Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהיילקס לא נתקלתי בבעיות של dpf או טורבו.

בגלל זה גם לא אוכל להגיד לך מה המחירים, אבל אני כן יכול להגיד לך שהמחירים של החלפים באמריקאיות מוגזמים בכל קנה מידה.

לגבי הטורבו לא התעמקתי בנושא, רק הבנתי שזה לא טורבו רגיל, והמחיר למשופץ למיטב זיכרוני היה סביבות ה10.

לפי מה שאני יודע dpf מקורי כזה בחו"ל עולה 1000 דולר, הבעיה שאי אפשר להביא דבר כזה לארץ כי הוא גדול וכבד, וזה מבלי לחשוב בכלל על הכאב ראש עם משרד התחבורה.

אז איך הם הגיעו ל13 אלף אני לא יודע.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על התשובה.

בארץ יש עדיין מוסכים שמשפצים חלקים או שהמצב כמו באירופה שפשוט מחליפים חלק ולא מתעסקים בשיפוץ שלו? 10 אלף ש"ח לטורבו משופץ זה פשוט סכום הזוי לחלוטין, במיוחד לאמריקאית, כשמסתכלים כמה עולים חלקים תחליפיים באיביי בארצות הברית. אם מוכנים לחכות קצת ולא מדובר בחלקים גדולים או כבדים במיוחד, אז לדעתי זה שווה את הטרחה כדי לנסוע ברכב מצוין. אבל כמובן, כל אחד והשיקולים שלו.

אגב, כאן חלק מהאנשים עוקפים את פילטר החלקיקים במכוניות דיזל פרטיות, כי זה חלק שעושה בעיות בלי סוף, נסתם וכד'.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

73467193940100640360no.jpg

פעמיים מצאתי את עצמי בזויות האלה עם ההילקס 2004 שהיתה לי. שתי הפעמים היו בשבילים בשטח.

פעם אחת תיקנתי והמשכתי (אני רוצה להאמין שבגלל האינסטינקטים המופלאים שלי - תכלס זה היה מזל נטו).

בפעם השניה מצאתי את עצמי על הצד בתוך תעלה. למזלי - אדמה תחוחה עם מצע רך.

הייתי צעיר, יפה וטיפש.

היום אני כבר לא צעיר.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אותי זה מעניין.

האמת, אם הייתי מחפש כלי עבודה סוס, עדיין הייתי לוקח את ההילקס, אני מכיר טוב מאוד את הרכב ואני יודע למה הוא מסוגל, מבחינת אמינות, שום דבר לא מנצח אותו בפרמטר הזה, ורוב האנשים שמחפשים רכב עבודה זה ה-פרמטר שמסתכלים עליו.

בכנות, כמה פעמים יצא לכם לעשות תמרון שכזה במהירות כזו?

נהג טוב לא יכניס את עצמו לסיטואציות כאלו,זה לדעתי האישית.

עכשיו קח את הלקוח הממוצע של ההילקס, באמת אתה חושב שזה מעניין אותו?

אני מכיר כזה רכב שאומנם נסע 300 אלף ק"מ אבל עשה מנוע פעמים אמינות רק באגדות.

פורסם

יש לי היילקס עם 580~ הכל מקורי חוץ ממשאבת מים. את הקודמת שלי אחד העובדים הפך... גם בצבא הפכו אותם בתדירות די גבוהה.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

שאול אתה מהאנשים שכותבים על טיוטה כל הזמן בטוקבטקים ואתה גם מסוג האנשים שכנראה תתצנל כשתרצה בעלי טויוטות עם מאות אלפי קמ בניגוד לרכבים אחרים אז תמשיך להיות מתוסכל.

לגבי האחיזה של טויוטה הזאת- הזוי.

פורסם

בכלל לא הזוי.

לכל הטנדרים, בייחוד כפולי ההנעה, יש מרכז כובד גבוה יחסית וחלוקת משקל בעייתית במיוחד, ביייחוד כשהארגז ריק.

בנוסף, "מירוץ החימוש" בין היצרנים, גרר הגעה להספקים גבוהים שהניבו ביצועים שלא תאמו את יכולת השלדה שלהם, וזו התוצאה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
שאול אתה מהאנשים שכותבים על טיוטה כל הזמן בטוקבטקים ואתה גם מסוג האנשים שכנראה תתצנל כשתרצה בעלי טויוטות עם מאחת אלפי קמ בניגוד לרכבים אחרים אז תמשיך להיות מתוסכל. לגבי האחיזה של טויוטהץ הזאת- הזוי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ידידי אני לא כותב נגד טויוטה כל הזמן ואין שום דבר נגד היצרן .

