Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לאיתוראן רכבי בטחון.

מה זה אוכפים? אנשים שתפקידם הוא לסכל את הגניבה,הכול עם אישורים מהמשטרה,בדיוק כמו כל חברת ביטחון אחרת.

איתוראן בעיקר משתמשת במחסומים צהליים,גם בשת"פ עם צה"ל.

והמשטרה עושה הרבה למיגור גניבות,יש להם יחידה שמתעסקת אך ורק בזה,בנוסף לכל שאר המשטרה.

סגירת משחתות,תפיסת חוליות ע"י פעילות מודיעינת ופעילות בשטח,הם לא משחקים בביצים.

אין למשטרה שום דרך למנוע גניבות רחוב כמו שרואים בסרטון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין דרך למנוע גניבות רחוב?

מה עם "Bait cars"?

רכבים שמראש מחווטים להינעל ולהיכבות על פי פקודה כשמישהו לוחץ על הכפתור.

כשלמדתי באוניברסיטת חיפה היו פורצים כל יום לרכבים בחניה ובכביש הראשי.

המון פעמים חשבתי "למה שלא ישאירו רכב עם רדיו במקום ואז יעצרו את האנשים האלו כשהם באים לגנוב?"

כל מה שצריך זה שוטר אחד בבגאז' של הרכב שמקדימה ועוד אחד ברכב שמאחורה וזהו, הם יוצאים עם נשקים ועוצרים אותם.

וגם אם הגנבים מחליטים שלא לעשות כלום, הם בכל מקרה יסתכלו לתוך הרכב בצורה שברור שהם מחפשים משהו, ויהיה אפשרי לעשות אחריהם מעקב.

כיום יש לנו גם רחפנים, שזה משהו שלא היה לפני עשור כשלמדתי.

אמנם פה הם משאירים את הרכב עם המפתחות בפנים אבל אפשר לעשות את אותו דבר עם רכבים סגורים כדי לתפוס גנבים.

פורסם

אל תחייה בסרט שיש לנו את אותו הסד"כ כמו למשטרה בחו"ל.

בארץ עושים bait cars אבל בפורמט מעט שונה ולעיתים רחוקות.

בנוסף bait cars יתפסו גנבים מזמנים ולא כנופיות שהן עיקר הבעיה בארץ ולא הגנב הבודד.

אצלנו נדיר מאוד מאוד שיש גנבים שהם לא בני מיעוטים ושבחים בעיקר,הם מחפשים רכבים ספציפים ולא מה שבא ליד.

תפתור את הבעיה של השבחים תמנע הרבה מאוד גניבות רכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אין דרך למנוע גניבות רחוב?

מה עם "Bait cars"?

רכבים שמראש מחווטים להינעל ולהיכבות על פי פקודה כשמישהו לוחץ על הכפתור.

כשלמדתי באוניברסיטת חיפה היו פורצים כל יום לרכבים בחניה ובכביש הראשי.

המון פעמים חשבתי "למה שלא ישאירו רכב עם רדיו במקום ואז יעצרו את האנשים האלו כשהם באים לגנוב?"

כל מה שצריך זה שוטר אחד בבגאז' של הרכב שמקדימה ועוד אחד ברכב שמאחורה וזהו, הם יוצאים עם נשקים ועוצרים אותם.

וגם אם הגנבים מחליטים שלא לעשות כלום, הם בכל מקרה יסתכלו לתוך הרכב בצורה שברור שהם מחפשים משהו, ויהיה אפשרי לעשות אחריהם מעקב.

כיום יש לנו גם רחפנים, שזה משהו שלא היה לפני עשור כשלמדתי.

אמנם פה הם משאירים את הרכב עם המפתחות בפנים אבל אפשר לעשות את אותו דבר עם רכבים סגורים כדי לתפוס גנבים.

אוי איך אני שונא את התוכנית הזאת..תוכנית מפגרת לאללה ! שמים שמה רכבים בשכונות קשות במיוחד עם מפתחות בסוויץ , ועוד עם דלת פתוחה המון פעמיים.. ממש שוטרים שהם חכמים גדולים ומצילים את היום ! גיבורים..

ולנושא אני מאוד מקווה שלפחות הוא הספיק לשבור לו כמה עצמות..

