Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

בת זוגתי תדלקה היום את הרכב, לרכב מנוע 2.0 fsi של פולקסוואגן. כעבור 10 דקות של נסיעה, נדלקה נורת המנוע הכתומה. שמרנו את הקבלה ואכן ראיתי שלא תדלקה בדיזל בטעות. כשהיא הגיעה, סרקתי את מחשב הרכב והוא נתן לי שתי תקלות:

1.P2179 sys Too Lean Off Idle Bank2

2.P2177 sys Too Lean Off Idle Bank1

אציין שהרכב היה תקין לחלוטין, אחרי טיפול וטסט ואף סרקתי תקלות בשבוע שעבר ושום תקלה לא הופיעה.

אחרי שחפרתי קצת בגוגל, ראיתי שזה אכן קשור לאיכות הדלק ולתערובת האוויר/דלק שהמנוע מקבל.

קראתי בנוסף, שאסור לנהוג ברכב במצב הזה ומה שנשאר זה לגרור אותו למוסך.

אשמח אם תאשרו או תתקנו אותי אם אני טועה. ואם אכן זה הדלק, אשמח לדעת איך מוכיחים זאת ומה עושים במקרה הזה.

תודה מראש!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

מחזק את דברי הבחור שמעלי בנוגע לאיכות הדלק

אני עם רכב אחר(קורולה) בתדלוק בתחנת דלק מסוימת מאד לעתים גם מופיעה אחרי תדלוק נורת מנוע עם שגיאה שקשורה לזיהום אויר

ונעלמת בתדלוק הבא

פורסם

בעבר שהיתה לי אקורד תידלקתי באחת תחנות פז ביפו בדרכי הביתה. (מזל שתידלקתי כחצי מיכל)

הרכב נסע סביר אבל באותו הערב שרציתי לצאת (היה לי דייט שאליו כבר לא הגעתי) הוא לא הניע.

אחרי הרבה ניסיונות הצלחתי להניע והגעתי בגמגומים עם עצירה אחת לתחנת דלק הכי קרובה ומלאתי את המיכל עד הסוף עם 98

זה "פתר" את הבעיות והרכב נסע סביר, ואחרי כן התרחקתי מתחנות שאני לא מכיר כמו מאש.

דלק באיכות ירודה, או מהול וכו יכול לפגום לך גם ברכב.

קובי

:-)

פורסם

קודם כל תודה לכם!

היה כמעט חצי מיכל בעת התדלוק. אפשר לנהוג ברכב? אפילו לחכות לתדלוק הבא ולא ללכת למוסך? או שזה סיכון לקחת?

פורסם
קודם כל תודה לכם!

היה כמעט חצי מיכל בעת התדלוק. אפשר לנהוג ברכב? אפילו לחכות לתדלוק הבא ולא ללכת למוסך? או שזה סיכון לקחת?

זה סיכון אבל אם אינך מרגיש שינוי ואין לך דטונציה במנוע אז סע רגוע למוסך אם אינך בטוח ולא רוצה לקחת סיכון תזמין גרר.

הזול עולה ביוקר

פורסם

אני אישית עם הפולקסווגן שלי מתדלק רוב הזמן רק בתחנת דלק שערי חולון של סונול. ואם זכרוני לא מטעה אז ברכב שלך ההמלצה היא לאוקטן 98. בלי שום קשר. אם אתה מהמרכז גש לתחנה זו תדלק 98 הוא מוזל בתחנה זו. ותראה אם חל שינוי לטובה. לאחר מיכן נסה למחוק את התקלות.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

תודה על ההמלצה. אני לא מהמרכז, אבל אכן מתדלק 98. תידלקתי בתחנה הקבועה ואיפסתי את התקלה. לא הייתה דטונציה כלל. מאז נסענו כ 20 ק"מ והתקלה לא חזרה. אעדכן אם יהיה שינוי או שזה אכן פתר את הבעיה.

פורסם
אני אישית עם הפולקסווגן שלי מתדלק רוב הזמן רק בתחנת דלק שערי חולון של סונול. ואם זכרוני לא מטעה אז ברכב שלך ההמלצה היא לאוקטן 98. בלי שום קשר. אם אתה מהמרכז גש לתחנה זו תדלק 98 הוא מוזל בתחנה זו. ותראה אם חל שינוי לטובה. לאחר מיכן נסה למחוק את התקלות.

סונול שערי חולון החליפה בעלים והמחיר עלה.

רובנו נדדנו למבוא שומרון שנמצאת במרחק קצרצר והמחיר טוב יותר ל 98

קובי

:-)

• תוכן חדש...