Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא AUDI S3 8V 2014 קווטארו

היית לי תופעה ברכב שהייתי שומע צרצורים ממש ממש חלשים מידי פעם , רק במהירות של 30 עד 50 קמ"ש בערך.

לאחרונה ביום יומיים האחרונים הצרצורים התגברו ונשמע כאילו הן מגיעות מאזור הגלגלים הקדמיים (קשה לאבחן לבד)

בכל מקרה הצרצורים נשמעים ומפסיקים בתנאים הבאים.

הרעשים נשמעים

מהרגע שאני משחרר את דוושת הברקס והרכב מתחיל בתנועה , הרעש מתחיל להשמע והוא נשמע ומתחזק ונשאר יציב עד מהירות גבוהה (במהירות מעל 120 כבר לא שומעים כנראה אולי בגלל רעשי רוח ואגזוזים)

הרעשים פוסקים

לא משנה באיזו מהירות אני יהיה 5 קמ"ש או 40 או 100 קמ"ש והצרצורים האלו ישמעו , מאותה שניה שאני לוחץ אפילו ממש טיפה על דוושת הברקס הרעש פוסק , עוזב מיד את דוושת הברקס הרעשים חוזרים

הרעשים לא נשמעים

הרעשים לא נשמעים כלל וכלל בהילוך רוורס , כשאני נוסע רוורס גם עם גז וגם במהירות נמוכה אני לא שומע את הצרצורים.

בהתחלה חשבתי על ברגים לא מחוזקים כמו שצריך בגלגלים , עברתי על הגלגלים ראיתי שכולם נעולים כמו שצריך.

מהיכן לדעתכם הרעש מגיע ומה הסיבה שהוא נשמע בתנאים הבאים שציינתי למעלה ?

תודה

*חשוב לציין שהחלפתי לפני כשבועיים רפידות + צלחות חדשות קדימה + אחורה מקוריים וחדשים (לא חריטה) צלחות חדשות של ברמבו ורפידות ברמבו קדימה ואחורה

פורסם

נשמע שיש מוביל קאליפר תפוס או לכלוך בקאליפר שמונע מהרפידות להפרד מהדיסק.

הפתרון הוא פירוק ניקוי וגירוז יסודי של הקאליפרים הרפידות והמובילים.

יום טוב גם לך

פורסם
נשמע שיש מוביל קאליפר תפוס או לכלוך בקאליפר שמונע מהרפידות להפרד מהדיסק.

הפתרון הוא פירוק ניקוי וגירוז יסודי של הקאליפרים הרפידות והמובילים.

אז מה הסיבה שברוורס הרעש לא נשמע ? אם המוביל או לכלוך בקאליפר זה היה אמור להשמע גם ברוורס לא ?

פורסם

לא בהכרח.

ברמת חצי ניחוש - ברוורס הרפידות נצמדות לצד השני של הקאליפר שאולי נקי יותר.

בכללי קשה מאוד לחזות ולהסביר משטר רעשים של מערכת שכזו.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...