Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום באתי להחליף מנורת ברקס שנשרפה לי, פתחתי הכל ושמתי את המנורה, אבל המנורה לא הייתה מחוזקת וכשמתי חזרה אותה לתוך הפנס היא עפה מהשקע ונפלה לתוך הפנס עצמו. אחר כך החלפנו מנורה חדשה, אבל ההיא נשארה שם... יש עם זה בעיה להשאיר? כי אני לא רוצה לפתוח את הפנס ואני לא יודע אם מגנט יכול להוציא אותה. תודה וחג שמח.

פורסם

אם היא נכנסה היא גם יכולה לצאת, מוט עם מגנט בקצהו ימשוך אותה החוצה בקלות

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם (נערך)

מעניין מדוע מכל המגיבים אף אחד לא הציע לפרק את הפנס כדי להוציא את הנורה שנפלה פנימה, האם יש סיבה מיוחדת שהפתרון הזה לא הוזכר

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

למה כל הבאלאגאן של דבקים ומגנטים. הפנס עכשיו תקין? המנורה שבו עובדת? אם העל תקין עזוב את המנורה שתירכב לה בפנים לא ייקרה שום דבר! אם תתחיל להשחיל עכשיו כל מיני אקססוריז כדי להוציא את המנורה ולא תצליח אתה עוד עלול לגרום לנזק לפנס.

פורסם

נו, ונניח שהיא "תתפוצץ"?

אם בכל זאת מציק לך הocd, תכין לך מקל כמו שאמרו.

תלפף דבק דו"צ על שיפוד חד פעמי, עד שיהיה לך כמו מקל אוזניים גדול, ו"תדוג" אותה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...