Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב,

מחפש רכב מיני אמין וחסכוני, לא שולל ידני (קצת חושש כי לא נהגתי על ידני כבר 10 שנים מאז הוצאת הרישיון אבל על פניו אני לא נגד)

הרכב ישאר אצלי לפחות 3 שנים.

נסיעה יומית של קו אשדוד -> חולון והסביבה, מידי פעם (אחת לכמה שבועות) אולי נסיעה לצפון/דרום הארץ.

נוטה לכיוון של שברולט ספארק "חדשה" (0 ק"מ), הדגם הידני נמכר בערך ב 53 אלף, אבל הוא נראה על פניו חלש משמעותית מהאוטומט דגם ה 1.4...

התקציב הוא בין 50-60 אלף, לא שולל גם שנתון ישן יותר של רכב אחר יד 2... לא מבין גדול בתחום ולכן חשבתי ללכת על משהו שפוי שיענה על הדרישות, שאהיה נהג ראשון מבלי להסתבך עם "נוכלים" כאלו ואחרים בתהליך הרכישה.

עריכה אחרונה על ידי Norbin
פורסם

ה- MG3 COMFORT נראית ממש טוב לטעמי, על הנייר נתונים חזקים מאוד -

אחריות 5

שנים יבואן רשמי דוד לובינסקי.

עם אגרת רישוי מגיעים ל- 60 אלף במוטודיל...

רק שאין לי מושג מה זה החברה הזאת MG... איך היא ביחס למיני אחרות אירופאיות באותו טווח מחירים?

פורסם

ה-MG הזו היא בכלל סינית, החלק האירופאי היחידי בה הוא השם.

לא נהגתי, ואני לא מכיר אישית, הדעות במקרה הטוב חלוקות. אני בטוח שלובינסקי ישמחו להזמין אותך לנסיעות מבחן, אם תרצה.

אשדוד-חולון נשמע לי כמו פקק אחד גדול, אם אתה לא ממש חובב ידני נראה לי שזה קצת חבל. זה לא בלתי אפשרי, אבל למי שלא בקטע זה יהיה פחות נח.

מכיון שבכל זאת מדובר בנסיעה בין-עירונית, גם אם לא נורא ארוכה, אני אישית הייתי מעדיף סופר מיני. אם ידני בכל זאת בא בחשבון, פיג'ו 208 (רצוי בגרסה המאובזרת, אקטיב) נשמעת לי אופציה סבירה בהחלט, בתור משומשת בת שנתיים שלוש.

אם לא, הייתי בודק גם את הרנו קליאו החדשה, מאזדה 2, ואולי גם ניסאן מיקרה או מיצובישי ספייסטאר, אם אתה פחות בקטע של נוחות ואיכות, ויותר בקטע של חיסכון ואמינות. גם הונדה ג'אז (קצת יותר ישנה, ובכל זאת) יכולה להיות אופציה מעניינת.

ואם בכל זאת אתה מעדיף מיני, נראה לי שיונדאי i10 או קיה פיקנטו משומשות קלות בהחלט יהיו בחירה ראויה, גם אם מעט פחות חסכונית מהרצוי. גם הספארק החדשה (משומשת, אוטומטית) נכנסת בתקציב, גם היא כנראה בסדר.

לדעתי, אפילו אם אתה לא מבין גדול בתחום, חבל להתפשר על רכב חדש שיהיה משמעותית פחות טוב רק כדי שיהיה חדש. במאמץ לא גדול אפשר למצוא רכב יד 2 סביר לגמרי. אבל זו דעתי האישית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בתקציב הזה הייתי בודק את 108 שבמבצעים השונים נמכרת באזור ה60 אלף ידנית. היתרון לעומת שאר רכבי מיני הוא במנוע החזק יותר.

הספארק אחלה רכב אבל נקודות החוזקה שלה הוא בגירסתה האוטומטית הידנית לא מאובזרת בכלל ועם מנוע חלש יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי שווה לך ללכת המיני, אפילו תצליח להביא אוט' יד שנייה. הייתי הולך על הפיקנטו לנסיעות שאתה מתאר. אם תצליח להוסיף קצת תוכל להביא אחת חדשה - זה לא מאוד רחוק מהתקציב שלך וככה תקבל 7 שנות אחריות שזה גם שיקול רציני שצריך לקחת בחשבון.

פורסם

ל108 רובוטית מנוע חלש יותר מאשר בידנית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קקטוס משומשת קלות

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...