Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קרובי משפחה צריכים לקנות ריהוט ומכשירי חשמל לבית (לא תכולת דירה מלאה, אבל קרוב לזה - תנור בנוי, כיריים גז, שואב אבק, מזנון לסלון, פינת אוכל, חדר שינה הורים מלא וכדומה), והשאלה היא אם עדיף לחפש כל פריט בנפרד באינטרנט, או שמא לנסות להשיג הנחה בקנייה מרוכזת ברשתות/חנויות הגדולות?

בתיאוריה, לכל שיטה את היתרונות שלה, אבל השאלה היא מה קורה במבחן המציאות (למשל, האם בקנייה מרוכזת במקום אחד ההתנהלות קלה יותר מבחינת הובלה מרוכזת, טיפול מרוכז בליקויים וכדומה, או שמא זה לא שונה מהזמנה של כל פריט בנפרד)?

ההעדפה היא למוצרים אמינים במחירים סבירים, כך שאין צורך בשיא הטכנולוגיה או במילה האחרונה בתחום העיצוב וכדומה.

עצות מבעלי ניסיון יתקבלו בברכה, וכן המלצות לחנויות ריהוט ומוצרי חשמל אמינות, ועם מחירים טובים, באזור באר שבע והדרום.

פורסם

אתחיל מהקל לכבד - מוצרי ריהוט ואח"כ חשמל

פתחו לא מזמן איקאה בב"ש, בכניסה לעיר דרך כביש 25 (כביש מדימונה לב"ש).

באזור הביג יש חנויות השונות כמו רהיטי דורון.

אם רוצים לפרנס את השוק המקומי, לא חסר בעיר העתיקה חנויות פרטיות במחירים נוחים.

לגבי מוצרי חשמל: מחסני חשמל, אבי סופר נמצאים בביג. טרקלין חשמל ואל"מ נמצאין בגרנד קניון.

מעבר נעים לקרובי משפחה שלך.

פורסם (נערך)

שים לב שכל הרשתות שייכות ציבוריים, וההמלצות בהתאם. לגבי המוצרים הגדולים לבדוק באתרים עצמאיים.

ניסיון שלילי שלי הוא עם מקרר סמסונג שנרכש ב"מחסני חשמל" מיבוא מקביל. אמנם היה זול בכמה אלפי ש"ח מאותו דגם ביבוא רשמי, אבל הגיע עם פגם, וכבר 4 שנים אני ממתין לפחחות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי המלצה על חנות למוצרי חשמל שנמצאת בראשל"צ אבל הוא נותן שירות לכל הארץ. מהאנשים הכי הוגנים שפגשתי. מתאימים את המכשיר לפי הצרכים של הבנאדם.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני רכשתי באלמ עסקה למכשירי חשמל לדירה. המוכרת נתנה לי הכי נמוך מבין הרשתות.

אבל.... אם הייתי רוכש כל פריט בנפרד ממקום אחר כמו מחסני חשמל, last price וכל האתרי מכירות אז יש מצב שהיה יוצא יותר זול. מהסיבה שאתה לא חייב לקנות רק מה שיש בחנות אלא ממגוון מוצרים באינטרנט וחנויות אינטרנטיות. לדוגמה מדיח, קניתי ב 2850 של בוש חצי אינטגרלי אבל יש גם יותר זולים.

מבחינתי רציתי הכל באספקה בעוד כמה חודשים ולקבל הכל ביחד אז סגרתי עסקה.

פינת אוכל וספה קניתי משמרת הזורע, לידיעתך יש להם קולקציה זולה בגרופון.

פורסם

תודה רבה על ההמלצות, אני אבדוק את החנויות שהומלצו כאן.

יש לי המלצה על חנות למוצרי חשמל שנמצאת בראשל"צ אבל הוא נותן שירות לכל הארץ. מהאנשים הכי הוגנים שפגשתי. מתאימים את המכשיר לפי הצרכים של הבנאדם.

לא נראה לי שהם ירצו להרחיק עד ראשון לציון, אבל אתה יכול לכתוב את שם החנות ואני אבדוק, אולי הם יחליטו שכן.

פורסם

יש חנויות המספקות בפרישה ארצית - ההסבר מיד.

אישית, אם אני רוכש באינטרנט, זה מ-lastprice החיפאית. לפני מספר שנים רציתי לרכוש מכשיר בחנות (מכשירי חשמל אריה), והמוכר הפנה אותי לאתר האינטרנט, שבו אותו מוצר נמכר במחיר מוזל, ואפשר לשלם בפייפאל. אבל אני גם קונה בחנויות פיזיות.

ומדוע אין משמעות למקום החנות: במכשירים הלבנים האספקה נעשית ממחסן מרכזי של היבואן - אתה יכול לקנות בחנות בצפת כאשר היעד שלך בערד - המכשיר יצא מאותו מחסן במרכז הארץ, במסלול האספקה (בדרך כלל מחזור שבועי, ימים קבועים לכל עיר\איזור). זו גם הסיבה לכך שמרבית החנויות האינטרנטיות אינן מגבילות את איזור האספקה לרדיוס מסויים סביב החנות הפיזית.

לגבי מכשירים קטנים הסיפור שונה - הם מסופקים ממחסן של החנות עצמה במקום.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על העצה.

ידוע לך על רשתות/חנויות ספציפיות שעובדות או לא עובדות בפרישה ארצית?

האם ניתן גם להניח שברשתות הגדולות (מחסני חשמל לצורך העניין) יעבדו בפרישה ארצית?

פורסם (נערך)

מחסני חשמל ושקם אלקטריק בבעלות אלקטרה, לא תמיד המחירים במחסני נמוכים יותר.

