Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על פי חוזר של היצרן אך ורק מים מזוקקים. אל תשחקו עם מזלכם.

לא צריך להפחיד את המשתמשים.

עד לפני פרסום המסמך בשנת 2010 הנחיות הייצרן היו במפורש שניתן לערבב את הנוזל עם מי ברז. מי שערבב נוזל קירור מקורי עם מי ברז לא סבל מנזקי המים מכיוון שנוזל הקירור המקורי מבטל את השפעה המזיקה של מי ברז.

דרך אגב גם ייצרן הנוזלים המקורים של VAG חברת BASF כותבת שחור על גבי לבן שניתן לערבב עם מי ברז כול עוד קשיות המים לא עולה על 20'dGH.

איזה כייף לי :)

פורסם

אין צורך להניח הנחות או לנחש את מידת הקשיות :lol:

מצאתי דו"ח קשיות משנת 2014 של מי-אביבים (תאגיד המים של ת"א).

ניתן לראות שהערך של הקשיות, הוא כמחצית מהערך המקסימלי המותר - 20 (ע"פ מה שמרק10 רשם).

Water_Hardness.png

פורסם
ובארץ סביר להניח שהקשיות של המים כן עוברת את הרף

תלוי באיזור המגורים. אם הקשיות עוברת במעט את רף הקשיות המותר גם לא אסון.

איזה כייף לי :)

פורסם

נוזל קירור g13 מקורי מגיע כתרכיז, אני אישית מדלל 50:50 עם מים מזוקקים. כמובן שהמפלס לא יורד אצלי , זה רק לצורך החלפה.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

יש מצב שהרכב באחריות שהמוסך המורשה ככה מנפנף אותך?

מערכת הקירור הינה מערכת סגורה, לא רואה מצב תקין בו ירד הנוזל אל מתחת למינימום.

Seat Ibiza FR

• תוכן חדש...