Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שטפתי אצלם במשך שנתיים וחצי את הרכב הקודם. הייתי מרוצה מהשירות, מהניקיון ומהנוחות שיש איפה לטייל עד שהם מסיימים. לאחרונה לא הייתי חודש ושבוע שעבר נכנסתי לקניון וראיתי שהגן סגור. זכור לי שהיה שם שלט שכתוב שהשבוע הם סגורים. חשבתי, בסדר, יפתחו שבוע הבא. אני עם רכב חדש. לא לחוץ לשטוף.

היום ניסיתי לצלצל ללא מענה. לאחר כמה ניסיונות החלטתי לנסות את המודיעין של קניון רמת אביב ושם אמרו לי שהם סגורים עד להודעה חדשה. במילים אחרות, אין לנציגה שום מושג מתי יחזרו.

הם אנשים מאוד נחמדים. קודם כל אני מקווה שהכל בסדר איתם.

בכל מקרה, בהנחה שלא יחזרו לעולם, מישהו יכול להמליץ על שטיפה (לא במכונה ששורטת את הרכב) אלטרנטיבית באיזור המרכז?

תודה מראש

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

קודם כל תתחדש על הרכב המדהים שלך!

איזה תקציב אתה מעוניין להשקיע בשביל שטיפה? יש בתחנת דלק ב30 שקל ויש אצל דיטיילר ב250..

** כרגע מצאתי את kleancar/tlm detailing שניהם נראה לי ישטפו את הרכב במחיר בערך כמו סוייסווקס.

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
קודם כל תתחדש על הרכב המדהים שלך!

איזה תקציב אתה מעוניין להשקיע בשביל שטיפה? יש בתחנת דלק ב30 שקל ויש אצל דיטיילר ב250..

** כרגע מצאתי את kleancar/tlm detailing שניהם נראה לי ישטפו את הרכב במחיר בערך כמו סוייסווקס.

קודם כל תודה רבה! :-D

דבר שני, במכונה אני לא שוטף מאז שאין לי ליסינג כי אני לא מעוניין בשריטות הקטנות עליהן כולם מדברים אז 30 ש"ח לא רלוונטי.

מצד שני, אני שוטף אחת לשבועיים אז נראה לי ש 250 זה יותר מידי. בסוויסוואקס עלה 80 במרצדס ועל הקאדילק הם בטח היו לוקחים 90 (המחירים אצליהם היו בין 80-120 לפי גודל הרכב). אם תגיד לי 100-110 אני לא אפול מהרגליים אבל כמובן שעדיף להישאר איפושהו באיזור ה 90. כמו כן, אני לא פוסל בכלל אחת לכמה חודשים שטיפה יסודית יותר ב 250. זה לא שזה סכום שאני לא יכול לעמוד בו רק נראה לי יותר מידי לפעם בשבועיים.

תודה

פורסם
לפי בדיקה שלי המקום עובר שיפוץ ויפתח בשבועות הקרובים.

אוקיי. יש לי קצת בעיה עם שמועות אבל אני כמובן מקווה מאוד שזה נכון. נוח לי מאוד שם.

מעניין שבמודיעין של הקניון לא יודעים על זה כלום.

תודה

פורסם

ראיתי פה בפורום שירשור מ 2010 על שני מקומות. אחד ברחוב המסגר בת"א שזה שטיפה ב 7 דקות. תמוה משהו אבל אם פתוחים כמה שנים אז כנראה שזה לא תמוה. השני יש כמה סניפים (קאר ספא). יש גם בהרצליה שזו עיר מגורי וכמובן הכי נוח לי להגיע לשם. זה גם מול הקניון אז יש איפה להיות בזמן השטיפה. מה שכן, על קאר ספא גם קראתי דברים לא טובים. השטיפה הבסיסית עלוה 96 ש"ח שזה בגדר הסביר מאוד.

פורסם

בקאר ספא יש שטיפה ידנית בכלל? זה נראה שהכל במכונות המוות..

*גם אם יש שטיפה ידנית, עלות של 96 למקום כזה זה מחיר מטורף לשטיפה. עדיף כבר לקחת לדיטיילר שישטוף

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
אוקיי. יש לי קצת בעיה עם שמועות אבל אני כמובן מקווה מאוד שזה נכון. נוח לי מאוד שם.

מעניין שבמודיעין של הקניון לא יודעים על זה כלום.

תודה

ראיתי פוסט בפייסבוק שאחד העובדים הגיב, שניתן לבצע טיפולים בבית הלקוח.

אין לי קשר לעסק.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

*גם אם יש שטיפה ידנית, עלות של 96 למקום כזה זה מחיר מטורף לשטיפה. עדיף כבר לקחת לדיטיילר שישטוף

נראה שהמכונה שלהם לא עושה שריטות אבל זה נברר מחר.

מה שכן, לא הצעת אלטרנטיבה.

תודה

פורסם

שאלתי את

SWISSVAX בפייסבוק, התשובה היא שהם כרגע בשיפוצים.

הבחור ענה לי שהשיפוץ ימשך במשך חודש.

בכול מקרה אלה חדשות טובות שהם לא נסגרו.

פורסם

חבר'ה המקום לא נסגר.אנחנו פשוט מתחילים שיפוץ בשבועות הקרובים (מטפלים בכמה גחמות של עיריית תל אביב) אני מאמין שיפתח תוך חודש ימים מחדש. ומבטיח שנהיה עוד יותר טובים.

+ בשבועות הקרובים אנחנו אמורים להתחיל לבנות סניף גדול בביג פאשן אשדוד.

סופ"ש נעים חברים ובאמת אין צורך להאמין לשמועות

פורסם

מחזק וממליץ על TLM בחום...

עבודה מקצועית ויחס חם, אני ולא מעט חברים ביצענו דיטייליניג לרכבינו וגם מספר לא מבוטל של שטיפות, כיף לראות אותם עובדים.

מושב אלישמע

ערן - 0544058249

פורסם
חבר'ה המקום לא נסגר.אנחנו פשוט מתחילים שיפוץ בשבועות הקרובים (מטפלים בכמה גחמות של עיריית תל אביב) אני מאמין שיפתח תוך חודש ימים מחדש. ומבטיח שנהיה עוד יותר טובים.

+ בשבועות הקרובים אנחנו אמורים להתחיל לבנות סניף גדול בביג פאשן אשדוד.

סופ"ש נעים חברים ובאמת אין צורך להאמין לשמועות

תודה רבה.

אחזור כשיפתח!

פורסם
מחזק וממליץ על TLM בחום...

עבודה מקצועית ויחס חם, אני ולא מעט חברים ביצענו דיטייליניג לרכבינו וגם מספר לא מבוטל של שטיפות, כיף לראות אותם עובדים.

מושב אלישמע

ערן - 0544058249

טיפה רחוק לי.

תודה רבה על ההמלצה!

פורסם

עברתי היום בסניף בהרצליה. צודק מאה אחוז. מכונה סטנדרטית לחלוטין

כמובן שעפתי משם

• תוכן חדש...