Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אדיר ה capture הזה !

יש מצב שאחזור לקחת את ה 1100D שלי לטיולים בזכות זה.

טוב נו, כנראה שלא... אבל בכל זאת, אחלה של דבר :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגמרי אחלה. אתה לא מבין איזה הבדל זה למי שאוהב לצלם. פשוט תחליף את ה-1100D במצלמה קטנה יותר ואז בקושי תרגיש אותה.

אני משתמש בתיק ה-field pouch שלהם עם ה-capture כמו בתמונה הזאת וזה עובד נהדר (המצלמה שלי קטנה משמעותית):

Peak-Design-Field-Pouch.jpg

אגב, הסיפור של החברה ממש מעניין. התחיל אותה איזה בחור בשם פיטר עם הקפצ'ור לפני איזה 6 שנים בפרויקט קיקסטארטר מאוד מוצלח, ובזכותו הוא בנה חברה שכיום מעסיקה 20 עובדים, עשתה כבר 6 קיקסטארטרים מוצלחים מאוד (סה"כ איזה 8-9 מיליון דולר, כולל אחד של ארבעה תיקים שונים שנמצא כיום בשלבי סיום ואני עומד לרכוש דרכו תיק גב) והמוצרים שלה נמכרים באמזון ובחנויות ברחבי העולם (אפילו ביפן ראיתי מדף שלם שהוקדש להם באיזו חנות צילום).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אחלה סרט, באמת מעביר יפה את החוויה היפנית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ידעתי שאסור לי להכנס לשרשור הזה!

יפן אחד היעדים בהחלט בצ'קליסט, מת לטוס לשם מבחינתי זה כמו לטוס לחלל מבחינת שוני תרבות ופשוט הכל!, אפילו חושב על ללמוד קצת את השפה.

תודה על השיתוף! (גם של העלויות :roll: )

פורסם

רוני, תודה על המידע, חידשת.

לנו יש dslr שרכשתי ליומולדת של אשתי מתישהו, ובתכלס היא מסורבלת מדי ולא נוחה לצרכים המאוד בסיסיים שלנו.

אספר לה על זה, אולי נעשה מעבר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לגמרי אחלה. אתה לא מבין איזה הבדל זה למי שאוהב לצלם. פשוט תחליף את ה-1100D במצלמה קטנה יותר ואז בקושי תרגיש אותה.

אני משתמש בתיק ה-field pouch שלהם עם ה-capture כמו בתמונה הזאת וזה עובד נהדר (המצלמה שלי קטנה משמעותית):

Peak-Design-Field-Pouch.jpg

אגב, הסיפור של החברה ממש מעניין. התחיל אותה איזה בחור בשם פיטר עם הקפצ'ור לפני איזה 6 שנים בפרויקט קיקסטארטר מאוד מוצלח, ובזכותו הוא בנה חברה שכיום מעסיקה 20 עובדים, עשתה כבר 6 קיקסטארטרים מוצלחים מאוד (סה"כ איזה 8-9 מיליון דולר, כולל אחד של ארבעה תיקים שונים שנמצא כיום בשלבי סיום ואני עומד לרכוש דרכו תיק גב) והמוצרים שלה נמכרים באמזון ובחנויות ברחבי העולם (אפילו ביפן ראיתי מדף שלם שהוקדש להם באיזו חנות צילום).

dat.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו, כל אחד ומה שהוא אוהב :-P

רוני, תודה על המידע, חידשת.

לנו יש dslr שרכשתי ליומולדת של אשתי מתישהו, ובתכלס היא מסורבלת מדי ולא נוחה לצרכים המאוד בסיסיים שלנו.

אספר לה על זה, אולי נעשה מעבר.

אם אתם לא לוקחים איתכם מצלמה כי היא מסורבלת מדי, אתם לקוחות קלאסיים של מירורלס. הרי הדבר החשוב ביותר בצילום הוא שתהיה איתך מצלמה...

