Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב ספורט בפראג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלם חברים, אני טס לפראג שבצ'כיה בספטמבר הקרוב.

הרצתי חיפוש בפורום ומצאתי כמה שירשורים ישנים שהם פחות רלוונטים עבורי(חלקם עם קישורים לא תקינים).

רציתי לדעת איפה מומלץ להשכיר רכב על (פרארי 458,488/אסטון מרטין/ גייארדו) בפראג. (אפילו בדרזדן שבגרמניה). חשוב לי מאוד שחברת ההשכרה שיוצעו לי יהיו בעלות נסיון שלכם/מכרים שלכם, בנוסף שלא תהיה בעית גיל.(25)

תודה מראש, תומר.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חזרתי מפראג לפני כשבוע, יש שם מכוניות טובות, רכבי ספורט מעניינים ואפילו ראיתי זוג למבורגיני ופרארי 458 באותה חניה.

אבל לא ברור לי איפה אפשר לנהוג שם ברכב כזה, בהנחה שאתה כמובן רוצה לנצל את הכוח שרכב כזה יכול לתת לך.

לדעתי זה רק אם יוצאים מפראג עצמה ונוהגים לאנשהו. בדרך לקארלו ווארי (לא בטוח איך כותבים) יש כביש טוב.

לגבי הרכבים שציינת, אם בכלל תצליח לשכור כזה- כנראה תצטרך לעשות ביטוח טוב+ עירבון רציני משני כרטיסי אשראי לכל מקרה שלא יהיה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

ראיתי כמה אופציות מעניינות באתרים צ'כיים אך בינתיים אין מהם מענה במייל.

אני צריך לצאת מפראג זה נכון אבל אני חושב שיש להם כמה מקומות "להתפרע" (עם נציג שמתלווה אלייך), בקיצור לא מחייב מסלול.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

כנראה שהאופציה הטובה תהיה להשכיר רכב בדרזדן דרך אחת מהחברות המוכרות (Avis, Sixt וכדומה).

אמנם הרכב לא יהיה פרארי, אך ביחד עם העדר השתתפות עצמית והשכרה מסוכנות מוכרת תקבל שקט נפשי.

יכול להמליץ על Avis, שכרתי דרכם 124 ספיידר באיטליה ל3 ימים ולא היו שום בעיות או חיובים מיותרים בסוף התקופה וזאת למרות שהרכב הוחזר עם "בלאי טבעי".

אוסיף כהערת שוליים, ביליתי בפראג מספר פעמים. העיר לא השאירה עליי רושם של מקום שיהיה כיף לנסוע בו ברכב אקזוטי.

פורסם

הבעיה היא שבדרזדן אני ישהה פחות מיממה ולכן זה לא כל כך רלוונטי. כשהייתי בלונדון נהגתי במסלול של מרצדס (דרייבינג אקספירנס) ונהנתי מאוד. נהגתי שם על e63 במשך חצי שעה. אשמח להסתפק בחוויה כזו בפראג במידה ואתה מכיר. פשוט רציתי ללכת עוד צעד קדימה והפעם להסתובב עפ זוגתי לבד ברכב על. להרגיש "אחד" ליום אחד

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

רציתי לדעת איפה מומלץ להשכיר רכב על (פרארי 458,488/אסטון מרטין/ גייארדו) בפראג.

נסה לחפש באזורים מתויירים שיש בהם תיירם עשירים, ותוכל להשכיר להם. אפשר לחפש באזורי מועדונים / קאזינו באזור כיכר ווצלהב.

לא ברור לי למה אתה מחפש להשכיר רכב כזה לנהגים צעירים דווקא. הסיכוי שיחזירו לך אותו שלם - קטן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בכל מקרה, לפותח השרשור, בפראג עצמה אין לך מה לעשות עם רכב מעניין. מחוץ לפראג הייתי רק בדרך משדה התעופה ובחזרה אז מהמעט שראיתי גם די משמעם. גרמניה זה סיפור אחר. מה גם ששם זה די נפוץ לשכור רכב בסטנדרטים האלה, אז אני מניח מזאת שהמחירים יהיו יותר אטרקטיביים.

• תוכן חדש...