Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אומר שבשנת 2010 פריוס עלתה יותר יקר, או שיש רמת איבזור גבוהה יותר שהעלתה את מחיר הרכב.

 

או שהיה עידכון של קבוצות רישוי, לדגמא ב 2010 קבוצה 5 הייתה מעל 150.000 ש"ח, וב 2011 שינו ל 155.000, כך שרכב שעלה 152 והיה בקבוצה 5 עבר לקבוצה 4.

 

 

פורסם

לצערי לא היה מאובזר יותר - העלו את המחיר לטיפה מעל הסף של קבוצת מחיר 4 כשיצא דור 3 לאחר מכן הורידו אותה חזרה ע"מ שיכנס לקבוצה 4 . היום אחרי 7 שנים הרכב נמכר ב 2000 ש"ח פחות ממה שקניתי ויותר מאובזר :(

×
×
  • תוכן חדש...