Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי הרבה מחשבה ואחרי שירדתי מהמחשבה לרכוש סובארו אימפרזה במבצע "חבר" בעקבות תגובות לאשכול שפרסמתי כאן מלפני מספר ימים אני מתבלט כעת בין 3 מכוניות שאני שוקל לרכוש מליסינג 0 ק"מ (כולן 2016):

1. קיה סיד SW- מוצעת במחיר של 105,000 ש"ח כולל אגרת רישוי, קודן וחיישני רוורס.
  2. יונדאי אלנטרה - מוצעת במחיר של 110,000-115,000 ש"ח.
  3. יונדאי I30CW - מוצעת במחיר של 116,300 כולל אגרת רישוי קודן וחיישני רוורס.

האופציה המועדפת עליי כרגע היא הראשונה. שכן נראה לי שמדובר ברכב כמעט זהה ליונדאי I30 עם פער של כ-10,000 ש"ח שניראה לי על פניו לא מוצדק.

היונדאי אלנטרה גם נראית אופציה מעניינת, היא מעוצבת יפה וכוללת אבזור מפנק (קצת יותר מהסיד).

בכל מקרה אני מתכוון ללכת ליבואנים גם כדי לגשש מהו המחיר האמיתי שיסכימו למכור וגם כדי לעשות נסיעת מבחן בשלושת המכוניות.

אנא דעתכם והמלצותיכם.

תודה!

פורסם

מחיר הרכב קיה סיד משתלם יותר מאשר היונדאי -

מדובר ברכבים כמעט זהים.

רצוי לבדוק את מועד הרישוי של הרכבים המוצעים לך,

מאחר ויהיה לכך השלכה לגבי מועד סיום אחריות היבואן.

פורסם

הייתי באותה התלבטות לפני שנה. קניתי בסוף סיד.

אם אתה לא ממהר - תזמין רכב 2017. לפני שנה בדצמבר רכשתי דגם 2016, רכב נמסר ב20 בינואר.

פורסם
הייתי באותה התלבטות לפני שנה. קניתי בסוף סיד.

אם אתה לא ממהר - תזמין רכב 2017. לפני שנה בדצמבר רכשתי דגם 2016, רכב נמסר ב20 בינואר.

רכשת מהיבואן או מליסינג 0 ק"מ?

פורסם

מצטרף כאן להמלצות של החבר'ה, כמו שרשמו לך הרכבים מאוד דומים ואין סיבה לשלם יותר על היונדאי, כמו כן הסיד רכב מצויין וממש נוח לנהיגה.

פורסם
רכשת מהיבואן או מליסינג 0 ק"מ?

קניתי 0 ק"מ (חברת קל אוטו).

הזמנתי בנובמבר או דצמבר 2015 דגם של שנת 2016. הרכב נמסר מהיבואן לקל אוטו באמצע ינואר והיה אצלי אחרי פחות מ 24 שעות.

עשיתי הערכה שההנחה של 0 ק"מ תשתלם יותר מאשר ה4 שנים של אחריות מצומצמת. ימים יגידו אם צדקתי...

• תוכן חדש...