Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם מעניין של סקרנות, מדוע בעלי מוסכים לא מתקינים מזגנים במוסכים?

 

לא חייב להקפיא את שטח העבודה, אבל ליצור אוויר נעימה.

 

ראיתי נקודות עבודה של cnc , של חרטים/ רתכים שעובדים פחות או יותר באותם תנאים... אבל עם מזגנים.

 

יש סיבה?

מלבד השיקול הכלכלי של הפעלת מזגן וכן הלאה.

 

תודה.

פורסם

עזוב, שטח של מוסך הוא לא פתוח לחלוטין... אפשר ליצור חלון הזזה או משהו בסגנון .

 

פשוט מאוד זה ישפר את תנאי העבודה.

פורסם

יש כאלה עם ציליירים,עם חיבור למים,נייד והמכונאים מכוונים לפי כיוון עבודתם.

 

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

בונים תקרות גבוהות ותכנון זרימה נכונה של אויר וזה מספיק.

מעבר לזה כנראה שיש בעיה של אוורר גזים שנפלטים מרכבים מונעים אפילו שיש היום מערכות שאיבה מהאגזוז כנראה שזה לא מספיק, בטח לא לרכבים שנכנסים ויוצאים.

פורסם (נערך)

אני חושב שבעלי מוסכים לא מתקינים מזגנים פחות משיקולי בריאות עובדים, ויותר משיקולי בריאות חשבון בנק של עצמם.

 

אפשר להתקין מיזוג אוויר תעשייתי, מערכות שאיבת עשן ממכוניות, אפשר להתקין שערים שנפתחים ונסגרים, או לתלות יריעות פסי פלסטיק גמיש עבה בכניסה, אפשר הכל, עניין של כסף.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אצל רתכים זה לפינו עשן ובcnc זה כדי לשמור על מידות (יש לא מעט מכונות שאפילו הברגים הכדוריים מבוקרי טמפרטורה). במוסך זה פשוט לא יעיל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סדנה זה לא מוסך רגיל. אתה עובד על רכב אחד כמה ימים ולא על כמה רכבים ביום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמה קל להגיד אי אפשר.

אי אפשר לנצח את פרארי בלה-מאנס אמרו להנרי פורד שתיים והוא תקע 1-2-3 בשנת 66 עם הג'יטי 40.

אי אפשר לעשות שואב אבק ככה אמרו לדייסון ויש לו היום חברה ענקית.

אי אפשר לשים בני אדם על הירח.

עשו את זה לפני חמישים שנה.

אז לקרר מוסך אי אפשר?

 

בבריטניה במוסכים יש חימום (כי בחורף קר כאן) - זה תקנה של משרד העבודה כאן יש מינימום תקין לטמפ הסביבה.

אם בבריטניה ובצפון אירופה אפשר לחמם, אז בישראל אפשר לקרר.

 

כמו שאמר הרצל אם תרצו אין זו אגדה.

וכמו שאמר שוב והפעם בגרפיטי - לא רוצים, לא צריך.

פורסם

אבא שלי עובד במפעל, רתך, וכשמופעל מזגן יש קור מטורף. (והוא מהאנשים של פעם, מרוסיה, שבחיים לא קר לו). אני חושב שכשעובדים וכו' אז אתה מזיע, ואז להדליק מזגן שיהיה מספיק חזק לקרר את המקום, זה מתכון לחולי נראה לי. בכל אופן, ברור מאליו שבעלי מוסכים לא עושים זאת משיקולי כלכליות ולא משיקולים אחרים. לחבר יש מוסך ששם יש מאווררי ענק עם התזת מים, כמו בבתי קפה בקיץ, שזה לא רע.

פורסם

בבית המלאכה שלי ישנם מכבשים עם גופי חימום שמייצרים לא מעט חום, ולמרות שאני משאיר חלונות פתוחים וכדומה, התקנתי 3 מזגנים מפוצלים.

לא צריך שיהיה לי קר, מספיק שיוריד לי 2 מעלות ו 10% לחות בקיץ, וכל יום העבודה נראה, ובעיקר נגמר אחרת לגמרי.

אפשר בקלות למזג מוסך, הכל תלוי בלחץ שמפעילים העובדים על בעל המוסך..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כולם מדברים על השקעה במיזוג מוסך ברגע שבעל המוסך ישקיע במיזוג איכותי וכו.... כולנו נבכה על עלות התיקון. ולמה התיקון עולה 700 ולא 400. אז בטח כולנו נעבור למוסך הזול.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם
בבית המלאכה שלי ישנם מכבשים עם גופי חימום שמייצרים לא מעט חום, ולמרות שאני משאיר חלונות פתוחים וכדומה, התקנתי 3 מזגנים מפוצלים.

לא צריך שיהיה לי קר, מספיק שיוריד לי 2 מעלות ו 10% לחות בקיץ, וכל יום העבודה נראה, ובעיקר נגמר אחרת לגמרי.

אפשר בקלות למזג מוסך, הכל תלוי בלחץ שמפעילים העובדים על בעל המוסך..

 

כמה מטר בית המלאכה שלך ומה גובה התקרה?

 

בנפח של מוסך ממוצע ובהתחשב בגודל הפתחים הוא יצטרך הגדלה של חיבור החשמל כדי לקרר אותו בצורה מורגשת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

×
×
  • תוכן חדש...