Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשמו לי את הדו"ח הכי קטנוני שנתקלתי בו. הגרסה הארוכה היא כזאת, לאחר פניה ימינה בצומת T, במקום להשתמש בנתיב השתלבות עברתי ישירות לנתיב הנסיעה, כמובן לאחר שבדקתי שהצומת פנויה ולא מגיעים רכבים (ממול) הפונים שמאלה. וזהו, על זה רשמו לי דו"ח. העברה הרשמית היא אי הצמדות לימין הנתיב (250 ש"ח, בלי נקודות).

בכל מקרה שמתי לב שהכתובת לא מעודכנת ואיכשהו הוא טעה בת"ז. האם זאת עילה לביטול הדו"ח? אם לא, האם יש השלכות שליליות לבקשה להמרה באזהרה? (דו"ח תנועה אחרון מעל 10 שנים)

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לבטל דו"ח שקיבלת ביד על סמך טעויות כאלה אין מצב.

בקש ביטול או אזהרה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא היה עוזר לך כלום.

היית מסרב לחתום אבל מקבל את הדוח.

כאמור, לבקש המרה לאזהרה, אם עברך באמת נקי במשך 10 שנים, אין סיבה שלא ימירו.

מומלץ לנצל את ההזדמנות להבנה שביצעת עבירת תנועה בכוונה ובמודע ואתה עוד מזלזל בדו"ח שקיבלת.

חבל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כלומר במקרה כזה, במידה והייתי שם לב קודם, היה עדיף לסרב לחתום?

במקרה שכזה השוטר כותב נמסר לבעל הרכב ביד .סירב לחתום.

ואתה כמעט באותו מצב

קצת יותר גרוע , כי למה תסרב לחתום.

החתימה לא מאשרת את הכתוב בדו"ח אלא רק את קבלתו.

לכן אין סיבה לא לחתום

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

קרה לי אותו דבר לפני מספר שנים, המקום הוא צומת אחיהוד בצפון, פניתי ימינה ונכנסתי ישר לנתיב הימני. לתנועה היה רמזור אדום כך שהכביש היה פנוי.

השוטר, שעמד בקצה נתיב ההשתלבות, הוריד אותי לשוליים בדק את הרישיונות שלי ומילא דו"ח. הוא ניגש אלי ואמר לי לא לחתום על הדו"ח אלא לגשת לתחנת המשטרה בעכו ולבטל את הדו"ח. פשוט לא יאומן הייתי בהלם.

היה יכול להסתפק באזהרה, אבל לא, הוא רשם לי דו"ח (250 ש"ח ללא נקודות).

מיותר לציין שניגשתי לתחנת המשטרה ואמרתי שברצוני לבטל דו"ח. אף אחד לא הרים גבה או שאל למה. פשוט אמרו לי למלא את הטופס וזהו.

בטופס היתה שורה של סיבת ביטול הדו"ח, רשמתי שם "כי השוטר אמר לי".

הדו"ח בוטל לאחר מספר שבועות...

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
במקרה שכזה השוטר כותב נמסר לבעל הרכב ביד .סירב לחתום.

ואתה כמעט באותו מצב

קצת יותר גרוע , כי למה תסרב לחתום.

החתימה לא מאשרת את הכתוב בדו"ח אלא רק את קבלתו.

לכן אין סיבה לא לחתום

ברור שהחתימה לא מאשרת את הכתוב בדו"ח אלא רק את קבלתו, אבל קצת קשה לטעון שנפלה טעות בדו"ח ושלא לי ניתן את הדו"ח (תז שגויה) כאשר אני חתום עליו.

קרה לי אותו דבר לפני מספר שנים, המקום הוא צומת אחיהוד בצפון, פניתי ימינה ונכנסתי ישר לנתיב הימני. לתנועה היה רמזור אדום כך שהכביש היה פנוי.

מעניין, גם לי זה היה סמוך לאותו איזור, בפניה ימינה לאבלין ליד שפרעם.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

כתבתי

כאשר אתה מקבל את הדו"ח ביד ומסרב לחתום השוטר מציין זאת על הדו"ח במקום שבו היית אמור לחתום

לכן גם אם נפלה טעות במספר הת.ז , זה שלא חתמת לא מאפשר לטעון כנגד הטעות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מצד שני אם הדוח נרשם למישהו אחר (בעל תעודת הזהות שנרשמה) למה שהשואל בכלל יתייחס לזה?

אישית הייתי מהמר ימחכה לכפל הקנס. אם יגיע אז עלה לי כמ שקלים ואם לא אז ניצלתי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דו"ח שנמסר ביד לא נשלח אחר בדואר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

הוא התכוון לא לשלם בכלל עד שישלחו כפל קנס ( מוגדל ) לפי ת.ז. הלא נכונה.

אבל בדוח בטח יש את מספר הרכב ושם+ שם משפחה של הנהג. אם הנהג היא גם בעל הרכב, לא תהיה בעיה למשטרה לתקן את הטעות כאשר ואם היא תתגלה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קפיש!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
הוא התכוון לא לשלם בכלל עד שישלחו כפל קנס ( מוגדל ) לפי ת.ז. הלא נכונה.

אבל בדוח בטח יש את מספר הרכב ושם+ שם משפחה של הנהג. אם הנהג היא גם בעל הרכב, לא תהיה בעיה למשטרה לתקן את הטעות כאשר ואם היא תתגלה.

השאםה היא אם היא יכולה ומותר לה לתקן את הטעות.

הרי אם השוטר טעה בת.ז. אז אולי טעה בתיאור המקרה או בשם הנהג?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

בשלב בו מזינים דוח למערכת יש כמה אפשרויות במקרה הזה.

דבר ראשון, מקלידים מספר ת.ז. ( מה שרשום בדוח ).

אם קיים אזרח העונה למספר הזה, ואם מי שמקליד לא משווה שמות ( סיכוי נמוך ), הדוח יירשם על אדם אחר. אם שמים לב לאי התאמה בין מספר ת.ז. לשם, יש שתי אפשרויות - לחפור בדוח ולפי מספר הרכב להגיע לת.ז. הנכונה, או לפסול את הדוח עוד בשלב הזה ולא להכניס אותו למערכת בכלל.

וכאשר יש בעיות/ סימני שאלה בקשר לדוח, מי שמזין למערכת בדרך כלל פונה לשוטר שרשם את הדוח לצורך בירורים. אני לא יודע מה קורה עכשיו, אבל פעם ספרו לכל שוטר מה אחוז הדוחות שנפלו בגלל טעויות מילוי לא נכון, והשוטר היה מעוניין באחוזים נמוכים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...