Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

האם כל עבודות שמירה בלילות היא דרך חברת אבטחה?

כבר אין מעסיקים שמעסיקים ישירות?

* מעניין הוא שכבר לא דורשים שומרים בלילות אלא רק מספק אותם חברת סיור (מובן למה... הרי אף שומר לא יצא להלחם בגנב מזוין)

האם מדובר בתנאי של חברת הביטוח?

שנה טובה וחג שמח.

פורסם

ברוב המקרים זה אכן תנאי של חברת הביטוח.

בקשר לשאלה של האם הכל דרך חברת אבטחה, אני לא מכיר מעסיק שיכול להנפיק נשקים והוא לא חברת אבטחה (להוציא שגרירויות ומשרדי ממשלה). אלא אם כן התכוונת לשומר לא חמוש ואז גם עדיף חברת כוח אדם.

פורסם (נערך)

שומר לא חמוש - תיאורטית, אפשר למצוא משרות כאלו.

מעשית - בד"כ המעסיק מעדיף להתמקד בניהול העסק בתחום התמחותו, ולהוציא למיקור חוץ את תחום השמירה (שזה התחום בו העסק שלו לא מתמחה). נדיר (אם בכלל) למצוא מעסיקים שמעסיקים ישירות שומר לא חמוש.

לגבי שומר חמוש - חוקית, חייב דרך חברה שיש לה רישיון ממשלתי מתאים (קרי, חברת שמירה).

לגבי רישיון ארגוני - באחריות העובד לקבל את הרישיון הארגוני (כולל אישור פסיכולוגי + הכשרה בנשק חם), והמעסיק מנפק לו את הנשק בהתאם.

יש מקומות שנדרשים עפ"י חוק להעסיק שומר חמוש (ואז מוגדר לעסק איזו רמת הכשרה תהיה לשומר - כמדומני שנקבע ע"י המשטרה).

מקום שמעסיקים בו שומר לא חמוש - זה עקב דרישת הביטוח (אז יש מקומות שמביאים עובדים למשמרת לילה - מבלי שיעשו כלום, ופתרו את הבעיה... :-) )

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

הבעיה בשומר חמוש היא שהיום אם אני לא טועה אסור לקחת נשק לבית לכן חברת האבטחה חייבת להתקין כספת נשקים במקום העבודה

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

דווקא יש בודדים ביותר שמעסיקים ללא חברות אבטחה.

למשל בעבר הציעו לי עבודה בחברת אמקס במשרדים בשעות הלילה וזה היה ישירות לחברה.

זה היה בשעות הלילה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

דיזינגוף סנטר בתל אביב קניון- מרכז מסחרי.

אתה יכול לנסות גם בחברת פריגת הם רוצים מאבטחים וזה באשקלון

למרות שכתוב שזה במשמרות אז לא ידוע אם אפשרי רק לילות.

http://www.prigat.co.il/Jobs.html

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

קשה למצוא מעסיקים ישירות - בד"כ זה יהיה דרך חברה .

מוסדות מדינה רגישים וקניונים אפשר ויעסיקו ישירות.

עובדים דרך חברות שמירה, כדי שיהיה מאגר של שומרים.

כך אם אחד או שניים חסרים - תמיד יהיו עוד שומרים להחלפה.

נ.ב - כיום מרווחים לא רע דרך חברות שמירה, כ סיירים ומפקחים.

ואפשר לעבוד גם משמרות של 4-6-8 שעות.(לאחר תקופה מסוימת ועם ניסיון)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...