Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניגשתי למשטרת התנועה בחיפה (כי בעפולה אין להם מושג מי נגד מי) כדי להוציא גליון תעבורה ולעיין בו. ידעתי שאינני טלית שכולה תכלת, ויש עבירות תנועה שהורשעתי בהם. לכן ממה שאני מבין לא אוכל להיות נהג אוטובוס בשנים הקרובות.

האם עלי לחכות לתאריך ההתיישנות או לתאריך המחיקה של עבירת תנועה, כדי שאוכל לקיים את התנאי של גליון תעבורה נקי?

בנוסף, נזקפת עבירה מ2007 לפיה דיברתי בפלאפון בזמן נהיגה- עבירה שהתיישנה מופיע, שלא זכור לי שביצעתי.

אני בטוח שלא ביצעתי, כי כל העניין עם שוטרים החל בשנים האחרונות בלבד.

מה עושים עם זה?

לא שאלתי את השוטר שמה כי הייתי בטוח שהוא יגיד לי שהוא לא יודע, אולי אתם יודעים מה פשר רישום זה?

עריכה- האם העובדה שעברתי בהצלחה קורס נהיגה מונעת בסיסי אחרי שצברתי נקודות, הופכת את גליון התעבורה שלי לנקי למרות הרישומים?

פורסם

לא הבנתי איך החלטתה שלא תוכל ליהיות נהג אוטובוס.

אם אתה רוצה להוציא רשיון לרכב ציבורי אתה צריך להגיש בקשה במשרד הרישוי. ברור שאם יש לך כמות עבירות גדולה אז זה יהווה בעייה, אך לא חייב גליון הרשעות נקי. אחרי בדיקות שלהם הם יחליטו אם לאפשר לך ללמוד קורס רכב ציבורי.

בהצלחה.

פורסם

תמיד כדאי להתחיל ולהגיש. הם כבר יבצעו את הבדיקות הנדרשות וכמובן, בהתאם לנתונים שלך תתקבל החלטה.

אתה תמיד יכול לנסות דרכים נוספות כמו לכתוב מכתב מהלב, מדוע זה חשוב לך ולמה אתה בעצם רוצה בתפקיד וכו', לעול םאין לדעת מה יעזור ומה לא, אל תקשיב לאף אחד.

בהצלחה בהגשת המועמדות.

• תוכן חדש...