Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו בתהליכי חידוש פוליסת ביטוח הרכב של אשתי והתחתי לעשות קצת "שופינג"

נכנסתי לאתר Wobi והתחלתי למלא את השאלון שלהם לקבלת הצעת מחיר.

שתי שאלות קפצו לי שהן

האם מותקנת ברכב מערכת התרעה סטייה מהנתיב או ירידה מהשוליים?

האם מותקנת ברכב מערכת התרעה על אי שמירת מרחק?

עכשיו, אני יודע שמצלמת רכב עוזרת בפן הביטוחי להפחית את הסיכוי שהחברה תשלם על ארוע שלא היה באשמתי, אבל יש לי עכשיו מצלמת רכב של Xiaomi שכוללת גם פונקציה (אמנם מוגבלת) של בקרת סטייה מנתיב ושמירת מרחק. האם על סמך זה אני יכול לענות "כן" לשתי השאלות הללו?

פורסם (נערך)

לא ראיתי חברת ביטוח שמתחשבת בזה. בכלל סעיפים שגורמים להוזלת הביטוח פחות פופולריים. ממילא הם יקחו את רמת הבטיחות מתוך קוד הדגם שיש לך.

טרם ראיתי ש חברת ביטוח בודקת אחרי תאונה שמערכת התרעת נתיב עבדה כשורה ומכאן שההשפעה שלה על הביטוח זניחה. המצלמה יכולה לעזור לך בבית משפט או בויכוח .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

זה מתייחס למערכות מאושרות (דהיינו כאלו שיש להן לוביסטים שדאגו לקדם אותן).

המערכות מוזנות במשרד הרישוי כקיימות ברכב שלך, כך שהמצלמה שלך (בא יש פונקציה של התרעה על סטייה מנתיב)

לא תסייע לך במקרה זה.

כאשר עשיתי ביטוח לקרוסאובר (בו מותקן מובילאי), התשובה שקיבלתי זה שאקבל את ההנחה עבור המובילאי

רק לאחר שיבדוק הנציג שאכן מוזן במשרד הרישוי כי ברכב קיימת המערכת (תהליך שערך מספר דקות).

פורסם

ברור שכל זה בעקבות חוק מובילאיי אבל אתה לא צריך לסמן לחברת הביטוח . צילום של הרישיון יתן להם את קוד הדגם שמסתיר בתוכו את המידע הזה. מעניין כמה "הנחה" מקבלים.

פורסם
מעניין כמה "הנחה" מקבלים.

האם למישהו באמת יש מושג מה גובה ההנחה לרכב עם מובילאיי מאשר אותו רכב בלי?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

תודה על כל התשובות.

לגבי גובה ההנחה, מבדיקה שעשיתי ע"י מילוי השאלון עם ובלי סימון המערכות יוצא הבדל של בערך 150 ש"ח בביטוח מקיף. לא שווה את הטרחה (והמטרד) לדעתי.

פורסם
תודה על כל התשובות.

לגבי גובה ההנחה, מבדיקה שעשיתי ע"י מילוי השאלון עם ובלי סימון המערכות יוצא הבדל של בערך 150 ש"ח בביטוח מקיף. לא שווה את הטרחה (והמטרד) לדעתי.

אתה מתכוון לווירוס שמצפצף -ומסכים איתך

קובי

:-)

• תוכן חדש...