ואם כבר בעלויות: א.ל.מ שייכת ברובה למיניליין- יבואנית אלקטרולוקס,AEG וסמסונג.

כנראה שיעדיפו להציע את המותגים שלהם, אולי בתנאים טובים יותר.

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם (נערך)

אני חושב שכל הרשתות עובדות בפרישה ארצית, ולאור האספקה ממחסן מרכזי למעשה אין משמעות מהי החנות שבה ראית את המוצר. החריג לעניין הוא רכישה מיבוא מקביל, שכן במקרה זה המוצר מגיע ממחסן אחר. הניסיון שלי עם יבוא מקביל מוגבל ולא חיובי.

עצתי - לעבור במקום שבו יש ריכוז גדול של חנויות רלוונטיות (חייב לומר ששלשום ביקרתי בביג ב"ש - ואכן מדובר במרכז מרשים ביותר, עם מבחר חנויות עצום), לבחור את המוצרים הרלוונטיים ואז לחפש אותם בזאפ, ואז לנהל מו"מ מול החנות הפיזית (בהרבה מקרים ישוו מחירים ואפילו יורידו עוד משהו) או להזמין במרשתת.

לגבי חסכון בעלויות הובלה - אני מסופק אם קניה מרוכזת תסייע בכך, אבל אפשר לנסות, בודאי ברשתות הגדולות שמייצגות גם יבואנים. אולי אםשר לחסוך משהו אם מקבלים כמה מוצרים באותה משאית.

דבר חשוב הוא לשים לב למותגים נחשבים שהפכו מותגי מדבקה - דוגמא בולטת היא סאוטר שבעבר היתה יצרן צרפתי שהיה משך מספר שנים בבעלות אלקו הישראלית, בפעם האחרונה שבדקתי היא היתה בבעלות חברת אחזקות אלג'ירית, אבל אלקטרה בעלת המותג בארץ ומוכרת הרבה מוצרים במותג זה. מותג אחר שאינו קיים יותר הוא AEG, אשר נרכש על ידי אלקטרולוקס (יצרן מכובד בפני עצמו, אבל אין לצפות לאיכות של AEG "של פעם". אבל זה נכון כנראה לגבי יצרנים רבים).

פורסם

שבוע טוב

נכנסתי לא מזמן לדירה בקריית מלאכי.

את כל מוצרי החשמל הזמנתי מבית סלון אדיב בעיר העתיקה בבאר שבע מבחור בשם אסף.

יש לציין שגם אחי הגדול קנה אצלו את כל מוצרי החשמל לבית וגם ההורים שלי קונים ממנו לפעמים.

השירות שלו יוצא מהכלל והמחירים טובים.

כך למשל היה לי מקרה שקיבלתי תנור בילד אין שהאמייל היה פגום מעט, ממש נקודה קטנה נסתרת שאם לא היו אומרים לי בחיים לא הייתי שם לב לזה. אני לא שמתי לב לזה אבל הטכנאי עצמו אמר לי תשמע האמייל פגום אנחנו מחליפעם לך תנור.

תוך מספר ימים החליפו את התנור לתנור חדש לחלוטין בלי להתווכח בכלל.

זה דבר חשוב מאוד שהחנות עובדת עם יבואנים שנותנים שירות טוב.

פורסם (נערך)

תודה על ההמלצות.

איתמר - תודה, החנות הזאת בהחלט נשמעת כאופציה טובה ואמינה (לפחות מהביקורות באינטרנט). נקפוץ לבדוק.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

שווה לקפוץ לאבי סופר בביג בבאר שבע, בזמנו כשחיפשתי לרכוש טלויזיה של lg הוא היה זול מהמתחרים בהפרש משמעותי.. שמעתי גם המלצות מחברים בארשבעים שקנו אצלו

יום טוב גם לך

פורסם

למישהו יש ניסיון עם המותגים הבאים (אחרי קריאה של המלצות והשוואת מאפיינים באינטרנט):

תנור בנוי וכיריים גז - AEG או אלקטרולוקס

שואב אבק - דייסון V6 SLIM

מגהץ אדים - Tefal

מיקרוגל - סמסונג או משהו דומה (משהו פשוט יחסית ואמין באזור ה-300-400 ש"ח)

הדרישה היא בעיקר למוצרים איכותיים יחסית ואמינים.

אגב, עשינו סיבוב במספר חנויות (מחסני חשמל, אל"מ, אבי סופר וסלון אדיב), ונראה כי אין הבדל משמעותי בגדול (בחלק יש הנחות, בחלק יש מתנות בקנייה וכדומה, אבל סך כל עלות המוצריםה דומה פחות או יותר).

מה שכן, באינטרנט ראיתי חנויות עם מחירים נמוכים יותר (כולל הובלה, אחריות וכדומה).

יש למישהו המלצה על אתר/חנות אינטרנט אמינים (בינתיים יש את lastprice, סלון חללית וכדומה)?

פורסם (נערך)

יש לנו תנור אלקטרולוקס כשנה וחצי - בינתיים אתשי מרוצה.

מגהץ אדים (בניגוד לקיטור) הוא מוצר קטן וזול, אין הרבה מה ליפול אתו. כנ"ל מיקרוגל, שלדעתי הקריטריון העיקרי בבחירתו הוא מידות התא, והקריטריון השני הוא נוחות התפעול. מדובר במוצר ים גנריים וכך צריך להתיחס אליהם. סתם, לדוגמא, לפני כשבוע קנינו (ברמי לוי בביג בב"ש) מגהץ אדים ממותג יונדאי (קרוב לודאי מותג מדבקה) ב-80 ש"ח. כיון שבסוף סידרתי את המגהץ הישן הוא נכנס לאחסון כרזרבי.

• תוכן חדש...