Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כבר תקופה ארוכה אני מחפש אחרי רכב משפחתי עם אמינות מקסימלית.

הרכב שנבחר מבין כל ההצעות היה הונדה סיוויק סדאן.

בינתיים המשפחה גדלה ועכשיו יש 3 ילדים ואני בהתלבטות אם ההונדה סיוויק

יהיה מספיק גדול ועם בגז' מתאים לעגלה גדולה ומזוודה.

מחבר בעבודה אני שומע רבות על מאזדה 6 ועל האמינות שלה, ועל צריכת דלק

שלא גדולה בהרבה מההונדה סיוויק.

ב80% מהזמן אני נוסע לבד ברכב, חשוב לי שיהיה כייפית לנהיגה עבור

הנהג. רמת האבזור פחות מעניין אותי, למרות שאם קונים את מאזדה 6 אז רק את הצורה החדשה.

התקציב שלי הוא עד 40K. ולפי החיפושים שעשיתי אפשר להשיג את שניהם

בשנתון 2008 מידיים פרטיות עם קילומטרז 150K פחות או יותר.

אשמח לשמוע מה דעתכם.

פורסם

היה לי את הסיוויק 08 1.8 רכב מעולה בצריכת הדלק מרגישה זריזה אמינה ומאובזרת יפה .

אני יכול להגיד מניסיון לגבי נסיע בא היא קצת לא נוחה וקופצנית ,אבל בחניות זה כמו לנסוע עם רכב שנבנה בדיוק למדינת ישראל ,לגבי תא המטען לא ממש גדול וקצת יקשה להכניס אגלה אבל יכנס .

כיום יש לי מאזדה 6 09 גרסת הספורטבק (5ד') רכב נוח וגדול מרווח מאוד לנוסעים מאחור ומהנה לנהיגה כן .

לגבי שימושיות היא מעולה במרכב שציינתי ודעתי האישית עדיפה על הסדאן (אתה עוד תתמכר ) אני לא נתקלתי בשום תקלה בא ומספקת מאוד עם מנוע 2.0 ,אם תרצה בכל זאת יותר חזק ומאובזר יש לך אותה ב2.5 אבל מיותר .

תבדוק את שני הרכבים לפי הצרכים שלך (ילדים ועגלה ) ותראה שה6 בדיוק עבורך, בגדול שני הרכבים מעולים .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

תודה Lishaina.

כמה זמן שאתה עם ה6?

אני יודע שהסיוויק הוא יותר חסכוני בדלק ביחס למשפחתיות אחרות שהם אפילו 1.6.

איך צריכת הדלק ב6?

מוזר שבכל החיפושים שלי וגם ביד2 לא ראיתי את ה6 ב5 דלתות

פורסם (נערך)

נתעלם רגע מנתוני יצרן. הסיוויק תעשה בממוצע 1:11-12 . זה אכן קצת יותר טוב ממנוע 1.6 קוריאני שיעשה קרוב ל 1:10 בתנאים דומים, אבל פחות טוב מכמה אירופאיות מטורבתות.

ובטח יגידו לך מיד כמה ה 6 צורכת.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

ה6 תעשה לך 1.11 +- תלוי בנהיגה ובדרך , מה שחשוב יותר לדעתי ,שהרכב הזה ישרת אותך טוב מאוד עם זה בנוחות בשימושיות (5 דלתות) אמינות שלה טובה מאוד ( יש לנו בבית 09 שנה אחת ו04 3.5 שנים אותו המנוע ) , מייסב אחד שהיה צריך להחליף ב120 ש"ח ב6 04 .

היינה אתן לך דוגמה .http://www.yad2.co.il/Cars/CarGallery.php?arrArea=&arrModelID=22&arrSubModelID=1394&FromYear=&UntilYear=&arrAuto=&fromPrice=&untilPrice=&arrSubSubModelID=23145%2C21301&arrOwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Color=&Info=&GalleryView=1

תראה יש כמה ממש טובות בהצלחה .

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

תודה lishina.

אני מבין ש5 דלתות מגיע רק ב Luxury ולכן גם המחיר גבוהה יותר . נכון?

תא האחסון של 4 דלתות קטן משמעותית מה5 דלתות?

פורסם (נערך)

יש לך אותה בדגם הפרימיום שם אתה מקבל , חלון בגג , מושבי עור , קסנון, מנוע 2.5 170 כ"ס . זה תמיד כיף לקבל את כל האיבזור . לדעתי במאזדה 6 בשנים אלה מיותר לגמרי והיא מצויינת ומספקת גם בגרסת הלקשרי.

לגבי גודל תא המטען 5 ד' עדיפה בגלל התענה נוחה לאומת ה 4 ד' (סדאן) .

עריכה אחרונה על ידי lishaina

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

• תוכן חדש...