כיום אני רואה את כל התיירים שמסתובבים עם מצלמות ענק וצוחק (ביפן במיוחד, רואים זוג שלשניהם יש DSLR ענקית, בשביל מה?). פעם הייתי נסחב עם מצלמה במשקל קילו (ביחד עם העדשה) ובגודל של בלוק, והיום זה ירד ל-450 גרם ולגודל שאני בקושי מרגיש על הגוף.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יש לי sony a6000 ובהחלט מרוצה, ראוי לציין שההבדל במשקל העדשות לעומת dslr לא ff לא גדול כ"כ, והיצע ההעדשות והמחיר של sony לעומת קנון וניקון קטן ויקר יותר, סוני משקיעים יותר בעדשות עבור הml ff שלהם, אבל זה משתפר. וקיימת גם אופציה של panasonic אומנם חיישן קטן יותר יחסית די בהרבה, אבל יותר קלה ועדשות קלות יותר ומבחר עדשות גדול יותר.

פורסם

רוני, לקח קצת זמן, אבל קראתי.

הצילומים שלך מצויינים גם ומשלימים את החוויה.

שוב מוכח, המצלמה הכי טובה היא זו שאיתך.

מעניין מאוד לראות שפס הייצור הוא לא של דגם יחיד אלא כמעט כל רכב שעובר הוא שונה. כך אפשר לראות מיאטה ומיד אחריה מאזדה 3, אחריה פיאט 124 ואחריה מאזדה 6. העובדים בכל תחנה יודעים בדיוק מה לעשות עם כל אוטו

איך לימדו יפנים לשים נשמה איטלקית בפיאט?

מושחים מלמעלה שמן זית?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יש לי sony a6000 ובהחלט מרוצה, ראוי לציין שההבדל במשקל העדשות לעומת dslr לא ff לא גדול כ"כ, והיצע ההעדשות והמחיר של sony לעומת קנון וניקון קטן ויקר יותר, סוני משקיעים יותר בעדשות עבור הml ff שלהם, אבל זה משתפר. וקיימת גם אופציה של panasonic אומנם חיישן קטן יותר יחסית די בהרבה, אבל יותר קלה ועדשות קלות יותר ומבחר עדשות גדול יותר.

אני עם אולימפוס (בדיוק כמו פאנסוניק) מאותה סיבה. החיישן קטן בשליש, אבל העדשות בחצי.

לא צריך מנשא, אני הולך עם הכבל של המצלמה מלופף סביב פרק כף היד, כשהיא לא פשוט תלויה על הצוואר.

לגבי מבחר עדשות - לא צריך מבחר. צריך רק שיהיה במבחר את העדשות שאתה רוצה.

טל גליק, צלם מוכשר, צילם כל הקריירה עם שתי עדשות פריים... נורמל וטלה קצר.

https://www.facebook.com/talgluckphoto/

פורסם

זה שילוב של משקל וגודל. עדשת הקיט של ה-A6000 פצפונת ושוקל קצת יותר מ-100 גרם. שאר העדשות גם קטנות משמעותית מחברותיהן ה-DSLR-יות.

נכון שהיצע העדשות עדיין פחות טוב, אבל כאמור זה הולך ומשתפר, ויש לך גם את העדשות של סיגמא (ה-30 מ"מ מצוינת לטעמי, בטח ובטח בשביל המחיר).

רוני, לקח קצת זמן, אבל קראתי.

הצילומים שלך מצויינים גם ומשלימים את החוויה.

שוב מוכח, המצלמה הכי טובה היא זו שאיתך.

תודה. נו, אתה מאלה שעזרו לדחוף אותי לעבור למירורלס. זה בפירוש הופך את חווית הצילום לנעימה יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תראה, אני מכיר את אלו שמחוייבים ברמה של לסחוב 5 קילו על הגב ולסובב את כל הטיול סביב הצילום וארגונו, אבל לרובינו זה לא מתאים.

סתם נכנסתי לבדוק כמה עדשות יש ל-E Mount של סוני.

116.

אכן, אין עם מה לצלם...

פורסם

אל תטעה.

עדשה שמיועדת לff וניתן להרכיב על aps-c זה שטות גמורה.

שוקלת יותר, ועדשה שמיועדת לחיישן הזה שתיתן אותה איכות תעלה פחות מחצי ולפעמים פחות מזה.

• תוכן חדש...