Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי טיפול 75K היום, אמרו לי שצריך להחליף את שני הצמיגים הקדמיים עקב יובש ובנוסף את 2 רפידות הבלמיים הקדמיים, עבודה על בלמים זה 1100 שקל(נשמע יקר).

לקחתי את האופציה לא לעשות את זה במורשה, ואני כרגע בודק אפשרויות.

שאלותי הם כאלה:

1. האם יש מוסך שהייתם ממליצים עליו באיזור הוד השרון/כפר סבא/פתח תקווה, עדיפות להוד השרון!

2.מה מחיר עבודה של דבר כזה למיטב ידיעתכם?

3. איסה צמיגים הייתם ממליצים לרכוש ואיפה, וגם כן מה המחיר

תודה רבה לעוזרים וחג שמח:)

פורסם
שלום לכולם,

אחרי טיפול 75K היום, אמרו לי שצריך להחליף את שני הצמיגים הקדמיים עקב יובש ובנוסף את 2 רפידות הבלמיים הקדמיים, עבודה על בלמים זה 1100 שקל(נשמע יקר).

לקחתי את האופציה לא לעשות את זה במורשה, ואני כרגע בודק אפשרויות.

שאלותי הם כאלה:

1. האם יש מוסך שהייתם ממליצים עליו באיזור הוד השרון/כפר סבא/פתח תקווה, עדיפות להוד השרון!

2.מה מחיר עבודה של דבר כזה למיטב ידיעתכם?

3. איסה צמיגים הייתם ממליצים לרכוש ואיפה, וגם כן מה המחיר

תודה רבה לעוזרים וחג שמח:)

לא מצאתי את כפתור העריכה, ולכן מגיב בתגובה נוספת:

יש לרפידות עוד 2 מילימטר לפי דברי המוסך, אז למה לא אמרו לי דבר כזה בטסט? התחושה שמנסים לעקוץ אותי בעוד קצת כסף.. מה הנורמה לרפידות? מתי כדאי להחליף ואולי לחכות לנורת הרפידות בלם שתידלק לה?

פורסם

אם תוכל להוריד את אחש הגלגלים ולצלם לנו את הצד של הרפידה שצמוד לצלחת זה יהיה מצויין. מה כוללת ההצעה של 1100 שח? רק רפידות ועבודה או כולל צלחות?

פורסם
אם תוכל להוריד את אחש הגלגלים ולצלם לנו את הצד של הרפידה שצמוד לצלחת זה יהיה מצויין. מה כוללת ההצעה של 1100 שח? רק רפידות ועבודה או כולל צלחות?

רק רפידה, חלקים ועבודה. בלי צלחות.

הרפידה כרגע עומדת על 4mm בערך. הם אמרו שעוד 2mm אתחיל לשמוע חריקה מהצלחת, ואז זה יפגע בצלחת. כרגע ההצעה היא רק על 2 רפידות קדמיות שנראה לי די הרבה. בכל מקרה זה לא סופר נחוץ כרגע, אז החלטתי לקחת את הזמן ולבדוק אופציות

פורסם

1100 רק לרפידות ועבודה נשמע הזוי!.

לקליאו דור 3 למשל החלפה של רפידות כולל עבודה עלתה 300 שקל,בספייס סטאר גם מחיר דומה בערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
1100 רק לרפידות ועבודה נשמע הזוי!.

לקליאו דור 3 למשל החלפה של רפידות כולל עבודה עלתה 300 שקל,בספייס סטאר גם מחיר דומה בערך.

באתר שלהם כתוב שהרפידה עולה 350 שקל, כפול 2 זה 700 עבודה והגענו ל1100, ואז הם מנסים לדחוף לך חבר מועדון שנותן בערך כלום הנחה כדי שתהיה מרוצה ותגיע שוב שיעשקו אותך

פורסם
מה זה כפול 2?

המחיר מתייחס לסט רפידות(קד' במקרה שלך). בסט יש 4 רפידות ולזה מתייחס המחיר.

ההצעה שהוא נתן לי הייתה 1200 כולל פילטר מזגן. תוריד אותו זה יוצא באיזור 1000-1100 רק לרפידות ועבודה.

פורסם

מחיר בהחלט הזוי. קנה את הרפידות בעצמך ותן למישהו שיעשה לך את העבודה. רפידות של רמסה עולות כ 150 שח בלבד. תדאג כמובן שיישתמשו גם בגריז יעודי למניעת רעשי בלימה. אני אישית מתקין את הרמסה תמיד ומאוד מרוצה מהם ותוחלת החיים שלהם היא ארוכה מאוד....בטח יותר מהמקוריות!

פורסם

פנה אל "מוסך טופ קאר" (האחים חיים ושרון) שברח' הפטיש 6 א.ת מגדיאל הוד השרון,

טל' 09-7488894 או 09-7400416 וזה בודאי יעלה לך הרבה פחות.

לאחר הסרת הגלגלים ניתן יהי לראות בבירור גם מה מצב הצלחות.

בברכה - רפי לין

פורסם
מה זה כפול 2?

המחיר מתייחס לסט רפידות(קד' במקרה שלך). בסט יש 4 רפידות ולזה מתייחס המחיר.

מחיר בהחלט הזוי. קנה את הרפידות בעצמך ותן למישהו שיעשה לך את העבודה. רפידות של רמסה עולות כ 150 שח בלבד. תדאג כמובן שיישתמשו גם בגריז יעודי למניעת רעשי בלימה. אני אישית מתקין את הרמסה תמיד ומאוד מרוצה מהם ותוחלת החיים שלהם היא ארוכה מאוד....בטח יותר מהמקוריות!

פנה אל "מוסך טופ קאר" (האחים חיים ושרון) שברח' הפטיש 6 א.ת מגדיאל הוד השרון,

טל' 09-7488894 או 09-7400416 וזה בודאי יעלה לך הרבה פחות.

לאחר הסרת הגלגלים ניתן יהי לראות בבירור גם מה מצב הצלחות.

בברכה - רפי לין

מתנצל, הטעיתי אתכם, ומסתבר שהמחיר 1100 היה לכל 4 הרפידות כולל עבודה, ומי שאמר שהמחיר 350 זה לזוג רפידות צדק .

בכל מקרה, מצאתי מי שיהיה מוכן להחליף לי את הרפידות במחיר עלות של החלקים בלבד, כך שייצא לי 480 ל4 רפידות.

פורסם

מחיר רפידות אחוריות וקידמיות הוא כ 350 שח כך שעוד כ 130 שח עבודה הוגן ביותר. יפה! חסכת פה פי יותר מ 2 מהמחיר ההתחלתי...כ 12 לאפות...אתה מסודר לשבועיים הקרובים... ;)

• תוכן חדש...