Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כל אחד יתחבר, אבל שיר טוב ונוסטלגי של אייל גולן.

וואלה יכול ללכת טוב בפול ווליום עם סיבובי דאווין בהילוך שני בכיכרות בקריות עם קורולה רובוטית.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אזזז. שלחה לי הודעה:

"חשבתי על זה.. זה לא משהו שמבחינתי יכול להבנות או להתפתח.

אני ממש מתנצלת."

ראתה שקראתי ולא הגבתי, אחרי רבע שעה עוד הודעה: "אני חושבת שאני פשוט לא מוכנה לזה נפשית עוד פעם".

לא יודע מה לעשות עם זה בכלל, להגיב, לא להגיב...מבאס. :(

פורסם

אני במקומך הייתי משחרר, ועובר הלאה. למרות הקושי. זאת דעתי הצנועה .

אפילו לא עונה לה.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אזזז. שלחה לי הודעה:

"חשבתי על זה.. זה לא משהו שמבחינתי יכול להבנות או להתפתח.

אני ממש מתנצלת."

ראתה שקראתי ולא הגבתי, אחרי רבע שעה עוד הודעה: "אני חושבת שאני פשוט לא מוכנה לזה נפשית עוד פעם".

לא יודע מה לעשות עם זה בכלל, להגיב, לא להגיב...מבאס. :(

אפשר ורצוי להתעלם, אבל אם ממש בא לך להגיב אז אפשר לכתוב לה "כאן לא לשכת הסעד, גברת".

פורסם

לא, אני לא רוצה לסיים את זה ככה. גם כואב לי להתעלם, למרות שזה הדבר הנכון לעשות. מאוד רוצה לעמת אותה עם זה שהיא הוליכה אותי שולל לאורך כל הדרך, כי איך שזה נשמע היא בכלל לא מוכנה לזוגיות כרגע, וסתם הייתי "שפן נסיונות".

פורסם
אני מתאפק מאוד לא לנתב את הדברים האלה לשנאה איומה ודתית כלפי המין הנשי בארץ

אבל זה בלתי אפשרי לפעמים, מודה.

בתור חובב סרטי אבי ביטר, אני מוכרח לציין שזה די מגניב לראות REAL LIFE ביטרינג בפורום...

כשצפינו בסרטים שלו חשבנו שזה אובראקטינג אבל מקריאה בשרשור הזה אני מבין שתופעות שכאלו קיימות גם במציאות, מרתק!

יצא לך לראות קצת מהאומנות שלו אושר? אם לא, אני ממליץ בחום. אני חושב שאתה ממש תתחבר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

בגדול , השיר האהוב עליי שלו זה "מי אשם באהבה".

:lol:

בכל מקרה, אתה ענק...

חברים, אתם לא מבינים שאחד הדברים הכי כואבים זה לאבד את האמונה שעם החדשה אתה תצליח לעבור את זה ועוד פעם לא תפחד שהיא תחתוך באמצע בגלל שטות או בגלל שהיא לא סג ורה על עצמה שאתה כבר נקשרת אליה. זה מבאס נורא וזה גם גורם לי להיות לחוץ (לא מראה את זה לה כמובן שאני מפחד שתעזוב אבל בפנימיות אצלי זה מורגש מאוד).

פשוט עצוב כמה קשה למצוא היום זוגיות ואני רואה אנשים שהכירו והם שנים ביחד.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
לא, אני לא רוצה לסיים את זה ככה. גם כואב לי להתעלם, למרות שזה הדבר הנכון לעשות. מאוד רוצה לעמת אותה עם זה שהיא הוליכה אותי שולל לאורך כל הדרך, כי איך שזה נשמע היא בכלל לא מוכנה לזוגיות כרגע, וסתם הייתי "שפן נסיונות".

הייתי חייב להגיב על זה.

היא חייבת לך משהו?

אולי זה באמת לא מתאים לה, אולי באמת קשה לה עם זה?

לדעתי, חבל על העצבים שלך. עם כמה שזה קשה, תשחרר ו- Next.

אי אפשר להיות תלוי באיזו חסדים של בחורה מסויימת...

חוץ מזה, שזה נשמע לי כמו תירוץ ... (איך הכרתם באפליקציית הכרויות/פייסבוק?)

פורסם
oryo - בתיאוריה זה קל, בפועל, קצת פחות...דיסוננס, לרצות את זה ובאותו זמן לא לשדר שאתה רוצה, איך זה אפשרי? נוגד כל הגיון...

