה !! ) (חצי מחיר מחדש. והוא חדש)

מכונת כביסה בוש פתח עליון. (לאחיין שלי לפני שנה 500 שקל.)

מייבש כביסה (היה בשימוש חודש. והגיע אליי. ומאז לא נח) שליש מחיר מחדש.

כל הארונות בבית !! דלתות הזזה. מראות וכו ויש לי 4 ארונות כאלו.

ספות לסלון (חיפשתי ומצאתי במצב מעולה)

מיטה לבת שלי, (מיטה + מיטת חבר + מגירות.)- (מזרן לקחת ממיטה ישנה שלי)

פלאפונים. (נוט 3. נוט 4. גלקסי S4. גלקסי S5. מכשיר 1+1.)

מגבר למערכת קולנוע ביתי שלי (אחד דנון. ואחד ימהה.)

רמקולים למערכת קולנוע שלי. (סראונד. וקדמיים)

והיה לי גם סאב של קליפש. (נקנה מיד 2. ונמכר שוב)

היו רמקולים קדמיים שקניתי ביד 2. ונמכרו שוב.

אח שלי קנה אורגן.

אני קניתי כלי עבודה (מברגה 10.8. פטישון בוש. אימפקט 18V. משחזת 18V.)

ואני בטוח שיש עוד.

ואין לי ספק שאני לא הולך לעזוב את האתר הזה בקרוב.

אני לא יגיד שלא קניתי דברים חדשים.

קניתי מכונת כביסה. מיטה מתכוונת. (למרות שחיפשתי. אבל בגלל דרישות מיוחדות. הוחלט על חדש. (משומש היה עולה לי שליש)

שידת החתלה . עגלה. מיטת תינוק ועוד.

אגב חלק לא קטן נמכר ביד 2 אחרי זה או נתרם.

אבל היום הייתי פונה קודם ליד 2.

אבל זה יהיה אחרי בדיקה. ובדיקה ביד 2 שאין שם מציאה כל שהיא.

אגב. תעשה בדיקה אצל המשפחה. חברים. וכו.

אנשים כל הזמן משדרגים. מחליפים. עוברים דירה.

אחי קנה מקרר מחבר שלו. חצי מחיר מחדש. מקרר בן חצי שנה.

החבר התגרש. והם פינו את הבית.

עריכה אחרונה על ידי Soundman

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם (נערך)

אני יצאתי מהבית לפני קצת למעלה מ-30 שנה. עדיין לא היה אינטרנט, מוצרי יד שניה נמכרו באמצעות מודעות קטנות בעיתון (מה שהיה ידוע בעולם כ-classified ads או משהו דומה, זה כלל גם דירות וכלי רכב).

המוצר היחיד שקניתי כך - וגם מכרתי כעבור שנתיים שלוש, כאשר התחתנתי - היה מקרר.

אבל כמעט כל הריהוט שלי היה DIY. את איקיאה עדיין לא הכרנו, וגם אם כן, כאיזה משהו מעבר לים. אבל הרבה חנויות מכרו קיטים בזיל הזול. אז חוץ משולחן כתיבה שקניתי כמה שנים קודם ביוקר, ומשמש את אחותי עד היום, הכל היה בהרכבה עצמית. אפילו המיטה. ורוב המוצרים האלה, כאשר סיימו את תפקידם אצלי, עברו לשמש אחרים.

חלק את המוצרים לשתי קבוצות: כאלה שאתה רוצה לקנות לטווח ארוך - השקע בהם, וכאלה שלא כדאי להשקיע בהם כיון שצפויים לא להחזיק מעמד ממילא, כאלה שנהרסים במעברי דירות או שיש סיכוי טוב שבהקמת משפחה ירדו למחסן. ארונות ומיטות שייכים לקבוצה השניה, הם לא מסתדרים טוב עם פירוק והרכבה. כלי בית דווקא כן (חוץ מהשבירים שמצריכים טיפול מיוחד במעברים), ורהיטים יותר קטנים (נניח הסלון) עלולים לעבור ליד השניה בגלל הנדוניה של בת זוג כאשר היא מצטרפת למשק הבית. אז בדבברים האלה השקע פחות.

