Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצים לטוס זוג צעירים, ולא רוצים להשאיר בהולנד הנחמדה 2 משכורות. איך למצוא טיסה בזול, האם מישהו באמת ניסה לשכור דירה בAIRBNB? ואם כבר לינה, יש סיכוי למצוא מלון\דירה זולה אבל מרכזית יחסית?

פורסם

תנסה לסגור בנפרד

https://www.skyscanner.net/

יש גם אפליקציה שעובדת עם עוד חברות בשם CHEAPFLIGHTS

בבקשה לא לבדוק יותר מפעם אחת את המחיר גם באפליקציה וגם באתר, כשהם רואים שמחפשים כמה פעמים הם מעלים את המחירים,אתה פוגע בעצמך ובאחרים (אני לא בטוח בזה במאה אחוז,זה מתוך ניסיון אישי שלי ושל כמה חברים).

לאחר שראית מחיר טיסה הלוך חזור (קח בחשבון שבחברות LOW COST ולפעמים ב IBERIA העלות לא כוללת מזוודה, אבל המחיר של ההוספה לא יקר)

לאחר שראית מחיר לך לאתר BOOKING או TRIVAGO ותבדוק כמה עולה מלון לתאריכים שאתה רוצה, אפשר לבחור באופציית סינון של קרבה למרכז העיר ואפשר לראות על המפה איפה הוא ממוקם.

אם אתה לא צריך חווית מלון,אתה יכול לבחור ב HOSTEL,אין את החוויה של המלון,אבל החדרים בסדר גמור (כמובן חדרים פרטיים ולא משותפים)

כאן מחפשים הוסטלים :

http://www.hostelworld.com/

הרבה מזמינים דירות מ AIRBNB ללא בעיה,גם באמסטרדם אני מכיר חברים שהזמינו.

Miata ND2

פורסם

הערות לאור:

1. את החיפוש לבצע במצב פורנו, כך אין קוקיות והאתר לא "זוכר" אותך. כמובן שאפשר לחזור ממחשב חר או, אפילו, דפדפן אחר על אותו מחשב - כיון שהקוקיות נפרדות.

2. נושא המזוודות קיים בהרבה חברות תעופה, לפעמים רק על קטעים מסויימים. לכן חייבים לבדוק פרטנית לגבי כל טיסה, ובטיסות קונקשן - לגבי כל קטע.

3. יש חברות שנותנות פתרונות מעניינים לנושא המזוודות. למשל, באייר פראנס, עצם ההצטרפות למועדון הלקוחות מקנה לך מזוודה "חינם" אם כתה מכניס את מספר החבר להזמנה. לכן מומלץ להצטרף למועדון הלקוחות של כל חברה שבה אתה טס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חיפשתי טיסה דרך skyscaner אבל שמתי לב שלפעמים האתרים האחרים שהוא שולח אותך לקנות משם המחיר פתאום גבוה יותר, בסוף מצאתי שהכי זול במקרה שלי זה להזמין ישרות מהאתר של חברת התעופה.

גם באתר הזה בצהריים ראיתי את הטיסה ואת המחיר אבל בערב שהייתי עם חברים ובמחשב אחר ורצינו להזמין פתאום היא נעלמה מהאתר וקיבלתי רק טיסות אחרות ויקרות יותר בסוף נכנסו ישירות לאתר של חברת התעופה והמחיר היה זהה למחיר שראיתי בצהריים והזמנתי.

פורסם

יש אפליקציה ישראלית בשם Hulyo שמציעה טיסות במחירים מאוד נמוכים, הקאצ' הוא שזה טיסות מעכשיו לעכשיו (כלומר, טיסה למחרת או עוד כמה ימים). אם אתה ספונטני זה יכול מאוד להתאים. יש שם טיסות בשיא העונה לאמסטרדם או גרמניה, למשל, בכ-250$.

שכרתי דירה בעבר דרך AirBNB בבודפשט ואחי שכר עכשיו באמסטרדם והיתה חוויה מצוינת. כמובן שכל מקרה לגופו...

פורסם

מחזק את עניין הדיל הנפרד, שכרתי כבר פעמיים ב AIRBNB ויצא לי יותר זול מחבילה ביחד

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

קודם כל, תודה רבה לעונים.

בקשר לחוליו, אני בן אדם ספונטני מטבעי, ואין בעיה להזמין ממש בדקה ה90. אבל מי מבטיח לי שבאמת תהיה טיסה לאמסטרדם בתאריך שאני רוצה? זה סיכון שאני פחות מוכן לקחת כי התאריכים די סגורים - לצאת מכאן ב16\17 לאוגוסט.

פורסם

בתור אחד שאיתך באותה סיטואציה אני יכול להגיד לך שהסיכוי שלך קלוש.

מה1 לספטמבר המחירים יורדים משמעותית.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

טיסות לאמסטרדם תבדוק בטרנסאביה. הם מגיעים לפעמים לפחות מ 100 דולר לכיוון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
קודם כל, תודה רבה לעונים.

בקשר לחוליו, אני בן אדם ספונטני מטבעי, ואין בעיה להזמין ממש בדקה ה90. אבל מי מבטיח לי שבאמת תהיה טיסה לאמסטרדם בתאריך שאני רוצה? זה סיכון שאני פחות מוכן לקחת כי התאריכים די סגורים - לצאת מכאן ב16\17 לאוגוסט.

לומר אני מוכן להזמין כרטיס לתאריך X לשעה Y ליעד Z אפילו בדקה 90, זה לא נקרא להיות ספונטני.

ספונטני זה לפתוח כל יום את אתרי הדקה ה-90, לראות דיל שמוצא חן בעיניך לעוד יום יומיים ולהזמין.

• תוכן חדש...