Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חוזר לשאלה, למה לא מוסך גבע?

אפשרי בהחלט, אני קיבלתי הצעה של 800 עבור גומיות שסתומים(משה זר) אני אשמח לקבל פירגון באותו מחיר או תוספת זניחה גם מעבר טסט.

ברור לי שהמסלול במכון עולה כ100 שקלים.

פורסם

מעניין אותי לדעת איך נראה פנים הרכב אחרי 26 שנה.

זה היה רכב חמוד בזמנו אבל גם כאלה בנות 10 נראו כמו בנות 100, עם פלסטיקה מתפוררת ומקרקשת בכל פינה.

פורסם
מעניין אותי לדעת איך נראה פנים הרכב אחרי 26 שנה.

זה היה רכב חמוד בזמנו אבל גם כאלה בנות 10 נראו כמו בנות 100, עם פלסטיקה מתפוררת ומקרקשת בכל פינה.

מבפנים נראה בסדר יש עניין של חוסר מתגים של מערכת האוורור ובטעות שברתי מגש(ליד הברכיים) שלא כל כך נארה לעין.

הרכב משמש אותי לנסיעות רגילות והעמסה.

אני די מבסוט מזגן וחימום תקינים עובדים, צריכת דלק יוצא לי 14.5 ק"מ לליטר(הכל בינעירוני ונוסע 90 על השעון), יש כח נסעתי איתו רכב מלא לירושלים ללא בעיה.

בכללי אני לא מתכוון למכור אותו אין סיבה יהיה אספנות עוד 4 שניםasdfasdf.jpgIMG-20161005-WA0007.jpg

פורסם

דיברתי עם המכונאי שלי, הוא ממליץ על שימוש בתוסף מחדש גומיות לפני שניגשים להחלפת האטמים.

מה דעתכם בנושא?

אני אישית לא אוהב להשתמש בתוספים אבל אולי המצאיו משהו שעובד.

45 שח.

פורסם
לא עשיתי בדיקה כזו?

אפשר לקבל קצת הוראות לגביה?

כמה מכות? גז להגיע ל4000-5000 טורים? לכמה זמן?

בעיקרון, אחרי מספר מכות גז השמן שנמצא באיזור גומיית השסתום אמור להישאב למנוע ולהישרף, ואז העשן אמור להיעלם לזמן מה.

אם הוא לא נעלם אז לא מהגומיות כנראה.

אין פה הוראות מדוייקות מעבר להעלת סל"ד מספר פעמים לכמה שניות בכל פעם.

פורסם
בעיקרון, אחרי מספר מכות גז השמן שנמצא באיזור גומיית השסתום אמור להישאב למנוע ולהישרף, ואז העשן אמור להיעלם לזמן מה.

אם הוא לא נעלם אז לא מהגומיות כנראה.

אין פה הוראות מדוייקות מעבר להעלת סל"ד מספר פעמים לכמה שניות בכל פעם.

אבדוק את זה ואדווח את התוצאה.

פורסם

בדקתי את העניין, לא יוצא ענן עשן לאחר לחיצות הגז אך יוצא עשן שאינו נראה אלה עם מסתכלים מול פתח האגזוז באופן תמידי.

כנראה שיש בלאי פנימי במנוע.

פורסם

אתה מוזמן לקפוץ עליי להשתמש בג'ק והבוקים על מנת לעשות החלפת שמנים לרכב,אני גר לידך (לוד).

אשמח לעזור בכלים עם אין לך את כולם ויש לי משהו שמתאים לך.

פורסם
אבדוק את זה ואדווח את התוצאה.

תודה!

כרגע אני אחרי 6000 ק"מ מאז הטיפול הקודם אז עוד מעט אעשה טיפול נוסף.

חבל לי לעשות טיפול כל 6000 לדעתי במיוחד שמזגתי איזה 2 ליטר שמן.

• תוכן חדש...