לגבי בני משפחה - רעיון מצויין, אם כי תגלה שרבים מהם שומרים את העודפים עבור צאצאיהם.

לגבי כלי חד"פ - סורי, ממש לא נעים לאכול מהם, בודאי לא יום יום. וחוץ מזה, הכלים נותנים לבית את האופי.

אם יש כלים שתזקק להם לעתים רחוקות - ה"סטוקים" למיניהם הם המקור.

וקנה את העצה של איש הקול - השקע בכלי עבודה. בגיל שלך תזקק להם לא מעט. אישית - מקדחת B&D שקיבלתי לפני למעלה מ-30 שנה משרתת אותי (לא בתדירות גבוהה) עד היום. זה בהחלט מקום שכדאי לשים בו כסף, אם כי אני קצת פחות בטוח לגבי כלים מופעלי סוללות, בגלל אורך החיים המוגבל של מרכיב זה, אלא אם אתה צופה שימוש רב בהם.

עריכה: סיפרתי על השרשור לאשתי, כיון שגם בני הבכור בכיוון של עזיבת הבית (אם כי במקרה שלו הכוונה לעבור לגור עם בת הזוג, אבל גם היא בסטטוס דומה). העצות שלה - איקיאה, שופרסל, חנויות סטוק.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני מונחה קולינריה עצלה[emoji769]. המשמעות היא מחבת וסיר וחצי לשימוש רב פעמי - כל הסכו"ם, לרבות הצלחות, כוסות שתיה (חמה וקרה) - חד"פ.

בזבזני? יתכן. אבל הנוחות, הו הנוחות.

לסכו"ם חד פעמי יש נטיה להישבר, ואז אתה יכול לבלוע חתיכת מזלג יחד עם השניצל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בנוגע לכלים חד"פ, אולי זה יותר נח, אבל אווירה של סעודת מצווה באזכרה בבית כנסת בכל ארוחה.

וואלה גם אני חשבתי כמוך,ואז ראיתי שיש סטים של חד"פ מהודרים שנראים יותר יפים מכלים רגילים :shock: (אמיתי לגמרי)

כמובן שעולים בהתאם.

חוצמזה,כבר לי ואשתי יצא לעשות חגים אצל המשפחות המורחבות,וגם שם הבינו את הפוטנציאל,וחוץ מצלחות - הכל הוגש בחד"פ.

בקיצור - פתרון לשני העולמות יהיה - לקנות סט מהודר של סכו"ם ולשמור כשבאים אורחים,ובשאר\רוב הזמן לעבוד עם חד"פ

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בשלוש שנים האחרונות. 3 אחיינים שלי עברו לדירות לבד.

אחת קנתה כמעט הכול באיקאה. (מינימלסטי ביותר)

אחד אסף מבני משפחה. את רוב הציוד שהיה והשלים לאט לאט.

ואחד קנה חלק ביד 2. וחלק באיקאה.

אישית. תרמתי לשלושתם כל מיני דברים שלי לא היו דרושים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הסכו"ם חד"פ ה"כסוף" עם הציפוי ה"מתכתי" בלירה? הציפוי הזה מתקלף ומתפורר לתוך האוכל, ורק אלוהים יודע ממה הוא עשוי. אישית, כשאני רואה כזה באירוע, אני מסרב לאכול ממנו, ובוודאי שלא נותן לילדים לגעת בזה.

