Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לפני שבוע אשפזתי את האוטו במוסך פורד באשדוד (ברוב טיפשותי- בגלל המחיר לא בגלל טיב השירות), ואחד מהדברים שעשיתי הוא החלפת אטם מכסה שסתומים.

היום הכנסתי את האוטו למקום אחר כדי לעשות טיפול 10K, והופתעתי לשמוע מהמכונאי שצריך להחליף אטם מכסה שסתומים כי הפלגים מוצפים בשמן.

הסברתי לו שכבר הוחלף האטם, אז סיכמנו שהוא ינקה היטב את האזור ויחליף את פלגים.

מה דעתכם ? יכול להיות שפשוט לא ניקו את האזור כמו שצריך? או שהעבודה שנעשתה לא טובה.

תודה לעונים :)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

כנראה שלא נוקה כמו שצריך.

בכל מקרה - עשה לעצמך טובה ותקרא את המשפט הזה.

לפעמים מה שזול - עולה ביוקר. - חומר למחשבה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אם לא עשו את העבודה (שלדעתי פשוטה, תקנו אותי אם אני טועה) לא כראוי זה פשוט ביזיון, בטח ביחס למחיר המופקע שדרשו ולאור העובדה שמדובר במוסך שראה עשרות אם לא מאות רכבים מאותו הסוג.

אני בכל מקרה אמשיך לעקוב אחר העניין ובמידת הצורך אדרוש תיקון חוזר.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

על חלקים מקוריים יש אחריות יחסית ארוכה.

כל מוסך מחוייב להביא ממה שזכור לי אחריות על הטיפול של לפחות חודש מינימום גש למוסך המקורי ודרוש שיטפלו בנזק.

פורסם

בהחלט, זאת במידה והנזק קיים.

אני אעקוב, ובמידת הצורך נפעל בהתאם אל דאגה D;

• תוכן חדש...