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם (נערך)

הנסיעה הפרועה וחסרת הרסן של אותו אדם דורשת עונש חמור הרבה יותר. הנזק שנגרם לרכב שלו ושל הסובארו, שווה הרבה יותר מאותו DL מסכן.

עצם זה שגנבו לך את הרכב לא נותן לך זכות לעבור באדום ולסכן עוברי אורח.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי BNitay
פורסם (נערך)

הבנאדם מתועד שהוא עובר אדומים ללא הכרה... למה הוא מפרסם את זה??? לא שאני מצדיק את השתוללויות בכביש אבל איפה השכל?

והדלק שהוא בזבז במרדף אחרי הרכב שווה יותר מערך הרכב D;

עריכה אחרונה על ידי mpol
פורסם

בזכות אנשים כאלה, לא גונבים גם לך את הרכב היום או מחר.

מעדיף שיגנבו לי את הרכב ושלא יהיו אנשים כאלה על הכביש.

גם עם אלה, גם לא חגור, גם מסמס במהלך הנסיעה, עובר באדום וכמובן נוסע במהירות מטורפת.

פורסם

אני בכלל לא מבין אותו.

מבחינה פרקטית, למה לא מראש להמשיך לסוף הרחוב ולחסום את הכביש טוטאלית, סתם כמו רכב שנתקע, בלי שהגנב יחשוד במשהו?

במוח, לא בכח.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מה שגרם לו להעלות את הסרטון לאינטרנט, זה כנראה הרצון לצאת "גבר-גבר", אחרת לא ברור למה להעלות

סרטון בו אתה מפליל את עצמך באינספור עבירות.

בשביל לתפוס את האוטו שלו, הוא סיכן רבים על ידי ביצוע עבירות חמורות ומסכנות חיים, מעבר בצמתים

באור אדום בצורה עיוורת (לפי הנראה בסרטון), כאשר הוא שם את הרכב שלו מעל לכל דבר אחר, כולל חיי אדם.

גם אלת הבייסבול שנמצאת ברכבו בהישג יד, מצביעה על כך שכנראה לא מדובר באדם רציונאלי ושקול (נכון, יש מצב שהוא שחקן בייסבול. באמת?).

פורסם

מי יודע, אולי בכלל מדובר בחיסול חשבונות בין שני צדיקים (אלת בייסבול בהישג יד) ולא סתם גנב.

מה שבטוח - נגרם נזק גם לרכב הרודף, גם לרכב חונה שכלל לא קשור לאירוע, גם לסובארו "היקרה" של החבוב וגם נהיגה פרועה שכנראה והמשטרה תעשה מכך מטעמים.

פורסם (נערך)
מה מוזר בזה?

נעשה את זה ככה,איך אתה מציע למגר גניבות רכב?

מה המשטרה יכולה לעשות בעניין? לאחר שהרכב נגנב?(והם עושים פעילויות כאלו בכל מקרה)

הכתבה שאתה מדבר עליה היא מ2008 בתור התחלה,וכן איתוראן זו החברה הכי חזקה בשוק הזה,ועם המערך אכיפה הכי טוב,אז כן די הגיוני שהמשטרה תשתמש בשירותים של איתוראן.

אם אתה חושב שאתה יכול לאתר רכב גנוב לאחר שנגנב ללא אמצעיים טכנולוגים אתה טועה,זה יותר גרוע מלחפש מחט בערמת שחת.

במיוחד שמדובר בניידות ורכבים משטרתיים שיש חשש שיבצעו איתם פעילות פח"ע.

מה פסול בחברה ציבורית אשר עוזרת לגוף ממשלתי למגר תופעות גניבת רכב ללא מטרות רווח?

ברגע שתשלב כוחות עם חברה אשר כל כולה מתמקדת בגניבות רכב מן הסתם שהאכיפה תהיה טובה בהרבה.

למשטרה יש הרבה מה ללמוד,ועם כל הכבוד אני גם יכול להבין למה גניבות רכב זה לא נושא שבוער להם,עם חוסר באלפי שוטרים וניידות ,יש להם דברים חשובים יותר לעשות.

כאשר אזרח מדווח למשטרה שהרכב שלו נגנב,לך תתחיל לחפש,כשאיתוראן אומרת למשטרה יש רכב גנוב בנקודה A,כרגע בנסיעה/עמידה מה נראה לך יותר ריאלי לעשות?