לרגע לא טענתי שזה קל.

אתה צריך להגיע לנק' בה אתה שלם עם עצמך - על המגרעות והיתרונות. לדעת שהכל יסתדר ולבינתיים להעביר את הזמן עם כמה שפחות לחץ. לדעתי אפילו בתאוריה זה לא פשוט, אבל כשמיישמים את זה בפועל - לנסיוני - זה עובד (לא רק בנושא המדובר כאן אגב, גם בכל מיני דברים אחרים שלכאורה לא קשורים).

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא יסתדר שום דבר, אף בחורת החלומות שלך לא תיפול עלייך מהשמיים או בסיטואציה מוזרה אם אתה לא תורם לכך וברגע שאתה תקוע על העבר לא תוכל להכיר.

אני פותח את הפייסבוק, נכנס לקבוצות ומחפש בנות להתחיל איתן, כשאני בא לחפש או לכתוב הודעה אני מתחרט ולא עושה את זה בגלל שאני עדיין מקווה בלב שלי שההיא תתחרט.

אתה חושב שזה קל? יש אנשים שזה לא קל להם,

ברור לי שזאת שריטה, אבל אין מה לעשות זה האופי...

פורסם

אושר אל תדאג כפרה הכל יסתדר, ברגע שתפסיק למתג עצמך כערס / תתחיל להתמקד בפרחות, אתה תראה שהעניינים יתנרמלו. אבל כמו שORC לא יוצא עם ELF - אתה חייב to date your own kind ולא לנסות לעשות שיקוציישן.

מה גם שלפי ההיסטוריה, מה שכנראה יקרה זה שברגע שתגיע לשפל אמיתי, אז או אז ימצא אותך המפיק שיגלה את כשרונך, אתה תהפוך לזמר מצליח, ואז הזאתי מהסופר תבוא אליך תגיד "אושרררררר טעיתייייי" ואתה תגיד לה "את פגעת לי בכבוד" *סטירה לפנים* ואז היא תבכה "איך לא הבנתי מה יש לי בידדדדד" ואז אתה לא תיקח אותה כי היא פגעה לך בכבוד חזק וגם היא לא באמת מבינה במוזיקה מזרחית ואז תצא עם הבחורה האיכותית שרוצה אותך כי אתה מלך החתונות הנוכחי זאתי שמריחה כמו סופר פארם ותלכו יחד אל השקיעה *שוט של מכוניות נוסעות באור יהודה* *פייד אאוט* *עופר לוי מתנגן מול כתוביות*

פורסם (נערך)
הייתי חייב להגיב על זה.

היא חייבת לך משהו?

אולי זה באמת לא מתאים לה, אולי באמת קשה לה עם זה?

לדעתי, חבל על העצבים שלך. עם כמה שזה קשה, תשחרר ו- Next.

אי אפשר להיות תלוי באיזו חסדים של בחורה מסויימת...

חוץ מזה, שזה נשמע לי כמו תירוץ ... (איך הכרתם באפליקציית הכרויות/פייסבוק?)

אני לא לגמרי יורד לסוף דעתך, אתה חוזר על המנטרה הזאת של ה"חייבת משהו" כמה פעמים בשרשור...לפי הגישה הזאת להבדיל אלפי הבדלות גם בחורה שהיתה בקשר שנתיים לא חייבת כלום לבן זוגה, הרי היא החליטה פתאום שלא טוב לה ומותר לה לחתוך.

לא טוען שהיא חייבת לי משהו, כן טוען שזה לא פייר כלפיי, להתחיל את זה, *להתמיד* בזה ולבנות לי בראש עתיד ורוד (תבוא איתי לצפון, תגור אצלי, יהיה לנו טוב וכו'), ואז בעצם להודות, שלא היה שם כלום, אף פעם.

זה לא תירוץ, אם תקרא את כל הסיפור (מהתגובה שלך אני מנחש שאתה לא מעורה בכל מה שפירטתי פה?..) תבין שהבחורה אכן מתוסבכת קשות עם הרבה מטענים. הכרנו בטינדר, ואחד הדברים שדי ישבור אותי הוא לראות את הפרופיל שלה מופיע לי שוב (היא טענה שהיא לא הולכת לצאת עם גברים בתקופה הקרובה).

בינתיים לא מגיב למה שהיא כתבה, למרות שמדגדג לי. מקווה שיהיו לי כוחות להשאיר את זה ככה...

עריכה: אשלח יותר מאוחר את מה שמקס אמר.

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...