Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנה שאלה טובה...

מה אפשר לעשות עם רמת CO גבוהה ברכב מוזרק?

אפשר לכוון.

לדביט מטר (AFM) יש בורג אלן השולט בדיוק על עניין זה.

אם תגיע לכפ"ס - אני מוכן לכוון לך את הרכב בחינם. מותר לך עד 3.2 % בגלל השנתון שלו וזה לא נתון בעייתי להשגה.

אני משיג אותו עם קאמשאפט חם - אז אתה בטח יכול.

למעט מחיר המסרק שנראה לי זול מדי (אני מעריך כ 400 ש"ח למשופץ) שאר המחירים מדוייקים.

אלון

פורסם

"חברה" - המסרק ב-205 GTI 1.6 ליטר עד שנת 1992, כולל, הינו מסרק זהה לכל 205 רגילה אחרת, גם התפוחים זהים - בכל מקרה אני החלפתי אותם לפני כחודשיים (לפני ה"טסט").

המסרק עלי לי באופן אישי 220 ש"ח (כמובן כפוף להחזרת הישן) - אבל בכוונה הוספתי מעט יותר, היות והמוסך נוהג להרוויח גם על החלפים.

תבצעו בדיקה פשוטה אצל דיסקל/המדביק - כמה עולה מסרק מחודש ל-205 רגילה!!!!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

תשמע SRAC, אני ממש מתנצל שהצד האפל שלי משתלט עלי מדי פעם אבל אני חייב להביא פה ציתות שלך שפירסמת רק לפני 3 חודשים:

"לפעמים קשה להבין אתכם.

למה אתם חושבים שכל המכוניות משנת 92 ובמיוחד 205 גיטיאיי גמורות ?

את שלי קניתי, אגב, ב18500 שקל. שנת 92. אצלי חצי שנה וחוץ מטיפול 140 אלף לא ראתה מוסך אף לא לשנייה אחת.

מתניע ונוסע. עברתי 10 אלף קמ ובינתיים הכל בסדר. טפו טפו טפו.

אז, אם אתה מוצא אחת טובה, אפשר, לקנותה במחיר הוגן מבלי לראות מוסך.

אפילו יישור קו לא הייתי צריך לעשות.

חפש טוב טוב. אולי תמצא זקן יד ראשונה שלא מבין מה יש לו ביד."

לא כדי להגיד חו"ח "אמרנו לך" אלא כדי שתדע שלאנשים עם נסיון בתחום מסוים יש ידע שכדאי ללמוד ממנו.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עמית טסט לרכב אפשר לעשות איפה שרוצים במידה ונכשלת במכון כזה או אחר לא?

אם מחר אני ניגש לטסט ונכשל, אני יכול בעוד יומיים לגשת למכון טסטים אחר ולבצע שם בדיקה מחדש לא?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
עמית טסט לרכב אפשר לעשות איפה שרוצים במידה ונכשלת במכון כזה או אחר לא?

אם מחר אני ניגש לטסט ונכשל, אני יכול בעוד יומיים לגשת למכון טסטים אחר ולבצע שם בדיקה מחדש לא?

אפשר לגשת למכון אחר רק אם עברו 30 יום מהכישלון האחרון של הרכב בטסט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בוא ואגלה לך סוד קטן.(שששש...).

מאחר ועברו חודשיים, אינך צריך להביא אישור תיקון מהמוסך.

תוקף בדיקת הרישוי הינה ל-30 ימים.

בבואך חזרה למכון הרישוי תצטרך לבצע רישוי מחדש ולא בדיקה חוזרת על הליקויים שנפסל הרכב.

כמו-כן הנך יכול להחליף מכון רישוי אם נפשך חפצה בכך.

עמית

עשית לי את היום!

אבל יש לי את החותמת של המכון רישוי ההוא על הרשיון...

בקיצר, אני פשוט אגש למכון הקרוב לביתי, אוופס, קומפיוטסט מזרח ראשון :)

נראה מה יגידו לי שם.

תודה.

ואל תחפפו. תבדקו כמו שצריך, מעדיף רכב בטיחותי שעלה הרבה כסף, מקומבינה זונה

ואין לי ספק שאתם תבדקו :)

תשמע SRAC, אני ממש מתנצל שהצד האפל שלי משתלט עלי מדי פעם אבל אני חייב להביא פה ציתות שלך שפירסמת רק לפני 3 חודשים:

"לפעמים קשה להבין אתכם.

למה אתם חושבים שכל המכוניות משנת 92 ובמיוחד 205 גיטיאיי גמורות ?

