Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סליחה על ההתעלקות, אבל זה הפך לפוסט "בריא" ומועיל אז אצטרף באותו הנושא:

ברשותי (מיום ראשון, יאיי) קיה ריו ידנית 2013 האצבק 1200. על ההגה יש מספר פקדי שליטה, 2 מהם אחראים על המחשב דרך- עובדים וכל השאר אחראים על המולטימדיה והרדיו- לא עובדים כלל מערכת המולטימדיה זה הרדיו המקורי הפשוט של הדגם הזה.

הכיוון הראשוני שלי כמובן היה גם כן סליל שעון, אבל מצד שני המצב הנוכחי נשאר זהה בכל מצד הסיבוב של ההגה ואני לא מצליח למצוא נקודה בה אחד הפקדים יפעל פתאום וכנל הצופר וכפתורי המחשב דרך- פועלים רגיל בכל מצבי הסיבוב

האם עדיין נראה שמדובר בסליל שעון? או בעיה שונה?

תודה רבה רבה למגיבים המגניבים ;)

פורסם

קשה לאבחן בצורה כזו אבל..

אצלי למשל בI20, חלק מהפקדים התחילו להשתגע להם ולאחר מכן נדלקה גם נורת התקלה של סליל כרית האוויר.

נ.ב - אני לא חושב שזה קשור לזווית שההגה נמצא בה. כלומר, קרוב לוודאי שלא משנה היכן תמקם את ההגה זה לא יפתור את הבעיה או יאשש לך שהבעיה בסליל (גם אם הוא תקול).

סליחה על ההתעלקות, אבל זה הפך לפוסט "בריא" ומועיל אז אצטרף באותו הנושא:

ברשותי (מיום ראשון, יאיי) קיה ריו ידנית 2013 האצבק 1200. על ההגה יש מספר פקדי שליטה, 2 מהם אחראים על המחשב דרך- עובדים וכל השאר אחראים על המולטימדיה והרדיו- לא עובדים כלל מערכת המולטימדיה זה הרדיו המקורי הפשוט של הדגם הזה.

הכיוון הראשוני שלי כמובן היה גם כן סליל שעון, אבל מצד שני המצב הנוכחי נשאר זהה בכל מצד הסיבוב של ההגה ואני לא מצליח למצוא נקודה בה אחד הפקדים יפעל פתאום וכנל הצופר וכפתורי המחשב דרך- פועלים רגיל בכל מצבי הסיבוב

האם עדיין נראה שמדובר בסליל שעון? או בעיה שונה?

תודה רבה רבה למגיבים המגניבים ;)

פורסם
קשה לאבחן בצורה כזו אבל..

אצלי למשל בI20, חלק מהפקדים התחילו להשתגע להם ולאחר מכן נדלקה גם נורת התקלה של סליל כרית האוויר.

נ.ב - אני לא חושב שזה קשור לזווית שההגה נמצא בה. כלומר, קרוב לוודאי שלא משנה היכן תמקם את ההגה זה לא יפתור את הבעיה או יאשש לך שהבעיה בסליל (גם אם הוא תקול).

איך שאני רואה את זה האופציות הן 2:

1. סליל שעון.

2. הפקדים עצמם.

יש דרך לברר האם הפקד (היחידה עם הכפתורים שמורכבת על ההגה) תקין או תקול?

פורסם

תקלה של בטיחות, לא אמור להיות לזה ריקול דרך היצרן? מה זה הזלזול הזה??

היה לי עד לפני שנה ניסן אלמרה שנת 2003, כל כמה שנים היו שולחים לי מכתב ריקול להגיע למוסך מורשה/ מרכזי, על מנת להחליף כרית אויר לנוסע ליד הנהג.

למה יונדאי לא עושים את אותו המהלך?

פורסם

כי יש נורת חווי על תקלה שמתריאה לנהג שיש תקלה במערכת ועליו לגשת למוסך ולתקן את התקלה.

בדיוק כמו שיש חוסר נוזל בלמים ואז יש נורת התראה על אותו משקל.

• תוכן חדש...