Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי מדיד שמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהחלט העניין החשוב יותר כרגע הוא ניקוי הבוצה. לצורך התהליך כדי שייצא מבריק תפרק את הפסנתר ושקול החלפה של גומיות השסתומים..אתה תראה שגם אם הייתה צריכת שמן כלשהי היא תיעלם כמעט לחלוטין. את הניקוי בוצה תעשה באמצעות מסיר שומנים קשה מסוג סנו פורטה פלוס. שפריצר בצבע שחור. לא לשכוח להסיר את המרימים ההידראוליים ולנקות הייטב את החרירים והתושבות שבהן הם יושבות.

יש איזה סרטון ביוטיוב שאתה מכיר?

פורסם

האמת שלא...ביצעתי לא מעט פעמים ניקוי מאסיבי שכזה גם בגטסים וגם באקסנטים שהתהליך הוא דומה לחלוטין..אני בטוח במליון אחוזים שתסתדר עם זה..קצת הגיון טכני של מה מחובר ואיך וסדר עבודה נכון. אם תרצה תוך כדי התהליך הכוונה אין לי בעיה להדריך אותך טלפונית. ואם תרצה הכוונה מעשית והשגחה מקצועית גם זה אין לי בעיה אבל תצטרך להמתין אני בתקופה של לא מעט עומס וסידורים.

פורסם
בהחלט העניין החשוב יותר כרגע הוא ניקוי הבוצה. לצורך התהליך כדי שייצא מבריק תפרק את הפסנתר ושקול החלפה של גומיות השסתומים..אתה תראה שגם אם הייתה צריכת שמן כלשהי היא תיעלם כמעט לחלוטין. את הניקוי בוצה תעשה באמצעות מסיר שומנים קשה מסוג סנו פורטה פלוס. שפריצר בצבע שחור. לא לשכוח להסיר את המרימים ההידראוליים ולנקות הייטב את החרירים והתושבות שבהן הם יושבות.

למה לא לפרק את אגן השמן ולנקות את כל הבוצה מלמטה? את מה שהצטבר שם אי אפשר לנקות בדרך אחרת

קובי

:-)

פורסם

לגבי הפלאש ולנסוע איתו כמה ימים נראה לי קצת מסוכן שכן על רוב סוגי הפלאשים שנתקלתי בהם מצוין לא לנסוע עם הנוזל ולא להעלות טורים.

אשמח להבהרה.

קיריל.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

• תוכן חדש...