אני אישית חשבתי לקנות את ה7 מושבים שלהם לפני שנה ובסוף קיבלתי הצעה יותר טובה ברנו.

ספציפית אני מכיר טנדר כזה עם בעיה חוזרת במנוע, כמו גם בעיות מעצבנות בשילוב הקטלני של DSG+TSI , עדות לזה שאני לא גזען.

אבל הטענה שטיוטה רכב אמין עם 0 תקלות ממש לא נכונה .

אני לא נגר וגם לא חובב שטח ולכן לא אקנה את הטנדר הזה או אחר .

פורסם
בכלל לא הזוי.

לכל הטנדרים, בייחוד כפולי ההנעה, יש מרכז כובד גבוה יחסית וחלוקת משקל בעייתית במיוחד, ביייחוד כשהארגז ריק.

בנוסף, "מירוץ החימוש" בין היצרנים, גרר הגעה להספקים גבוהים שהניבו ביצועים שלא תאמו את יכולת השלדה שלהם, וזו התוצאה.

התנהגות כל הטנדרים בסרטון (ועוד במהירות גבוהה יותר משמעותית מהטויוטה) מוכיחים שמדובר בכשל של הטויוטה ולא במאפייני הג'אנר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נכון.

בטנדרים ורכבי שטח היצרנים עדיין דואגים שהרכב יחליק לפני סף ההתהפכות. מה שרואים בסרטון לא תקין בעליל.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
סיפור דומה עם הגרנד צ'ירוקי, נראה לכם שזה מעניין מישהו?

זה נכון גם לדגמים החדשים? חשבתי שזה היה נכון בתקופה pre fiat

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)
ידידי אני לא כותב נגד טויוטה כל הזמן ואין שום דבר נגד היצרן .

אני אישית חשבתי לקנות את ה7 מושבים שלהם לפני שנה ובסוף קיבלתי הצעה יותר טובה ברנו.

ספציפית אני מכיר טנדר כזה עם בעיה חוזרת במנוע, כמו גם בעיות מעצבנות בשילוב הקטלני של DSG+TSI , עדות לזה שאני לא גזען.

אבל הטענה שטיוטה רכב אמין עם 0 תקלות ממש לא נכונה .

אני לא נגר וגם לא חובב שטח ולכן לא אקנה את הטנדר הזה או אחר .

רכב אחד הוא לא סטטיסטיקה.

בנוגע לגרנד צ'ירוקי מדובר על הצורה של הדור הרביעי לפי הסרטונים.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא ישבתי עם בוחני המגזין ברכב בזמן הבדיקה ואני לא רוצה להיות זה שמנתח מאפיינים דינאמיים של מכוניות על פי צפייה בסרטונים.

אבל, לאורך השנים ביצעתי עשרות רבות של תמרוני בלימת חירום בשילוב חמיקה על כביש יבש ורטוב.

זהו תמרון המדמה זיהוי של עצם במרחק שלא מאפשר לבלום עד אליו ומצריך בנוסף גם פעולת היגוי לחמיקה מפגיעה. לא חייב להיות רלוונטי רק לארצות בהן חוצה איל קורא את הנתיב, רלוונטי גם למטען שמשתחרר ממשאית בכביש 6.

ביצעתי אותו במכוניות, מיניוואנים, משאיות, רכבי שטח, אמבולנסים, אוטובוסים וטנדרים - להוציא המכוניות והמשאיות - ביצעתי את התמרונים האלו גם בגרסאות ממוגנות הירי שלהם במעמסים שונים.

להוציא פעם אחת במשאית בינונית, לא נתקלתי בתופעה כזו.

קטונתי, אבל התמרון הזה, על אף הכוונות הטובות של מה שהוא בא לדמות - אינו מדמה הלכה למעשה את הפעולה הנכונה.

כי כאשר יחד עם התמרון מגיעה גם בלימה, למרות העברת המשקל קדימה, על אספלט גם טנדרים לא מגיעים להזדקרות הזו.

הצילום בהחלט מפחיד, וניכר שההיילקס בהחלט הפחות יציב משאר הטנדרים, אבל שוב, מניסיוני כאשר בולמים כמו שצריך עד ההפנייה של ההגה - לא נתקלתי בכלי רכב שמגיעים למצבים האלו.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...