Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש פה בפורום אז קבלו את התנצלותי המוקדמת על כל חריגה אפשרית מהכללים במידה ותהיה או על חוסר ההבנה שלי בתחום.

אישתי ואני חושבים על קניית רכב חדש לאור העובדה שהרכב הנוכחי שלנו (יונדאי אקסנט שנת 2001) כבר לא מתאים לצרכים שלנו.

אנחנו מחפשים רכב מיניואן או סטיישן שיתאים למשפחה בת ארבע נפשות+כלב (עם נטייה להתרחב בעתיד) בתקציב של עד 50K (עם אפשרות להתגמש במידה וזו מציאה).

הנקודות שחשובות לנו הן (לפי סדר חשיבות).

1. רכב בטיחותי מאוד (ציון גבוה במבחני בטיחות, הגנה מקסימלית על הנוסעים במצב תאונה)

2. חיסכוני בדלק

3. תא מטען גדול (כזה שיכול להכיל לפחות שתי עגלות, ושתי מזוודות בלי לחץ)

4. מעט תקלות/זול לתיקון במידת הצורך

5. מרווח (עדיפות לרכב גבוה אם כי לא קריטי)

6. ידני (אישתי מעדיפה, מוכנה להתפשר במידת הצורך)

אשמח להמלצות על רכבים מתאימים (במידה ויש)- דגם ושנה. ואם יש גם המלצות כלליות או הערות לגבי הנקודות שהעליתי, אשמח לשמוע את דעתכם המלומדה.

תודה מראש!

פורסם

נסה סיטרואן c3 פיקאסו דיזל.

אם הוא לא מספיק גדול הייתי מחפש גראנד סניק דיזל, לא יודע אם נכנס בתקציב. והוא לא ידני.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תודה (:

אגב, מה הדעה הרווחת על רחבי הסטיישן השונים של סקודה? זכור לי שנסעתי בהם בהשכרות רכב בחו"ל והתרשמתי די לטובה מנוחות השימוש והמרחב בתוך הרכב

פורסם

אוקטביה סטיישן ידנית קשה למצוא, והאוטומטיות הן dsg7, שבתקציב שלך מדובר בסוג של הימור.

אם אתה יכול להתגמש בתקציב פיג'ו 308 מ-2014 וצפונה (שים לב שזה דגם חדש עם מנוע 1.2 טורבו, לא הקודם עם 1.6) יכולה גם להיות אופציה.

כל הסטיישנים האלו גם לא גבוהים כל כך.

אני מסכים איתך

פורסם

כן אני מודע לכך שהסטיישנים נמוכים יחסית, אבל כמו שכתבתי אני מוכן להתפשר עליהן במידה וכל שאר הקרטריונים נענים.

מה זה dsg7?

ובעניין הבטיחות האם הסיטרואניות והפיג'ו נחשבות בטיחוטיות? מה עם הסקודות?

פורסם

תיבת ההילוכים הרובוטית של קונצרן וואג (פולקסווגן, סקודה, סיאט אאודי ועוד כמה מותגים קצת יותר אקזוטיים) בעלת 7 הילוכים נקראת dsg7. יש לה כמה גרסאות, אבל בגדול היו לא מעט דיווחים על תקלות בגרסה הנפוצה (שמגיעה גם באוקטביה שרלוונטית לתקציב).

כל הרכבים שהוצעו פה הם די בטוחים, ה-c3 פיקאסו מעט פחות אבל לא ברמה משמעותית, לדעתי. פשוט תסתכל באתר של euroncap,יש שם תוצאות מבחני ריסוק לכולם. בתקציב שלך לא תמצא רכב עם מערכות בטיחות אקטיביות, אז ההפרש הוא בעיקר בתוצאות הריסוק.

אני מסכים איתך

פורסם

C3 פיקאסו מתאים למעט במקרה התרחבות משפחה.

קיה סול דיזל גם מתאימה.

סניק 2012 או 2013 מתאימה לרוב הסעיפים, אבל ממש לא חסכונית, ולא ידנית.

פורסם

אגב, לא שאלתי, כי אני מניח שזה פחות רלוונטי בדגמים ישנים, אבל מבחינת רמת הזיהום, יש איזשהו מהרכבים שמזהם בצורה ניכרת פחות מהאחרים? זה אומנם לא שיקול מרכזי, אבלל ללא ספק הוא יכול להוסיף

פורסם

יונדאי i30Cw או קיה סיד תתאמנה בצורה טובה. ( i30CW יש גם ידניות אך הן די נדירות)

סיטרואן ברלינגו / פיג'ו פרטנר / רנו קנגו יכולות להיות אופציה אם תמצא אחת שמורה.

S-Max בתקציב הזה לא תהיה זולה לתחזוקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עניין אחרון (בתקווה (: ). אני יודע שזה עניין שפתוח למגוון דיעות, אבל האם למעט המקרים הספציפיים שצוינו לעיל יש עדיפות להמנע מרכב מלפני שנה X או מעל קילומטרז' Y ?

פורסם

לדעתי לא - כל רכב יש לדון לגופו לפי מצבו התחזוקתי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...