Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מים במנוע. נכנס מבוכנה מס 2 קרומפרסיה נמוכה (60). בתאכלס האוטו נוסע רגיל חוץ מבעיית הנעה (סיאט איביזה 2008 1600 bts ). השאלה לחכות שהמנוע ימות ולהחליף מיבוא או לשפץ ולמכור? ותוך כמה זמן ימות המנוע לדעתכם? ותמליצו לי על מוסכים זולים אם אתם מכירים לא יותר מ2000 שקל לשיפוץ או להחלפה של ראש מנוע. אין לי כוח לכל המוסכים החארפים האלה. גבו ממני לפחות 3000 שקל על איתור הבעיה שהיתה לי שזה בעיית הנעה. כל אחד אמר לי משהו אחר.

פורסם

האם האיבחון לבעייה שלך הוא מקצועי בכלל ? 3000 שקל על אבחון של בעייה אחרת ? ואתה רוצה עוד להמשיך עם מוסכים כאלה ?

יותר חשוב ממוסכים זולים, עדיף אמינים ומקצועיים (מנוע לא מחליפים או מתקנים כל יום).

תתייעץ בבקשה עם מוסך רון בנוגע לבעייה.

alfa 156 2.5.

פורסם

ב 2000 שח תוכל לתקן רק בעצמך או להכניס לשטחים שייתקנו שם בסכום שכזה! האם הרכב עבר התחממות כלשהי? האם נעשתה בדיקת לחץ הפוך או בדיקת גזים במערכת הקירור? האם הרכב מאבד מיים?

פורסם

הרכב עבר התחממות נעשתה בדיקת לחץ הפוך והרכב מאבד מים אה ואני גר בהתיישבות אין צורך להכנס לשטחים אני גר שם ו3000 שקל הלך לי על מצבר אצל אחד כוהלים אצל שני מאוורר אצל שלישי וחיישן קראנק ומזרקים אצל אותו שלישי הבנתי שיש איזה רשת של מוסכים שלוקחים עד 40 50 אחוז פחות ויש אחד כזה בראשון אבל חבר שלי לא זכר את השם יש מצב שמישהו מכיר?

פורסם

דרך אגב היתי אצל מוסך רון הוא היחיד שאמר לי אני לא יודע מה התקלה ככה שאין לי מה להחליף לך סתם חלקים אבל הנה הלך ראש מנוע עם הזמן ונדפקתי חזק עם שאר המוסכים אחד מהם טען שהוא המתחרה של רון

פורסם

בעיה בהנעה אבל בזמנו הבעיה לא היתה קבועה והרכב נסע רגיל הוא גם נסע ובדק בתכלס הבעיות הקשות התחילו לאחר הבדיקת לחץ הפוכה

• תוכן חדש...