Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים-רציתי לפנק בתמונות של שתי האחיות פולו שקיבלו אחת אחרי השניה פינוק פוליש וציפוי הגנה-אז איזו יותר יפה? השחורה או הלבנה?

אז נתחיל בשחורה:

SAM_2742.JPG

SAM_2744.JPG

SAM_2746.JPG

SAM_2747.JPG

SAM_2749.JPG

SAM_2750.JPG

SAM_2754.JPG

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

תלוי אם איזה ראש הולכים (צומי או פרקטי) שחורה תמשוך עיניים עם הברק המטורף, הלבנה פחות(למרות שהושקע עליה לא פחות זמן) אך תחסוך את כל הצורך לשטיפות תקפות יותר כמו השחורה.

עבודה פדנטית כרגיל :)

אגב, כמה שעות הושקע בסך הכל?

פורסם

תודה רבה. בכל אחת הושקעו כ 15-16 שעות פחות או יותר, אל תתפוס אותי במילה, לא זוכר במדוייק.

Sent from my E5823 using Tapatalk

[email protected]

פורסם

אני מעדיף שחורה,כי אחרי טיפול יסודי אין צבע שנותן ברק כמו רכב שחור למרות החיסרונות של הצבע.

שלומי הייתי מאוד שמח אם תוכל בעתיד גם לצרף לפני ואחרי על מנת שיראו את ההבדלים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן-אני מקבל את ההערה,לעיתים אין לי זמן לכל הצילומים האלה או שאני פשוט שוכח לצלם. במקרה של הלבנה המצלמה שלי פשוט כנראה לא מספיק טובה כדי לתפוס כראוי פגמים בצבע לבן שהגיע גם ככה במצב סביר לחלוטין..כנראה שהגיע הזמן לאיזו DSLR טובה..

מירקוש-הציפוי שיושם הוא koch chemie 1k nano .

[email protected]

• תוכן חדש...