Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי חבר שקנה עד לא מזמן סיאט איביזה 3 דלתות שנת 2001. הוא לא בעניין של שיפורים כאלה או אחרים, פשוט היה רוצה להחליף את החישוקים הקיימים למשהו יותר ספורטיבי אני משער.

כמה צריכים לעלות סט של 4 פשוטים והיכן אפשר למצוא באזור המרכז? הוא מעדיף חדשים ולא מאיזה פירוקייה.

תודה רבה

פורסם
שלום

יש לי חבר שקנה עד לא מזמן סיאט איביזה 3 דלתות שנת 2001. הוא לא בעניין של שיפורים כאלה או אחרים, פשוט היה רוצה להחליף את החישוקים הקיימים למשהו יותר ספורטיבי אני משער.

כמה צריכים לעלות סט של 4 פשוטים והיכן אפשר למצוא באזור המרכז? הוא מעדיף חדשים ולא מאיזה פירוקייה.

תודה רבה

החלפה של ג'אנטים יכולה לשפר או לגרוע מהתנהגות הרכב בצורה ניכרת.

משקל הג'אנט (וגם הצמיג אגב, למרות שפה נכנסים גם אספקטים אחרים), קוטרו, רוחבו והאופסט שלו כולם משפיעים על האחיזה.

המלצתי לחברך -

להישאר באותו הקוטר

לגדול או להשאר באותו הרוחב אבל לא להצר בשום מקרה

להפחית במשקל ובשום מקרה לא לעלות במשקל (חשוב מאוד!)

להישאר עם אופסט זהה או במספר מילימטרים בודדים נמוך יותר, מה שירחיב את הסרנים, ובשום מקרה לא להרכיב גלגלים עם אופסט גבוה יותר (שמצר את הסרנים).

מוטי.

פורסם

הוא לא מעוניין לשנות את קוטר הג'אנט, מה שיש כרגע זה בסדר. פשוט להחליף למשהו יותר קליל.

החנות הזאת היא טובה? יש המלצות עליה?

תודה לעוזרים

• תוכן חדש...