Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי אוקטביה, איך פתרת את עניין המיקום. לא ניתן להצמיד רגלית לשמשה ולהשעין אותו על הדשבורד?

פורסם
היי GBGUY מתי בערך אתה אמור לקבל את ההזמנה לאביך?

אז הזמנתי לאבא שלי XGODY 886 בסכום של 47.5$ מאליאקספרס. במזל תוך שבועיים המוצר הגיע לבית הורי, ושם חיכה לי כמה ימים לטיפולי.

בקופסה:

מכשיר XGODY 886.

זרוע הדבקה לשמשה.

מטען יעודי לרכב למיני USB.

כבל USB.

חוברת באנגלית.

כתב אחריות (שאין לי מושג מה לעשות איתו).

מערכת:

המכשיר הגיע עם מערכת כלשהי סינית עם מספר פעולות פשוטות: להיכנס לתוכנת הניווט, נגן, משחקים, הגדרות. אפשרות מעניינת במכשיר הוא משדר רדיו. אם רוצים לשמוע את המכשיר ברכב, אז מעבירים לתחנה שמופיע במכשיר. לא בדקתי את האפשרות הזו, אבל יש כזו.

התאכזבתי לגלות שאין במכשיר הזה מערכת ווינדוס מוביל. חשבתי שזה מגיע בכל מכשיר ניווט יעודי, כנראה טעיתי. למרות זאת, אגיד שבכל המכשירים שהיו לאבא שלי עם מערכת ווינדוס, אף פעם לא השתמשתי בה.

המערכת מהירה יחסית למכשירים דומים שהיו לאבא שלי.

מסך מגע

הופתעתי לגלות שהטאץ עובד טוב. במכשירים ישנים יותר היה לי יותר קשה ללחוץ.

הבירות סבירה. עם קצת שמש, רואים פחות ברור ואני הייתי צריך קצת להתאמץ.

החסרון: קשה לגלול כמו בסמארטפון סטנדרטי.

ניווט

הגיע עם מערכת IGO ולא מערכת לא ידועה סינית (כפי שמתואר בסרטונים ביוטיוב). המפות מעודכנות ל-05.2016. עם עזרה מהאינטרט, גליתי שהכי מעודכן הוא 12.2016 בצורה לא חוקית.

היה למכשיר בהתחלה לגלות לווינים.

המכשיר נועד למשאית. כל פעם שנפתחת התוכנה, הוא שואל איזה רכב אני נוהג (קצת מעצבן, אבל לא נורא)

סיכום

אני לא חושב שאפשר למצוא תמרה טובה יותר לשימושים GPS פשוט. אתן לאבי אותו וישתמש בו, ואחרי תקופה אחזור עם תובנות טובות יותר (אם אצליח להוציא ממנו חסרונות).

פורסם

האם בחבילת המפות שהורדת, יש קובץ בסיומת ftr? זה קובץ המכיל מידע למשאיות.

הסיבה שהתוכנה שואלת כל פעם לגבי סוג הרכב זה כי היא לא מצליחה לשמור את ההגדרות. עם איזו גרסת תוכנה המכשיר הגיע? מציע לך להחליף אותה עם הגרסה שבשרשור הזה (נראה לי שתפתור את בעיית שמירת ההגדרות).

חבילת מפות עם קובץ מידע למשאיות ניתן להשיג כאן.

פורסם

חבל, כי גרסה מתקדמת יותר, שעובדת עם קובץ מידע למשאיות, לא תכניס אותך לדרכים/כבישים שלא מותאמים למשאיות. אני מניח שהכוונה היא לכבישים צרים, או בעלי פניות חדות שלא ניתן להשלים, גשרים המוגבלים במשקל הרכב וכו'. אתה כרגע לא ממצה את היכולות של התוכנה.

פורסם
חבל, כי גרסה מתקדמת יותר, שעובדת עם קובץ מידע למשאיות, לא תכניס אותך לדרכים/כבישים שלא מותאמים למשאיות. אני מניח שהכוונה היא לכבישים צרים, או בעלי פניות חדות שלא ניתן להשלים, גשרים המוגבלים במשקל הרכב וכו'. אתה כרגע לא ממצה את היכולות של התוכנה.

איך אפשר לדעת מה הגרסה שמותקן על המכשיר?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תודה רבה לכל היועצים, בסופו שלדבר רכשתי גם אני את הXGOODY 886 יחד עם בלוטות, מרוצה מהגודל מהתפעול וממהירות, עוד לא הצלחתי לחבר בינו לבין האייפון 5 שלי, אבל לא התעסקתי יותר מידי..

XBGUY יש אפשרות במניו לבחור סוג רכב וזה אולי יכול לפתור לך את בעיית השאלות .

• תוכן חדש...