ובנוסף איתוראן תופסים גם הרבה מאוד רכבים ללא איתוראן,למישהו זה מזיז? מישהו מתגמל אותם על זה? לא.

אתה מציג את הטיפול בסימפטומים ולא בבעיה.

לא צריך שוטרים ולא צריך טכנולוגיה כדי למנוע גניבות.

לתפוש רכב גנוב כן.

ברגע שלא היה כדי לגנוב,רק אז זה היפסק.

כרגע עם הענישה הנוכחית גם כאשר נתפס הגנב והרכב, עוד באותו השבוע הגנב חוזר "לעבודה".

אם הוא נפגע על ידי בעל הרכב/הבית החוק עדיין לצידו.

אף אחד לא מונע ולא נענש על כניסה של חלפים "מפירוק" לשיטחנו.

אז או שהם שם למעלה ממש טיפשים , או שהם "נהנים" מהמצב והם זה גם חברת היתורן.

ולנו בחלק מהמקרים (כל אחד והרכב שלו) לא באמת יש ברירה כי היתורן יד אחת עם חברות הביטוח, בתכלס תופסים אותנו בביצים.

ואם המשטרה בונה על חברה פרטית כחלק מהמערך שלה, שיבושם לה, אנו לא צרכים לשלם על זה בנוסף.

עריכה אחרונה על ידי פלג_
פורסם

אני לא יודע מאיפה אתה מקבל את המידע שלך אבל אתה טועה בגדול.

נתחיל בזה שהייתי בכמה וכמה משפטים בתור עד,גנבים שנתפסו בפעם הראשונה קיבלו בסביבות השנה וחצי,זה לא עונש קל.

אנשים שנתפסים שוב ושוב ושוב מקבלים גם 3-4 שנים.

אף אחד לא מונע ולא נענש על כינסה של חלפים גנובים? באמת? ספר לי עוד על זה.

או שתספר את זה לכל אדם שעובד במעברים בשטחים/מעברים צהליים.

אין דבר כזה שלא יהיה כדאי לגנוב,זה עסק כלכלי ביותר,גם לגנבים,גם לבעלי משחתות,וגם למדינה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני בטח לא אספר פה מאיפה המידע שלי.

בטח שיש מצב שזה שלא כדאי לגנוב, אתה בטח זוכר את השנים של 2008 שמחיר הברזל היה בשמיים והגיעה גם ל 1200 +- לטון.

באותו זמן גנבו אנדרטאות של חללי צה"ל, מכסים של ביוב מהכבישים, כבלים של חשמל ומה לא.

מתי זה נפסק לדעתך? שמשטרה נכנסה לתמונה, לא.

רק שלא היו למי שיקנה והמחיר ירד לאזור 200 שקל לטונה.

היום גם ברזל שזרוק על הרצפה לא מרימים.

אני מאמין שיותר קל למנוע מגנב לצאת מהבית כדי לגנוב מאשר לעצור גנב ברכב נוסע.

פורסם
לאחרונה כבר שמעתי מכמה אנשים בזמן קצר יחסית שרכבם נגנב באמצע היום ברחובות הומים.

נראה שהמשטרה נעלמה מהרחובות והניידות נעלמו מהכבישים, רואים את זה גם לפי העלייה הדרמטית במספר תאונות הדרכים. איש איש לנפשו. מערב פרוע.

הנה דוגמה מהיום - אדם שרואה גנב בתוך הרכב שלו רודף אחריו ותופס אותו. איזה תותח.

תאכלס כבוד על התעוזה לעשות את מה שעשה ויותר מיזה להעלות את הסרטון לרשת. לפי התאריך הסרטון פורסם ב2012.. מעניין אם הוא השתחרר מהכלא כבר [emoji39]

פורסם (נערך)

תגובה להודעה #24

באמת, שוכחים מהר.

גל הטרור והסכינאות עוד לא חלף, בחלק מהמקרים גם מטריה הצילה חיים של אזרחים/עוברי אורח.

היו תקופות שגם אני הסתובבתי באזורים מסוימים עם אמצעים כאלו ואחרים.

וזה לא אומר שאני מסכים עם כל מה שקורה בסרטון, אבל צריך לעשות הפרדה.

עריכה אחרונה על ידי פלג_

• תוכן חדש...