את שלי קניתי, אגב, ב18500 שקל. שנת 92. אצלי חצי שנה וחוץ מטיפול 140 אלף לא ראתה מוסך אף לא לשנייה אחת.

מתניע ונוסע. עברתי 10 אלף קמ ובינתיים הכל בסדר. טפו טפו טפו.

אז, אם אתה מוצא אחת טובה, אפשר, לקנותה במחיר הוגן מבלי לראות מוסך.

אפילו יישור קו לא הייתי צריך לעשות.

חפש טוב טוב. אולי תמצא זקן יד ראשונה שלא מבין מה יש לו ביד."

לא כדי להגיד חו"ח "אמרנו לך" אלא כדי שתדע שלאנשים עם נסיון בתחום מסוים יש ידע שכדאי ללמוד ממנו.

בברכה,יניב

אני לא ארד לרמתך.

אבל לידע האישי שלך. האוטו מאז עבר יותר 10 אלף ק"מ, ויש דבר הנקרא שחיקה טבעית. בטח שעם נסיעה שלי במיוחד.

המסרק הגה שופץ ב60 אלף. ועבר 90 אלף מאז. ולא נמצאה קבלה שמראה על החלפת תפוחים.

הצמיגים נשחקים באופן טבעי, והרמת חמצן היא עיניין של כיוונון קבוע שעושים כל חצי שנה.... לא מתרגש מזה בכלל.

גש למוסך המרכזי, קח פירוט של הטיפולים שנעשו שם לרכב שלי. תיווכח. הכל טיפולים סטנדרטים. תפוחי הגה ומסרק הם סך הכל תוצאה של שחיקה טבעית. אני ממש לא מתרגש מזה. האוטו מתניע ונוסע.

נ.ב הכינוי שלי זה SRACK ולא SRAC .

לאלון- אשמח אם תגיד לי לאיזה מוסך להגיע. אולי גם תוכל לעזור לי בעוד כמה שאלות שיש לי.

תודה

אסף.

פורסם
לאלון- אשמח אם תגיד לי לאיזה מוסך להגיע. אולי גם תוכל לעזור לי בעוד כמה שאלות שיש לי.

תודה

אסף.

אסף השלום,

היות ולא שווה להגיע למוסך שלנו בחיפה בשביל דבר פשוט וקטן כזה (אני מעריך שאתה מהמרכז) הייתי ממליץ על כל מוסך אחר מורשה (לא דווקא של פג'ו) היות ומדובר בעבודה פשוטה יחסית. את מסרק ההגה אכן ניתן לקנות משופץ למרות שאני חושב שבין 205 1.4 ל GTI כן יש הבדל (ולא כמו שנאמר פה - למרות שיכול להיות שההגה של ה 1.4 מתאים - אבל בטח יחס הסיבוב שונה). אני אבדוק את זה ביום ראשון.

לגבי הכיוון - אתה מוזמן לתאם איתי זמן בסוף שבוע שנוח לך ואני אכוון לך אותו (בחינם כמובן) וגם אראה לך איך שולטים בנתונים האלו. אני מניח שגם המוסך בו תעשה את העבודה יהיה מוכן לכוון אותו בחינם ובלבד שהם יודעים להתעסק עם 205GTI.

הסלולרי שלי: 050-6286973

אלון

פורסם
אני לא ארד לרמתך.

אבל לידע האישי שלך. האוטו מאז עבר יותר 10 אלף ק"מ, ויש דבר הנקרא שחיקה טבעית. בטח שעם נסיעה שלי במיוחד.

בניגוד לרכב שלך ( שתאמין לי אני מכיר אותו ) לא בדיוק יצירת המופת של היצרן הצרפתי, או לפחות של הבעלים הקודמים והנוכחים. פלסטיקים חסרים, מכאניקה לקוייה מאוד. בעיות חשמל. בקיצר, עדיף שאשתוק ולא ארד לרמתך.

תנסה למכור אותה (כמו שאתה מנסה זמן דיי רב) תיווכח לתוצאות.

נ.ב הכינוי שלי זה SRACK ולא SRAC .

אסף.

נראה לי שהתעצבנת, לא זאת הייתה כוונתי, אז סליחה.

פשוט הוכחת לעצמך ש:

1. רכב כזה דורש תשומת לב שוטפת רבה.

2. רכב כזה דורש כסף רב נוסף מעבר לקניה.

זה מה שניסינו להגיד בשירשור ההוא ואתה התנגדת, זה הכל.

אז אל תתעצבן כל כך.:-P

בקשר לחתימה שלך, חוסר תשומת לב שלי, אני אקפיד מהיום.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...