Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופל 2013 , הבטריה נגמרה וקיבלתי הצעת מחיר ממוסך מורשה לבטריה 72 אמפר : 1600 ש״ח .

נראה לי קצת יקר ,

מה המחיר אם מישהו יודע לבטריה כזו ?

דרך אגב , אמרו לי במוסך שצריך בטריה אטומה כי הבטריה עומדת באוטו בשיפוע ורצוי שהחומצה לא תישפך ..

תודה

פורסם (נערך)

יש לך מערכת Start & Stop ?

ע"פ המחיר, נשמע שזה מצבר מיוחד שיתאים למערכת.

אם אין לך מערכת כזאת, אין סיבה לשלם מחיר כה מופקע על מצבר רגיל.

המחיר למצבר רגיל, נע בטווח של 500-850 ש"ח (תלוי בחברה: ורטא, וולטה, שנפ, בוש וכו').

אם הבטריה נמצאת בשיפוע, אז שווה לך לבדוק את ורטא (ראיתי שיש דגם 74ah).

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
פורסם
יש לך מערכת Start & Stop ?

ע"פ המחיר נשמע שזה מצבר מיוחד שיתאים למערכת.

אם אין לך מערכת כזאת, אין סיבה לשלם מחיר כה מופקע על מצבר סטדנרנטי.

אם אינני טועה המחיר נע בטווח המחירים: 500-850 ש"ח (תלוי בחברה: וולטה, שנפ, בוש).

תודה על תשובתך ,

אין לי מערכת Start & Stop , אני רק לא מבין למה דרשו 1600 ש״ח ? ולמה אמרו שהבטריה בשיפוע ?

פורסם
אני רק לא מבין למה דרשו 1600 ש״ח?

וקיבלתי הצעת מחיר ממוסך מורשה.

ענית לעצמך.

בצע חיפוש בפורום כדי למצוא ממי כדאי לרכוש מצבר.

כמו כן, אם אתה צריך סיוע נוסף, ציין דגם מלא של הרכב. אופל זה שם של חברה. דגם ומנוע חסרים.

פורסם
ענית לעצמך.

בצע חיפוש בפורום כדי למצוא ממי כדאי לרכוש מצבר.

כמו כן, אם אתה צריך סיוע נוסף, ציין דגם מלא של הרכב. אופל זה שם של חברה. דגם ומנוע חסרים.

תודה לכולם 1

ד״א מדובר על אופל אינסיגניה 2000 סמק

פורסם

מצברים, מגבים וצמיגים לא רוכשים ממוסך מורשה.

מצבר מבית טוב לרכב שלך ניתן למצוא ב 1,000 שקלים פחות ממה שהוצע לך :roll:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מצברים, מגבים וצמיגים לא רוכשים ממוסך מורשה.

מצבר מבית טוב לרכב שלך ניתן למצוא ב 1,000 שקלים פחות ממה שהוצע לך :roll:

לכל כלל יש יוצא מן הכלל.

לפני פחות משנה רכשתי מצבר לטויוטה שלי במוסך מורשה במחיר של 20 שקלים יותר ממחיר השוק.

בשבוע שעבר רכשתי רביעיית צמיגים לטויוטה במוסך מורשה (אמנם של כלמוביל) במחיר של 1000 שקל שזה בדיוק המחיר של הצמיגייה הכי זולה ביד 2 למותג שרכשתי (פאלקן) באזור שלי.

פורסם

אכן כן. המצבר הוחלף במורשה טויוטה הידוע מהשרשור ההוא.

את הצמיגים לטויוטה החלפתי במרכזי של כלמוביל בחוף שמן שמטפלים לי במיצובישי.

• תוכן חדש...