Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במבט לאחור אחרי חמש שנות שימוש, לא הייתי ממליץ. הרכב נוח לנהיגה. אחיזת כביש והתנהגות מוצלחים. לי יש מנוע 2000 כך שלא סובל מחוסר כח. אני כוונה לא מדבר על התיבה כי זו בעיה בפני עצמה. הרכב צפוף מאוד מאחורה באופן מפתיע לרעה. במיוחד אחרי שנסעתי ביונדאי חדשה. בנוסף איכות הבניה רעה. הכל בנוי על הצד הזול ביותר. זה לא נראה בהתחלה ובטח כשהרכב מיוצר בגרמניה. אבל הגומיות שנפלו, עובי הצבע, חלקי פלסטיקים​ שמתפרקים. הכל זול ומאכזב. הפוקוס דור שלישי נכנסה בתקופה כשלאף אחת מהמתחרים לא היה דגם חדש. היה להם יתרון גדול. מאז כולם התקדמו והפוקוס לא...

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם
אתה יודע איך הפורום הזה קם?

היינו כמה חברה שמדברים בכל מיני פורומים באינטרנט ובזמן ההוא היינו אורחים ב YNET.

באוטו, המגזין, העלו כתבה על שידרוג שנעשה בפיאט פונטו HGT ושעכשיו הרכב מתנהג נפלא ושזה קנייה ממש טובה.

העלנו את הנושא בפורומים לאחר שבדקנו אם אכן בוצע שינוי כלשהו בפיאט.

ספוילר 1, לא היה שינוי.

ספוילר 2, ההודעה נמחקה מהפורומים של YNET.

כל השאר היסטוריה ושכל אחד יסיק את המסקנות שלו לבד.

giphy.gif

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
במבט לאחור אחרי חמש שנות שימוש, לא הייתי ממליץ. הרכב נוח לנהיגה. אחיזת כביש והתנהגות מוצלחים. לי יש מנוע 2000 כך שלא סובל מחוסר כח. אני כוונה לא מדבר על התיבה כי זו בעיה בפני עצמה. הרכב צפוף מאוד מאחורה באופן מפתיע לרעה. במיוחד אחרי שנסעתי ביונדאי חדשה. בנוסף איכות הבניה רעה. הכל בנוי על הצד הזול ביותר. זה לא נראה בהתחלה ובטח כשהרכב מיוצר בגרמניה. אבל הגומיות שנפלו, עובי הצבע, חלקי פלסטיקים​ שמתפרקים. הכל זול ומאכזב. הפוקוס דור שלישי נכנסה בתקופה כשלאף אחת מהמתחרים לא היה דגם חדש. היה להם יתרון גדול. מאז כולם התקדמו והפוקוס לא...

לדעתי האישית כאחד שנוסע בפוקוס עם 80,000ק"מ, הכל לא נכון למעט הגיר הבעייתי (אצל אחרים, לא אצלי)

מאחיזת כביש ועד גימור מעולה ביותר, גומיות זה דבר שולי שסודר פעם אחת לסט חדש מודבק היטב והעניין סודר לצמיתות, שום דבר לא מקרקש ומהודק היטב.

לגבי הגיר אני עם כ10,000 עם הסט החדש ללא בעיות. (הוחלף עקב החלקה שלא שמתי לב, נודע לי בגלל צריכת דלק שגדלה משמעותית בגלל שהגיר החליק)

אין מכה כלל בהעברות, מה שכן צריך לדעת איך לנהוג עם הגיר, זה לא פלנטרי ולא יהיה.

פורסם

ללא ספק הייתי קונה את הרכב, מחפש רכב שמור עם ק"צ נמוך/סביר, מקצץ במחיר משמעותי מאוד ונהנה מאחריות ארוכה מאוד על הגיר.

לא מצליח לקצץ במחיר? עובר למוכר הבא, יש כמו חול וניתן למצוא עסקה יפה מאוד.

פורסם

דווקא איכות חומרים בפוקוס 3 טובה למדי, דשבורד רך למגע ושאר הדברים מרגישים מוצקים וגם המשקל בדלתות מכובד.

אם אכן הבעיה של המצמדים תיפטר אולי אשקול אחת כזאת.

פורסם
דווקא איכות חומרים בפוקוס 3 טובה למדי, דשבורד רך למגע ושאר הדברים מרגישים מוצקים וגם המשקל בדלתות מכובד.

אם אכן הבעיה של המצמדים תיפטר אולי אשקול אחת כזאת.

יש הבדל בין איכות חומרים לאיכות הנדסית. איכות החומרים אכן מרשימה, רק חבל שהיא לא מחזיקה מעמד. הדשבורד רך למגע אבל: הגומיות הנופלות, הצבע הדק, הפלסטיקים הנשברים, ההגה המתקלף.

אני לא אומר שהרכב רע, הוא דווקא טוב אבל לא מזדקן יפה בכלל. בעית המצמדים לא תיפתר כי אף אחד לא יפתור אותה. צריך ללמוד לחיות עם זה עד שהרכב יעלם.

אני והמוסכניק שלי בפורד קנינו באותו הזמן פוקוס. הוא מכר אותה אחרי שנה...

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

• תוכן חדש...