Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיוםיש לי מאזדה 6 עם 210000 קמ שמטופלת טיפ טופ רק במוסך מאזדה.רציתי להשתדרג קצת ולהחליף לקיה פורטה 2010 עם 140000קמ מיד 2 פרטי 25000שח.

או שברולט קרוז 2011 118000 קמ יד 2 ראשונה מליסניג .

מה עדיף ?

פורסם

איזה שנתון המאזדה שלך?

לעבור מרכב של 210,000 קילומטר, שהוא שלך, אתה יודע מה הבעיות שלו וסך הכל יכול להמשיך לנסוע בשביל רכב של 140,000 קילומטר נשמע לי כמו רעיון רע.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
איזה שנתון המאזדה שלך?

לעבור מרכב של 210,000 קילומטר, שהוא שלך, אתה יודע מה הבעיות שלו וסך הכל יכול להמשיך לנסוע בשביל רכב של 140,000 קילומטר נשמע לי כמו רעיון רע.

שנתון 2005

פורסם

אני לא בטוח באיזה שנה החליפו לפורטה את הגיר, נראה לי זה ב2011.

אם אינני טועה הפורטה המדוברת היא עם גיר 4 הילוכים, שזה קצת מבאס..

כך או כך, היא עדיפה על הקרוז (תאורטית כמובן, אני לא יודע מה מצב הרכבים).

אם יש אפשרות לקנות פורטה 2011 לדעתי זה עדיף.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

פורטה 6 הילוכים היא אחלה, 4 הילוכים הרבה פחות.

מניסיון בעלות של שתיהן.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...