Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כאשר האוטו על 4*4 יש חריקות ודפיקות מאזור הציריות בסיבובים פניות אי אפשר לסובב יותר מ180 מעלות ,

הגעתי למוסך באשקלון המוסכניק אמר לי שזה לא קשור לציריות שהן בסדר שיכול להיות זה קשור ל4*4.

כשהאוטו 2*4 אז אין את הרעשים מקדימה שאני דיי בטוח שזה מהציריות.

מישהו קרה לו משהו דומה?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

איזה לוקרים מותקנים מקדימה?

אם מדובר בלוקרים מקוריים מופעלי ואקום ייתכן שהם מקור הרעש.

הם ידועים באורך חיים מוגבל משהו וה״שידרוג״ הנפוץ הוא להחליף אותם בלוקרים ידניים..

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

יום טוב גם לך

פורסם

הם ידועים באורך חיים מוגבל משהו וה״שידרוג״ הנפוץ הוא להחליף אותם בלוקרים ידניים..

היי תודה על המענה , השידרוג עליו דיברת בוצע על ידי הבעלים הקודמים הלוקריים ידניים.

הם נכנסים לפעולה והציריות לא מרעישות בנסיעה בקו ישר .

אני עשיתי כמה בדיקות ונדמה לי שזה הציריות אחליף את שתיהן בתקווה שזה הפתרון . במידה וכן אשתף את התהליך שיוכל לעזור לאחרים

פורסם
מתי מופיעים הרעשים בדיוק? ועל מה אתה נוסע עם 4x4 משולב? אל תרוץ להחליף ציפיות.

ה4x4 משולב רק בשבילים ובחול כמו בפלמחים כשאני נוסע ישר עם סיבובים עדינים אין רעש אבל נגיד אני צריך לעשות פרסה או סיבוב חד עושה רעשים של דפיקות .רק שה4x4 משולב ..

כשאני על 2x4 ועושה פרסה או פנייה חדה אין שום רעש גם אם אסע במעגלים ימינה או שמאלה ..

אני חושב להחליף כי אני לא יודע מה הבעיה ...

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אתה יכול להרחיב לגבי העניין הזה?

עד כמה שאני יודע לטראנו יש דיפרנציאל קדמי פתוח, אז מה זה אומר לוקרים ידניים?

עריכה

עכשיו הבנתי, מסתבר שאין קשר לדיפ' קדמי. כל השתובות כאן - Locking hubs

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
  • תוכן חדש...