Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכב נכנס בי מאחורה.הנהג הפוגע מודה באשמה.

אין לי ביטוח צד ג' ,כיצד אני אמור לתבוע ולהתחיל את תהליך תיקון הרכב שלי?

מדובר בהחלפת פגוש הרכב שנפגע כולו.

פורסם

אתה לא צריך ביטוח אם הוא אשם,הוא צריך. אם יש לו צד ג' או מקיף אתה תובע את חברת הביטוח שלו.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

לא צריך עו"ד. תיקח שמאי שיעריך את הנזק ואת הדוח אתה שולח לחברת הביטוח של הפוגע יחד עם צילום רישיון נהיגה, רכב והודעה על התאונה. בכל אתר של חברת ביטוח את רשימת המסמכים המלאה שצריך לשלוח. מה שכן, הם ידרשו ממך תצהיר עו"ד שלא קיבלת פיצוי מחברת ביטוח או ממישהו אחר על הנזק (אם היה לך צד ג' או מקיף, חברת הביטוח שלך הייתה מוציאה טופס מטעמה).

פורסם

זאת הפרוצדורה?

האם לא להתקשר לחברת הביטוח צד ג של הפוגע ולהגיד להם שהם יגידו לי היכן להגיע ולתקן את הנזק?

פורסם

כדאי לך לעשות ביטוח צד ג' בלי קשר. שלא תפשוט רגל אם תפגע באשמתך ברכב אחר (וגם אם לא תהיה לגמרי אשם, יש מושג שנקרא אשם תורם)

פורסם

בגדול אם אתה לא אשם בתאונה אתה יכול לתקן איפה שאתה רוצה. היתרון היחידי בלתקן בשיתוף פעולה עם החברה שפגעה בך, זה שלרוב לא תצטרך להשאיר צ'ק במוסך. אבל גם את זה תוודא לפני שאתה מכניס את הרכב לתיקון.

פורסם

שאני מזמין שמאי האם אני צריך להגיע עם הרכב למוסך פחחות?

נניח והדוח שמאי נוקב בסכום מסויים ולאחר מכן אני מגיע לתיקון במוסך והם רוצים מעבר למה שנקוב בסכום.מה עושים אז?

פורסם

השמאי עובד יחד עם המוסך ויחד הם קובעים מה לתקן וכמה יעלה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...