Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

 

אני חושב שחום המנוע ברכב שלי נמוך מדי.

צרפתי תמונה של המד חום. רוב הזמן המד נמצא על פחות מרבע (1 בתמונה), במקרה של פקק/נסיעה עירונית איטית הוא מגיע לחצי (2 בתמונה). מקריאה באינטרנט אני מבין שזו בעיה של טרמוסטט תקוע על מצב פתוח.

temp.jpg

לפני שאני רץ להחליף, רציתי לדעת אם יש דבר נוסף שכדאי לבדוק.

אם יש צורך בהחלפה, חשוב שהוא יהיה מקורי? איזה חברה כדאי לקחת?

 

בנוסף, אני מתכנן טיפול של הרכב (פעם ראשונה לבד) ורוצה לקנות שמן מנוע.

את ההזמנה אני מבצע מאבי חלקי חילוף. באתר ראיתי שיש הרבה שמתאימים 10W-40. מה כדאי לקחת?

 

תודה!

פורסם

לא חייב טרמוסטט מקורי אבל קח משהו שלא יהיה סיני. כמה פעמים הרכבתי בפנדות טרמוסטטים חליפיים ולא היה שום בעיה. מה שחשוב זה ניקוז האויר. יצא לך פעם לנקז אויר בפנדה?

פורסם

אם כוונתך היא לפתיחת בורג bleed בחלק העליון של הרדיאטור עד שיוצא מים - אז כן.

כמובן שאם יש דברים נוספים שכדאי לדעת, אשמח לשמוע.

 

אגב, בעיניין השמן הבנתי שלפעמים נהוג להחליף פקק אגן שמן לאחר החלפת שמן. האם גם כאן זה המצב?

תודה!

פורסם

נקודה נוספת של ניקוז והחשובה ביותר היא בצינור המגיע אל רדיאטור החימום. פקק פלסטיק שדרכו אתה מנקז לאחר שניקזת מהפרפרית של הרדיאטור. לגבי פקק אגן שמן אין יה להחליף רק תדאג שיהיה לך את מפתח האלן המתאים מידה 10 אם אני זוכר נכון ולא לסגור אותו ממש בכוח אלא ברגש.

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על הסיוע מאור!

קניתי טרמוסטט. רוצה להיות מוכן לפני ההרכבה. שתי שאלות:

המונע מלוכלך (צריך להחליף אטם - בהזדמנות אחרת). עם מה כדאי לנקות את האיזור לפני ההרכבה של החדש?

הטרמוסטט הגיע עם אטם דקיק שנראה כמו קרטון. האם הוספה של מעט סיליקון (על כל מקרה..) עלולה לגרום לבעיות?

פורסם

פרק את הטרמוסטט הישן ונקה את איזטר המגע עם נייר שיוף עדין. בוודאי שתמרח סיליקון מסוג ויקטור ריינז בצורת סנדויץ. את ברגי הטרמוסטט סגור ברגש.

×
×
  • תוכן חדש...