Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם!

מחפש רכב (ראשון שאני קונה..) שיהיה אמין, חסכוני, ובטיחותי, ועד 20K, לנסיעות בעיר אבל גם מחוצה לעיר. מבחינת קטגורייה נראה לי סופר מיני יכולה להתאים אמות המידה הנ"ל.

לא כזה משנה לי ידני או אוטומטי.

מחיפוש שעשיתי בררתי את פיאט פונטו גרנדה.

ועכשיו לעצתכם, באופן כללי:

1. האם יש עוד הצעות לרכבים שאולי פיספסתי שעומדים באמות המידה הנ"ל?

2. רכב עד 100000 ק"מ שהחליפו לו למשל קלאץ'/מצבר/עבר טיפול גיר גדול -זו נקודה לזכותו או לרעתו?

ולגבי הגרנדה:

3. יש את גרסת מנוע 1.2 זה מספיק גם לבין עירוני ולעליות לירושלים?

4. במנוע של 1.4 נדיר למצוא ידני עם קילומטראז' נמוך, יש עם גיר רובוטי שמקריאה בפורומים קצת מפחיד אותי,

השאלה אם זה עד כדי כך? אין לי בעיה שיקח קצת זמן להתרגל, אבל השאלה האם הוא אמין?

והאם הוא אכן מקרטע בהחלפת המהלכים?

5. מצאתי רובוטיות עם 80000 ק"מ בסביבות 18-15 K האם שווה?

תודה רבה!!

עריכה אחרונה על ידי דודאל
פורסם

הרובוט לא נוח לכל אחד ומורגשים העברת ההילוכים במיוחד בעיר.

כ"כ אמינות הרובוט לא ברורה...

בטח ברכב ישן.

המלצתי בתקציב זה דייהטסו סיריון 2008 ומעלה תתאים גם קטנה חסכונית אמינה ומחירי טיפולים זולים.

פורסם

1. בחריגה קלה, רנו קליאו דור 3 ידנית גם תענה לדרישות. קצת עגלה, בערך כמו הפונטו. יש כמה שמפורסמות ביד2 באזור 25 או קצת מעל, אני מאמין שעם קצת מיקוח תתכנס למשהו שקרוב לתקציב.

2. מצבר - חיובי, קלאץ' - גם חיובי, אלא אם הוחלף בק"מ נמוך במיוחד ואז זה אולי אומר משהו על סגנון הנהיגה של הבעלים הקודם, טיפול גדול בגיר אוטו' - ככה ככה. עדיף שיפול על הבעלים הקודם, אבל גם יכול לקרות שוב, די בקרוב, אצלך.

3. כן, אבל לאט. תנסה בעצמך, זה עניין אישי של דרישות.

4. גבולי. ראה פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=622355

5. זה קצת סיכון בגלל הגיר והעובדה שכבר באמת מדובר ברכב לא חדש. הייתי מנסה למצוא משהו חדש יותר, ידני יותר או יפני יותר בשנתון הזה.

בהצלחה!

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לגבי אמינות- חפש את השרשורים בנושא הגיר הרובוטי של הפונטו גרנדה של חבר הפורום HWGEEK.

במקומך, הייתי מעדיף ידני- או פונטו, אולי ספארק (שים לב לדוושת הקלאץ' השברירית), אולי 107/C1 בתחילת דרכה.

פורסם
הרובוט לא נוח לכל אחד ומורגשים העברת ההילוכים במיוחד בעיר.

כ"כ אמינות הרובוט לא ברורה...

בטח ברכב ישן.

המלצתי בתקציב זה דייהטסו סיריון 2008 ומעלה תתאים גם קטנה חסכונית אמינה ומחירי טיפולים זולים.

תודה,

מדובר ברכב בשנתון 2008-9,

לגבי הסיריון קראתי שמורגשים בו רוחות צד בנסיעות בין עירוניות , והוא גם נראה לי פחות בטיחותי מהגרנדה לא?

פורסם

גם לפני קניתי את הפנדה אמרו שהיא עפה ברוח,בפועל הכול היה בסדר.

לא יצא לי לנסוע על הסיריון ברוחות אבל לא נתקלתי בבעלים של כזאת שמדווח על סכנה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בכל רכב קטן וקל ירגישו מעט רוחות צד, אבל לא ברמה קיצונית.

והרכב די בטיחותי, 4 כריות אוויר ו abs ומערכת לחלוקת עוצמת הבלימה....

ועוד משהו הוא יפני.

פורסם

לא מעבר לסיריון. לחמתי היתה כזו ויצא לי לנהוג עליה לא מעט, בסה"כ רכב מפתיע במרווח הפנימי ובנוחות שלו. סביר אפילו לארבעה אנשים לא גדולים, רק הבגאז' קצת קטן.

ועדיין, אם ידני לא מפריע לך, ויש סיכוי טיפה להגדיל את התקציב, הקליאו לדעתי עדיפה. גם חדשה יותר (2011), גם בטוחה יותר, גם מרווחת יותר, גם חסכונית יותר, רק מעט חלשה, אבל למיטב הבנתי אף אחת לא מתדרדרת אחורה באמצע הקסטל. בטח עם המנהרות החדשות[emoji6]

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...