חזיר דיזל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חד פעמי זה טוב אולי כשמארחים אנשים מעצבנים אז מגישים להם בזה אוכל שלא ירגישו כמו בבית. החד פעמי ה"יוקרתי" פשוט לא שווה את ההשקעה כי זה יקר מדי בשביל להעיף לפח אחרי שימוש אחד ומגעיל מדי בשביל לשטוף ולהשתמש שוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בקיצור - פתרון לשני העולמות יהיה - לקנות סט מהודר של סכו"ם ולשמור כשבאים אורחים,ובשאר\רוב הזמן לעבוד עם חד"פ

למה חד"פ? מה עם איכות החיים של הבחור?

שלא לדבר על הזיהום הסביבתי שהכלים האלו גורמים

-

פורסם
אציין שאני אוהב מוצרים איכותיים ולגמרי מוכן לשלם בהתאם, לא מפריע לי לשלם ביוקר אך חשוב לי שהתמורה תהיה איכותית.

ראה הוזהרת, המחירים בהתאם לאיכות שאתה מבקש.

נסה בחנות בשם 'מיסטרל' שלא רחוקה מבלומפילד ביפו.

הסכום הכי יפה שיצא לך לפגוש. כל פריט ב-50-70 ש"ח (לפריט, כן? כל סכין או מזלג וכדומה). תוצרת פורטוגל נדמה לי. כמובן שיש להם גם סטים ובמחיר יותר שפוי.

צלחות, רק של קורנינג. בצורות שונות, מקושטות וחלקות וכך הלאה.

אם אתה רוצה סירי נירוסטה איכותיים מאד אז תוצרות משויצריה או גרמניה. שכבת הביניים שבסנדויץ המרכיב את הקרקעית היא מנחושת ולא מאלומיניום כמו בכל התוצרות האחרות. בכלל המראה של סיר כזה הוא ליגה לעצמה. אפשר להתרשם למשל בחנות (זו רשת) של 4Chef.

שוב אני מתריע, המחירים עצומים אבל היופי, הגימור והאיכות ללא תחרות. אבל ניתן לחיות באושר גם אם אינך טס במחלקה ראשונה.....

יוסי

פורסם

יש מחירים מצויינים לקורנינג באמאזון. סדרת ה white frost. צריך להשלים עד 75 דולר בדיוק בפריטים נוספים ויוצא בחי מע"מ ומשלוח חינם.

בזמנו קניתי סכום של WMF באמאזון גרמניה. לא יודע אם זה עדיין משתלם עקב עליית מחיר המשלוח באופן כללי.

פורסם

שכחתי.

נסה לבדוק כוסות של ינה-גלס. קלות כמו נוצה ומעוצבות להפליא. יש להם כוסות במבנה של טרמוס כלומר המעטה החיצוני נשאר קר כשהפנים מכיל משקה רותח.

יוסי

פורסם
ממליץ לבדוק במשפחה אצל דודות וכאלה. תתפלא כמה אנשים מחזיקים סרוויסים שהם לא השתמשו בהם מעולם ורק מחכים להעיף את זה מהמזנונים.

הטיפ הכי טוב שקיבלת.

מצעים איכותים רק בכיתן סנטר בת"א. לפני שאתה קונה מצעים תמדוד גדול המיטה וכמובן את גודל הכריות.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות המועילות, היום נעשה סבב בחנויות למוצרי בית\משביר לצרכן\שופרסל\סולתם רדד\כיתן\ורדינון ועוד ועוד, נרכשו שני סירים, מחבת קטנה ומחבת ווק של TEFAL אשר כתוב עליהם made in france, סת סכום של סולתם וצלחות\קערות\כוסות זכוכית איכותיות למגע, חוץ מזה נרכש גם סט מצעים ועוד כל מני פיצ'יפקס כאלו ואחרים.

דבר עיקרי שטרם קניתי הוא סכין שף גדולה לקציצת ירקות וחיתוך בשר וכו' מה החברות המומלצות? יש דגם ספציפי?

שוב תודה רבה על כל העזרה גם בנושאים אחרים ואשמח לשמוע תובנות נוספות של חברי הפורום :)

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...