Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אינני טועה ציינת שיש לך היסטוריה טובה בבנק, לא? כמה זמן אתה לקוח שלהם? כי אם אתה רווק וההלוואה הינה לא כזו גדולה, לא רואה סיבה שתשלם ריבית כה גבוהה. אני חושב זה הזמן ללכת לבנק ולנהל משא ומתן לגבי שארית ההלוואה. (לקחת חדשה בריבית עדיפה, לפרוס על אותם ה-4 שנים שנותרו לך עם זו).

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אינני טועה ציינת שיש לך היסטוריה טובה בבנק, לא? כמה זמן אתה לקוח שלהם? כי אם אתה רווק וההלוואה הינה לא כזו גדולה, לא רואה סיבה שתשלם ריבית כה גבוהה. אני חושב זה הזמן ללכת לבנק ולנהל משא ומתן לגבי שארית ההלוואה. (לקחת חדשה בריבית עדיפה, לפרוס על אותם ה-4 שנים שנותרו לך עם זו).

לקוח שלהם כבר 6 שנים, וכן, לא היו שום בעיות או חריגות מהיום הראשון בבנק הזה.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

לך תנהל משא ומתן. מנסים לזמבר אותך (ומצליחים). אגב, זה גם יכול להיות תלוי פקיד. בעת רכישת הבית, נזקקתי להלוואת בלון לתקופה מסוימת, אותה הארכתי מספר פעמים. כאשר באתי פעם לפקידה מסוימת, היא גבתה ממני עמלת הקמה בעוד שפקידה אחרת שטיפלה בי כל הזמן, לא חייבה אותי בכך. כך שתנסה לגשת לפקידה אחרת, לא זו שממנה לקחת את ההלוואה. תעמוד על שלך ותדרוש את כל האישורי בולשיט של מנהל סניף שיתנו לך תנאים עדיפים.

פורסם
ה 30K זה לפותחי חשבון חדש. הטבה חד פעמית.

ה 75K זה ללוקחי משכנתא. דאז היה גם 50K בריבית דומה לתקופה זהה (עד 15 שנים) וזה קיים גם היום אבל לא ביררתי בנוגע לריבית (היתה אז נדמה לי P-1.2 אולי היום גם היא ירדה ב 0.2% ל P-1.0).

איציק

ה 30 אני יודע, קיבלתי בזמנו.

הופעתי לגבי ההנחה התנאי המשכנתא. לקחתי לפני שנה והתמקחתי כמו עם אחרון הבסטונרים בשוק הפשפשים בתאילנד. לא הציעו את זה.

החלק של הפריים היה מינוס 0.85, אבל עדיין מינוס 1.2 יותר טוב.

פורסם

גם באיגוד קיים מסלול הטבה עד 100K בלקיחת משכנתא.

יש "הטבות" שלפעמים הבנקים נותנים בזמן לקיחת משכנתא

30-50K ללא ריבית והצמדה בכלל.

על פניו בוננזה

איפוא הקץ'

להחזר תוך מספר שנים מועט , עד 5 שנים

שפירושו חלק לא מבוטל מיכולת ההחזר מופנית להלוואת החינם, ואז אתה נזקק עם יתרת יכולת ההחזר להאריך את המסלולים האחרים.

בקיצור אין מתנות חינם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ה 30 אני יודע, קיבלתי בזמנו.

הופעתי לגבי ההנחה התנאי המשכנתא. לקחתי לפני שנה והתמקחתי כמו עם אחרון הבסטונרים בשוק הפשפשים בתאילנד. לא הציעו את זה.

החלק של הפריים היה מינוס 0.85, אבל עדיין מינוס 1.2 יותר טוב.

אני מניח שאתה מדבר על ריבית פריים במסגרת המשכנתא עצמה. מה שהיה נהוג עד לפני כמה חודשים אכן היה באיזור ה P-0.8 עד P-0.9.

כאן הם למעשה נותנים הלוואה נפרדת למשכנתא (זו הטבה שאינה נכנסת לתוך המשכנתא עצמה). זה אומר שאתה לא משלם עליה ביטוח חיים ומקבל תנאים יותר טובים מאלו של המשכנתא עצמה (שהיום כבר עומדת על P-0.6 ולא כמו שהיה לפני כמה חודשים). כאשר "אז" נתנו P-0.8\P-0.9 גובה ההטבה בהלוואה שלה 75K היה P-1.4%.

אגב, ההטבה ל 50,000 ש"ח דאז היתה טובה יותר מההטבה ל 75,000 ש"ח: על ה 50 נתנו P-1.65% ובעברית זה אומר ריבית (מתחת) לאפס (הפריים עמד על 1.6% כמו היום).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
ריבית רצחנית.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ריבית מטורפת,

Sent from my MX5 using Tapatalk

טוב ששניכם לא מגזימים בכלל. פריים + 6% זו לא ריבית נמוכה אבל גם לא ריבית גבוהה ובטוח לא ריבית רצחנית או מטורפת.

סהכ 60 אלף שקל. בריבית של 7.6 אחוז.

יש לי כרטיס אשראי, שאני משתמש בו רק לצורך ביטוח רכב ולא לקניות או משהו דומה.

מה אני עושה לא בסדר? :?

מה שאתה עושה לא בסדר זה שאתה נותן לבנק שלך את התחושה שאתה צריך אותו ולא הוא אותך.

בנוסף, לכרטיס האשראי שלך, אם הוא כרטיס בנקאי, משוייכת מסגרת אשראי שהיא גם חלק מהאשראי שהעמיד לך הבנק.

כמו שהמליצו לך כמה אנשים נבונים - לך תעשה שופינג. תדפיס דפי חשבון שלך מהשלושה / ארבעה חודשים אחרונים ותתחיל לעשות בדיקה בבנקים. תגיד שאתה מאוכזב מהבנק שלך שהבנת פתאום שהם גובים ריבית גבוהה ממה שאתה יכול לשלם.

לגבי כל מי שאמר איזו הלוואה הוא קיבל ובאיזה ריבית - זה יפה אבל לא קשור. הבנקים היום, כולם, מנסים להגיע לדירוגי סיכון מדויקים ככל הניתן באמצעות מיליון ואחד פרמטרים סטטיסטיים ותוך הסתמכות על היסטוריה של פעילות בנקאית.

בנוסף, הריביות לכל ההלוואות עלו לאחרונה מהמון סיבות שלא ניכנס אליהן עכשיו. השורה התחתונה זה שאם קיבלתי לפני שנתיים הלוואה לרכב בפריים מינוס חצי, היום תשלמו יותר.

פות"ש - תתחיל לעשות סבב בנקים וסקר מחירים. בנוסף, בדוק לא רק את ההלוואה אלא גם את העמלות בחשבון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני מניח שאתה מדבר על ריבית פריים במסגרת המשכנתא עצמה.

איציק

איציק, מה שאתה מדבר זה מוגבל ל15 שנים כמדומני. כמו שישה אמר, זה יכול לעלות יותר יקר מאשר הלוואה של פריים+1.2%.

תבדוק את מכלול כלללללל המשכנתא, כולל ההלוואה בחינם שנותנים לך.

משכנתא זה קל

פורסם

ב מסלול ל 15 שנה ההשפעה על שאר המשכנתא נמוכה יותר

במסלול בחינם של 2-5 שנים , החינם יקר מאוד ברוב המקרים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...