Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חבר'ה הבחור צודק, ולא רק עכשיו.

אמצע היום, גם בחודש מאי או נובמבר, שאין שום חופש או בין המצרים או בין הבתרים, והכבישים עמוסים במכוניות פרטיות ברמה שבאמת לא ברור מי עובד במדינה ומיהם כל האנשים האלה :shock:

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שהבחור צודק אין שאלה, השאלה היא מה עושים הלאה. הכבישים מתחילים להיות עמוסים יותר מדי ואני לא רוצה לדעת מה יקרה בעוד 5, 10 שנים. הכבישים האלו לא נבנו למאסה כזו של אנשים.

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)
אמצע היום והכבישים עמוסים במכוניות פרטיות ברמה שבאמת לא ברור מי עובד במדינה ומיהם כל האנשים האלה

או פרזיטים שחיים על ירושות, או כאלו שעובדים בשבילם - את כל השאר כבר שיערו כאן בשרשור. אפשר להתנחם בכך שהדור הבא כבר לא יהנה כמו הנוכחי, בטח לא כשביטוח לאומי יפשטו רגל ויהיו פחות ופחות מקומות תעסוקה לבני אנוש.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
אנשים שבחופש, אנשים שעובדים שמשמרת צהרים או לילה נוער/ סטודנטים שבחופש הגדול.

לא חסר.

+טכנאים, אנשי שרות ואנשי שטח.

שימו לב שבשעות הצהריים לא רואים הרבה מכוניות ישנות על הכביש. מי שנוסע באמצע יום עבודה (לצורך העבודה) בדרך כלל לא נוסע באוטו ישן.

פורסם

תסבירו לי משהו - אדם נכנס לקניון באמצע שבוע ושואל מה כל האנשים האלה עושים בקניון באמצע שבוע - בזמן שהוא בקניון?!?

זה כמו האחד שנכנס לחדר מלא באנשים ואומר אני לא מבין איך אנשים מסתכלים על טלנובלות ואז מתחיל לתאר לכם בפרטי פרטים את כל ההיסטוריה של הסדרה (כי הוא צפה בה בעצמו).

וואט דה פאק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מן הסתם, אלה ששואלים את זה הם אנשים שפעם ב... יש להם יום חול פנוי.

לאחד כזה (לי לדוגמא) שמבלה את רוב ימות החול שלו בעבודה, נדמה שבאמצע יום חול , הרחובות והכבישים "אמורים" להיות ריקים יותר, וכל פעם מחדש זה מצליח להפיע (שוב, אותי לפחות).

לא נראה לי הגיוני שכולם לקחו דווקא היום יום חופש, ויש איזו תחושה של "ססאמק, האנשים האלה לא עובדים??"

:shock::-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא יכול להעיד על כל הארץ, אבל באיילון חלה עלייה דרסטית של 10+ דקות [מחולות עד הרצליה] לעומת אשתקד.

הנושא נבדק באמצעות Google Timeline מתקופה זהה לפני שנה, כאשר יצאתי בדיוק באותן שעות מהבית [סביבות 10:30].

פורסם

מצב התחבורה בישראל על הפרצוף. כמעט בכל שעות היום ברוב הכבישים יש תנועה ערה עד צפופה וזה בגלל היחס הבלתי נסבל בין מספר כלי הרכב לק"מ שהוא הגבוה ביותר בקרב מדינות המערב המפותחות. עד שלא יעשו כאן צעד דרסטי להגבלת הנסועה, המצב רק ילך ויחמיר

פורסם
מצב התחבורה בישראל על הפרצוף. כמעט בכל שעות היום ברוב הכבישים יש תנועה ערה עד צפופה וזה בגלל היחס הבלתי נסבל בין מספר כלי הרכב לק"מ שהוא הגבוה ביותר בקרב מדינות המערב המפותחות. עד שלא יעשו כאן צעד דרסטי להגבלת הנסועה, המצב רק ילך ויחמיר

ידידי מה שצריך לעשות זה לסלול עוד כבישים בדחיפות, ולפתח את התחבורה הציבורית על מנת שאנשים יוכלו ויעדיפו להגיע למקום העבודה שלהם בזול יותר, ובצורה נוחה יותר. כרגע זה לא המצב, וגם בנסיעה לדוגמה מחיפה לנתניה, אני הייתי מעדיף לקחת את הרכב מאשר להתחיל להדחף ברכבת ולשלם 40 שקל על כרטיס מסכן בשביל לעמוד ברכבת.

פורסם

לפתח תחבורה ציבורית זה ברור, אבל לסלול עוד כבישים? זה רק גורם לעידוד השימוש ברכב פרטי ויוצר עוד עומס.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
לפתח תחבורה ציבורית זה ברור, אבל לסלול עוד כבישים? זה רק גורם לעידוד השימוש ברכב פרטי ויוצר עוד עומס.

אי אפשר לעצור את העליה בשימוש ברכבים. לסלול עוד כבישים - בהחלט אפשר.

פורסם (נערך)
לא יכול להעיד על כל הארץ, אבל באיילון חלה עלייה דרסטית של 10+ דקות [מחולות עד הרצליה] לעומת אשתקד.

הנושא נבדק באמצעות Google Timeline מתקופה זהה לפני שנה, כאשר יצאתי בדיוק באותן שעות מהבית [סביבות 10:30].

זה נובע מהארכה של איילון צפון לרעננה ועד לכביש 2, חלק מהתנועה שהיתה נוסעת עד כה בכביש 4 ו-2 בקטעים הדרומיים יותר עברה לאיילון. והיות והוא מתנקז לשני נתיבים בלבד בחלק הזה, צוואר הבקבוק שנוצר בגלילות משליך אחורה.

פעם העומס באיילון צפון היה של אלה שיוצאים בגלילות, היום זה של אלה שממשיכים צפונה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
אי אפשר לעצור את העליה בשימוש ברכבים. לסלול עוד כבישים - בהחלט אפשר.

מציע לך לקרוא קצת על Induced demand, ובכלל על מחקרים שנעשו בעניין. יותר כבישים = יותר תנועה וזאת עובדה.

פורסם
מציע לך לקרוא קצת על Induced demand, ובכלל על מחקרים שנעשו בעניין. יותר כבישים = יותר תנועה וזאת עובדה.

יודע מה, בסדר, שלא יסללו כבישים. אתה חושב שזה ימנע מאנשים לקנות רכבים? היום משפחה ממוצעת עם 2 ילדים מעל גיל 18 מחזיקה 3 רכבים...

לשכנים שלי יש 4 רכבים, והם זוג עם ילד.

• תוכן חדש...