Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ניסיתי היום להניע את רכבי, וזכיתי לקבל סטרטר ארוך כשהמנוע מסרב להניע. חזרתי על התהליך כמה פעמים, אך התוצאות היו זהות. לאור חשדותיי שמדובר בבעיה במשאבת דלק, נתתי מספר מכות קלות למשאבת הדלק הממוקמת מתחת למושב האחורי, למזלי מיד אחריהן הרכב הניע ללא שום בעיה.

אציין בנוסף שהבעיה הזאת הופיעה לפי חודשיים גם כן כאשר הרכב היה במוסך לצורך החלפת בלמים אחוריים, וגם אז המוסכניק נתן למשאבת הדלק מספר מכות שלאחריהן הרכב הניע ללא בעיה.

האם לאור האמור להעיל ניתן לומר בוודאות שהבעיה היא בוודאות במשאבת הדלק?

בנוגע להחלפה, האם צריך להחליף את כל המכלול של המשאבה או שניתן להחליף אך ורק חלק את החלק התקול ובכך להוזיל עלויות? בארץ נתן להשיג משאבות דלק סיניות או קוריאניות באיזור ה-800, מקורי ב-2800 ומשומש באיזור 250-400 שקלים. מה עדיף? (איביי יורד מהפרק, כי אני צריך את המשאבה מהרגע להרגע, לא יודע מתי הבעיה תחזור ואני לא רוצה להיתקע.)

כמו כן, קיבלתי הצעת מחיר "למשאבת דלק פנימית" ב-450 שקלים (מקורית) בארץ. האם הכוונה כאן לכל המשאבה או רק לחלק ממנה? (מקורית עולה 2800 שקלים)

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

תיאורטית ניתן להחליף רק את המנוע החשמלי של המשאבה, אולי אפילו ניתן למצוא משהו שיכול לשפץ אותו (בטח החלפת פחמים תתן לו חיים חדשים).

מעשית אני ממש לא בטוח שמוכרים את המנוע בנפרד או האם תחסוך משהו בשיפוץ שלו.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...