Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני טס ל -3 שבועות ויש לי אפשרות לבקש ממשפחה שיניעו את הרכב, אבל בכל זאת הייתי מעדיף לא להניע כי כך אוכל לכסות אותו בשקט, ולהחנות בחנייה פרטית.

אם אבקש מהמשפחה להניע, זה יהיו ההורים שהם אנשים מבוגרים וגם אצטרך לחנות בבית שלהם, כלומר ברחוב.

מה גם שלא נעים לי שישבו ברכב למשך 10 דקות בחום הזה.

בקיצור, אני ממילא מתכנן לקנות מטען נייד שמסוגל להניע את הרכב, האם יש סכנה כלשהי בלא להניע כלל ל-3 שבועות? גם אם יגמר המצב, אוכל להניע אותו עם הנייד, לא ?

יש סכנה למערכות השונות ברכב?

פורסם

סע לשלום. תשאיר את הרכב איפה שנוח לך. עזוב את ההורים. זה בסה"כ שלושה שבועות.

אם המצבר שלך בדרך לסיום חייו, זה יקצר לו את החיים. אם המצבר שלך תקין, אין שום בעיה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש בפורום עשרות שרשורים עם שאלה זהה בדיוק.

תריץ חיפוש ותמצא תשובות שונות.

בחלק מהמקרים מצברים הניעו אחרי חודשים ארוכים. בחלק לא הצליחו להניע אחרי שבוע.

זה תלוי במצב המצבר, עד כמה הוא טעון, עד כמה הוא ישן.

תלוי במצב מערכת החשמל של הרכב. האם יש זליגת זרם פראזיטית שמרוקנת את המצבר. האם יש מערכות מיגון ומערכות אחרות לא מקוריות שצרוכות זרם גבוה יחסית ב stand by.

אני ממליץ:

1. לעשות חיפוש ולקרוא הודעות ישנות בנושא.

2. לא להטריך אנשים אחרים. תחנה את האוטו איפה שנוח לך ואל תבקש מאף אחד להניע. זה גם לא כ"כ יעיל להפעיל את המנוע כמה דקות. על מנת שהמצבר יטען צריך לצאת לנסיעה של 20-30 דקות.

בחזרה, אם יניע - יופי. אם לא יניע, תניע עם כבלים או עם בוסטר. עדיף בוסטר. ותצא לנסיעה. אם לא מצליח להיטען ולא מניע בבוקר למחרת - תחליף מצבר.

נועל את השירשור כי כאמור זה נושא שעלה המון פעמים בעבר, כל התשובות קיימות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...