Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

לא מספיק כל הבעיות של הריפוד, לפני שבועיים החלפנו מצבר לאחד חדש בגולף. בהתחלה הנורה הייתה דולקת דקה ונכבית, ועכשיו אחרי שבועיים הנורה לא רוצה להיכבות גם אחרי נסיעה של חצי שעה. בדקנו ובוודאות המצבר חדש.

חוץ מזה, הגיע הקיץ, באנו להדליק מזגן. בהתחלה שקנינו את האוטו (אוקטובר 17) המזגן עבד טוב, אבל עשה רעש של דליפת גז. מאז היה חורף אז לא ניסינו לסדר את זה.

שבוע שעבר היה ממש חם, מן הסתם המזגן לא עבד, אח שלי הלך לאיזה מקום עשו לו בדיקה של דליפה ראו שאין אז מילאו גז ושלחו אותו לשלום. אחרי יום שוב הקירור לא עובד.

הרכב הגיע למכונאי שהחליף שסתום ומדחס (מפירוק). עבד יופי שבוע. היום רק האוורור עבד (הקירור לא נכנס לפעולה, אולי כי היה 20 מעלות בחוץ ויש איזה חיישן שמונע את זה?) וגם זה בקושי (בהתחלה לא היה אור איפה שמפעילים את המאוורר ורק אחרי דקה באמת התחיל לעבוד).

יש למישהו אולי איזה פתרון קסם? כבר איזה אלף שקל שהוצאנו על הדבר הזה ועדיין זה לא סודר.

תודה לעוזרים.

Ford Fiesta 2014 Manual

×
×
  • תוכן חדש...