Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יעבוד. חבל על הטירחה שבפתיחת הפנייה ובזבוז מקום על השרת המשטרתי.

שלם ושכח.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא יודע מה איתכם.. אבא שלי נתפס ברמזור מדבר. קיבל דו"ח והתבאס. ניסה להמיר לאזהרה וקיבלו את בקשתו. 35 שנים ללא דו"ח.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

עוד פעם - מתי זה קרה?

האם קיבל תשובה חיובים בשנה האחרונה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני קיבלתי תשובה שלילית על בקשה לאזהרה ( תוך ציון שלא עושים זאת ממדניות ברורה) עם עבר נקי לחלוטין של 20 שנה

הייתי מציע לנסות לבקש המרה לסעיף של נהיגה ביד אחת, סעיף הגורר קנס של 500 ש"ח ופחות נקודות.

פורסם
למה לא בעצם?

אם יש סיכוי מינימלי שזה יעבוד, ואין שום דבר שאפשר להפסיד למעט 3 דקות מהחיים, אז למה זה כזה רע?

אתה ועוד אנשים לא היו עושים, יש כאלו שכן.

שני הצדדים בסדר.

אבל העובדה היא שהרוב המוחלט של האנשים לא עושה את זה. למה? כי הסיכוי שזה יתן משהו הוא כל כך קטן, שאפילו השקעה של 5 דקות לא שווה את המאמץ.

אגב, יש כל כך הרבה דברים כאלה שאתה יכול לעשות (בתור התחלה - לכתוב מכתב כזה לכל אחד בעולם שיש לו יותר מ-X מיליון דולר) שהסיכוי שלהם להצליח - אפילו המצטבר! - הוא אינפיניטיסימלי. אבל לעשות את כולם יקח הרבה, הרבה יותר מ-5 דקות מהחיים שלך. אז איפה אתה עוצר? כמה מכתבים זה כבר לא משתלם לשלוח?

פורסם

בוא נאמר שיש החלטה להקל בנושא.

היא כמובן לא מפורסמת ברבים.

לא תנסה לא תצליח.

אבל תמשיכו לחסוך בזמנכם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אבל העובדה היא שהרוב המוחלט של האנשים לא עושה את זה. למה? כי הסיכוי שזה יתן משהו הוא כל כך קטן, שאפילו השקעה של 5 דקות לא שווה את המאמץ.

אגב, יש כל כך הרבה דברים כאלה שאתה יכול לעשות (בתור התחלה - לכתוב מכתב כזה לכל אחד בעולם שיש לו יותר מ-X מיליון דולר) שהסיכוי שלהם להצליח - אפילו המצטבר! - הוא אינפיניטיסימלי. אבל לעשות את כולם יקח הרבה, הרבה יותר מ-5 דקות מהחיים שלך. אז איפה אתה עוצר? כמה מכתבים זה כבר לא משתלם לשלוח?

אם קראת את הודעתי המצוטטת, אז אתה כבר יודע את התשובה. זה אינדיבידואלי.

אני עוצר ב-5 דקות.

אתה עוצר ב-0 דקות.

שוב שואל, למה זה לא בסדר?

אני עדיין לא מצליח להבין למה זה כזה צורם. דעה אחת אומרת 3 דקות זה לא מחיר שווה לעומת הסיכוי האפסי לביטול הדו"ח, אחר אומר שכן מחיר שווה. פות"ש קרא את שתי הדעות, סביר שהוא ילד גדול, שיחליט. לא מבין על מה הוויכוח, בחיי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא צורם בכלל, וכל אחד רשאי לעשות כישר בעיניו. ממש אין פה ויכוח, יותר דיון פילוסופי על התועלת שבמעשים חסרי תוחלת :)

אבל סתם שאלה לי אליך - נניח ואתה מחליט שהגבול שלך הוא 5 דקות. האם אתה מקדיש את 5 הדקות האלה לניסיון המרה באזהרה, או למכתב לביל גייטס?

(אגב, זה באמת כבר לא קשור לנושא הדיון, אחרי הרמיזה מישה שמדובר בסיכוי לא אפסי בכלל להמרה באזהרה... :))

פורסם
בוא נאמר שיש החלטה להקל בנושא.

היא כמובן לא מפורסמת ברבים.

לא תנסה לא תצליח.

אבל תמשיכו לחסוך בזמנכם.

אין החלטה כזו. המגמה מתחילת השנה היא לא לוותר בעת מתן דוחות. לראייה -הרבה עבירות של 0 נקודות חובה שונו ל2/4/6 נקודות. מעבר לכך - הופסקו מתן דוחות אזהרה לשוטרים.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

שמנצ'יק

מה לא ברור במה שכתבתי.

היום המצב שלא נותנים

מחר ראש אגף התנועה מחליט להקל.

זה לא מפורסם ברבים, אבל הנחיה כזו יוצאת לאנשי מפנ"א.

ופות"ש כותב והופ מקבל המרה לאזהרה.

לא חושב שיש קשר בין ההחמרה בניקוד למעשיו של ראש אגף התנועה החדש.

אני כותב , אתה ואחרים לא כותבים, ופות"ש ייעשה כטוב בעיניו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא צורם בכלל, וכל אחד רשאי לעשות כישר בעיניו. ממש אין פה ויכוח, יותר דיון פילוסופי על התועלת שבמעשים חסרי תוחלת :)

אבל סתם שאלה לי אליך - נניח ואתה מחליט שהגבול שלך הוא 5 דקות. האם אתה מקדיש את 5 הדקות האלה לניסיון המרה באזהרה, או למכתב לביל גייטס?

(אגב, זה באמת כבר לא קשור לנושא הדיון, אחרי הרמיזה מישה שמדובר בסיכוי לא אפסי בכלל להמרה באזהרה... :))

זה כבר דיון על סיכויים. אגב, אני לא בטוח שהניסיון להמרה באזהרה הוא חסר תוחלת וגם לא המכתב לביל גייטס (על כך יעידו אנשים ועמותות שמבקשות כסף לתרומות ומקבלות).

אני מקדיש להמרה, כי לדעתי הסיכוי גדול יותר משמעותית. בנוסף, לדעתי ביל גייטס לא חייב לי כלום וזה לא בסדר לבקש ממנו כסף, אבל אני כן מאמין שיש מקום להתחשב בעבר הנקי שלי, על אף מדיניות כזו או אחרת. יש פה גם עניין של מוסר או התנהגות הולמת כפי שהיא נתפסת בעיניי. לא מרגיש בנוח לבקש ממישהו כסף בלי סיבה מוצדקת לכך. כן מרגיש בנוח שיתחשבו לי בעבר הנקי בנהיגה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...